Skip to content

Momenteel actief

Extreme sex met mijn vriend
3.08/5 (13)

Mijn vriend en ik hebben een geweldig sexleven. We doen steeds de meest bizarre dingen maar ook gewone sex natuurlijk. Een van de geile dingen die we eens hebben gedaan is dat hij mij zou vastbinden en vernederen. Hij zou dan thuiskomen en mij vragen naar de slaapkamer te gaan. En daar zou hij alle geile dingen met mij kunnen doen die hij maar zou willen. We zijn gek op rollenspel en harde sex dus dat valt echt wel in ons straatje. Ik kon niet wachten tot hij thuiskwam. Ik naar boven op de slaapkamer en daar ging hij mij vastbinden. Ik had alleen een slipje aan, dat wilde hij graag.

Mijn handen werden naar boven aan het hoofdeinde van het bed gebonden en aan het voeteneinde werden mijn benen vastgemaakt. Hij bekeek mij en zij dat ik geen kant op kon. “Je bent nu mijn geile speeltje.” Zei hij op dreigende toon en hij begon zich langzaam uit te kleden. Ik probeerde los te komen maar kon geen kant op. Het spel was echt begonnen. Hij pakte zijn lul beet en maakte hem hard. Daarna kwam hij naast mijn mond en ik draaide mijn hoofd weg. Hij greep mij meteen hard bij de haren, draaide mijn hoofd terug en forceerde zijn dikke pik tussen mijn lippen. Hij begon mij bruut in mijn mond te neuken en drukte door totdat hij zelfs mijn keel in begon te boren. Die had ik niet verwacht en dat is nou juist het geile van de spelletjes die we samen spelen. Ik stikte er bijna op maar hij ging door. Hij trok zijn pik uit mijn mond en dikke slierten spuug hingen aan zijn lul. Hij sloeg mij met zijn lul en daarna zijn hand in mijn gezicht en naaide mij nog een keer in mijn mond terwijl hij aan mijn borsten zat en mijn tepels keihard maakte.

Hij deed mijn slip omlaag en stak twee vingers in mijn kut. Hij begon mij wild te vingeren tot ik ging squirten. Dat is echt een waanzinnig gevoel. Zijn hand was er nat van geworden en dat smeerde hij over mijn gezicht uit en stak een paar vingers in mijn mond. Hij ging tussen mijn benen zitten en tilde mijn bekken een beetje op. Daarna stak hij zijn keiharde druipende pik diep in mijn kut en neukte mij diep en hard terwijl hij mijn middel vasthield. Ik schudde op en neer en het bed piepte en kraakte van het enorme geweld van zijn pompende lichaam. Hij trok zijn lul uit mijn kut en hij richtte zijn eikel nu lager en begon mij gewoon hard in mijn kont te neuken. Ik kon zijn harde paal in mijn darmen glijden en het was allemaal heel erg strak, nauw, maar ik genoot er ook van.

Toen sloeg hij met de vlakke hand op mijn kut en stak er 4 vingers in. Hij neukte mij met zijn hand en ik kon zijn pik en hand in mij langs elkaar glijden en ik kwam zo enorm heftig klaar. Ik betrapte hem op een glimlach, hij viel even uit zijn rol. Hij naaide mijn kont nog harder en trok zijn hand terug. Hij wisselde de gaten af. Dan weer mijn kut, dan weer in mijn nauwe kont.

Na de sex liet hij mij zo nog even liggen en filmde mij met zijn telefoon en maakte foto’s. Uiteindelijk waren we klaar en maakte hij mij los. Het was een wat kortere versie dan we wilden maar het was te geil om lang vol te kunnen houden. Naderhand zijn we samen gaan douchen. En voelde we ons heerlijk ontspannen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top