Skip to content

Momenteel actief

Avondje stappen
4.2/5 (5)

Zoals zo vaak op zaterdagavond ging ik met een paar vrienden stappen in Amsterdam. We hadden afgesproken bij een maat thuis, en van daar uit zouden we dan richting centrum fietsen om het feest voort te zetten. Het bier vloeide rijkelijk, en tegen middernacht besloten we richting centrum te gaan.

Eenmaal daar aangekomen doken we snel de warmte van de kroeg in, om daar nog een paar biertjes te drinken. Na een tijdje was ik mijn vrienden kwijtgeraakt terwijl ik met een oude bekende stond te praten, en stond om mij heen te kijken waar zij gebleven waren, toen mijn oog viel op een vrouw die aan de bar stond. Lange blonde haren, een fantastisch figuur met mooie volle borsten en billen, een kort strak blauw jurkje en een paar kniehoge laarzen. Haar leeftijd schatte ik op een jaar of 40, in ieder geval een stuk ouder dan mij. Ik bleef maar kijken, en voelde me dan ook betrapt toen ik mijn ogen weer naar boven liet dwalen en zag dat zij lachend naar mij keek. Snel keek ik weg, en vanuit mijn ooghoek zag ik die lange benen recht op mij afkomen. Lachend stond ze voor me, en keek me recht aan. “Hey cutie, like what you see?” Met een rood hoofd stamelde ik dat het me speet van het staren, en na deze moeilijke start ontstond er een leuk gesprek. Deze blonde godin kwam uit de omgeving van Liverpool, en was met een vriendin een weekend naar Amsterdam gekomen om haar scheiding te verwerken, en om te feesten. Ze stelde zich voor als Sarah.

Na een tijdje praten zette ze haar glas op de bar, pakte dat van mij af en zette dat ook weg, pakte mijn hand en zei: “Let’s dance, cutie”, en sleurde mij mee naar de dansvloer. Ze ging tegenover mij staan en begon uitdagend te bewegen. Ze draaide met haar heupen en ik zag die heerlijke borsten schudden. Ik voelde mijn lul langzaam hard worden in mijn jeans, en dat bleef ook bij haar niet onopgemerkt. Lachend draaide ze zich om en begon met die heerlijke kont tegen mijn kruis te bewegen op de maat van de muziek. Mijn lul zat nu pijnlijk klem, en ze ging maar door. Ze kwam strak tegen mij aan staan en pakte mijn handen, en terwijl zij ritmisch bleef bewegen legde ze mijn handen op haar borsten, keek over haar schouder en zoende mij vol op mijn mond. Haar tong zocht de mijne en ik zoende hevig terug, terwijl ik haar tieten masseerde.

Mijn lul stond op knappen, toen opeens het licht aan en de muziek uit ging. Ze stapte naar voren, uit mijn armen en keek me doordringend aan. “Would you care to join us for an afterparty at our hotel, cutie?”, vroeg ze lachend, en ik wist niet hoe snel ik dat moest bevestigen. Op dat moment kwam er een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd als Sarah bij ons staan, die door Sarah werd voorgesteld als Jill, haar vriendin. Jill had al net zo’n prachtig figuur, iets molliger dan Sarah, maar ze kon de strakke jeans en het korte topje dat ze droeg goed hebben. Glimlachend keek Sarah Jill aan en ze zei dat ik wel zin had in een afterparty. Jill keek naar mijn kruis en glimlachte veelbelovend, en gaf me een vette knipoog en stak haar duim op naar Sarah. We haalden onze jassen op uit de garderobe en namen een taxi naar het hotel van de dames.

Eenmaal bij het hotel aangekomen stapten we uit de taxi en we liepen het hotel binnen. Ik had aan beide handen een vrouw, en we liepen naar de lift. Jill drukte op het knopje van de juiste etage, en de deuren sloten. Op het moment dat de deur dicht ging liet Jill mijn hand los, liep voor me langs en begon Sarah hevig te tongzoenen. Sarah zoende hevig terug, en de dames begonnen elkaar uitvoerig te betasten. Ik voelde mijn lul weer keihard worden, en toen de deuren weer openden op de juiste etage gingen we snel naar hun kamer.

Sarah sleurde me aan mijn hand mee naar binnen, en Jill deed de deur achter ons dicht. “Take off your shoes” zei Sarah terwijl ze mijn shirt over mijn hoofd trok. Snel schopte ik mijn schoenen uit, en Sarah ging door haar knieën, maakte mijn riem los en trok met een handige beweging mijn jeans en boxer naar beneden. Mijn leuter, blij eindelijk bevrijd te zijn uit zijn benarde positie, sprong eruit en was harder dan ooit tevoren. Lachend pakte Sarah mijn lul vast en begon me te pijpen.

Ik zag Jill naast het bed haar jeans en topje uittrekken, en ze bleef daarna even in haar string staan kijken naar ons. Ze stond die heerlijke grote borsten te masseren, en ik zag dat haar tepels hard waren. Sarah kwam omhoog en duwde me achterover op bed. Ze trok mijn broek van mijn enkels en sprong vervolgens bovenop me. Ze trok haar jurkje omhoog, en ze had er geen slipje onder aan! Behendig trok ze het niemandalletje over haar hoofd uit, waardoor ze naakt bovenop me zat te grijnzen. Ik werd zo verschrikkelijk geil van de aanblik van deze geile del die op mij zat, met haar kale kut en dikke uiers en alleen haar zwarte leren laarzen nog aan dat mijn lul nog harder werd, wat door de dames met gegiechel werd begroet.

Sarah bewoog zich handig boven mijn keiharde snikkel, en liet hem in haar zachte vlees glijden. Haar kutje was ontzettend strak, en ik waande me in de hemel toen ze begon te rijden. Haar dikke tieten schudden ritmisch mee. Ineens realiseerde ik me dat ik geen condoom om had gedaan, en ik probeerde uit haar neukgleuf te komen, terwijl ik zei dat we nog een condoom moesten hebben. Behendig bleef deze sloerie echter in het zadel, en ze bleef rijden. “I want you to cum inside me cutie, I love hot cum oozing into my beaver”. Ondertussen had Jill haar string uitgedaan en was op bed komen staan. Ook haar kut was volledig kaal geschoren, en ik zag het vocht glinsteren, zo nat was deze slet. Ze liep naar het hoofdeind van het bed, ging boven mijn hoofd staan en liet zich zakken. Ze postitioneerde haar kut boven mijn gezicht, en gretig begon ik haar te likken. Ik werd alsmaar geiler, van die slet die mijn lul bereed als een volleerd amazone, en van het gekreun en gehijg van beide “dames”.

Jill bereed mijn gezicht zo intens dat ik af en toe moeite had om adem te halen. Ze had mijn haren stevig vast en trok mijn hoofd ritmisch tegen haar poesje. Mijn gezicht was drijfnat van haar sappen, en na een tijdje voelde ik haar lichaam schokken en een stroom warm, zilt kutsap over mijn gezicht lopen. Hijgend liet ze zich naast ons op bed vallen, en keek me glimlachend aan. Ondertussen reed Sarah nog steeds op mijn keiharde snikkel, en ook zij keek me lachend aan. Plotseling stond ze op, en gin op haar anden en knieën op de rand van het bed zitten. “Take me from behind cutie”, sprak ze dwingend. Ik stond op, ging achter haar staan en drukte mijn lul in haar kutje. Telkens als ik stootte bewoog zij haar kont naar achteren. Inmiddels was Jill wijdbeens voor Sarah gaan liggen, en Sarah likte dat kale kutje gretig en met lange halen terwijl ik haar van achteren nam. “Spank my ass, spank my ass”, gromde Sarah en ik deed wat er gevraagd werd.

Dit ging ik niet lang volhouden. Ik voelde dat ik ging komen, en kondigde dat ook aan. “Oh yeah baby, fuck me, fill my pussy with sticky cum. Fuck me, fuck me, harder baby, oh yeah”. Deze rijpe slet ging los, en ik voelde haar kutspieren zich ritmisch samentrekken rond mijn lul. Ze gilde en krijste en kwam klaar, net voordat ik haar helemaal volspoot. Hijgend liet ze zich op bed vallen en deed haar benen uit elkaar. Er zat nog een beetje sperma op haar kutlipjes, en de rest zat in haar. Die gedachte en de aanblik van haar zo wonden me enorm op. Jill boog zich over Sarah en keek naar de sliert sperma op haar dij. Ze likte het op, en begon aan het kutje van Sarah te zuigen. Met haar tong en vingers haalde ze mijn lading uit die rijpe kut en slikte alles door. Na dit alles was mijn leuter inmiddels weer op oorlogssterkte, en ik nam plaats achter Jill, die nog steeds aan het kutje van Sarah lag te zuigen.

Ik plaatste mijn lul voor haar poesje en drong bij haar binnen. Jill kreunde en duwde haar kont achteruit. Ik begon haar als een bezetene te neuken, ik sloeg op haar billen en trok aan haar haren. Het kon deze snol niet ruig genoeg gaan, en ze bleef me maar aanmoedigen om het harder te doen. Het duurde dan ook niet lang voor ik ook haar gleufje vulde met een lading warm zaad. We lieten ons moe maar voldaan op bed vallen en hebben nog een tijdje liggen zoenen en vrijen voordat we in slaap vielen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top