Skip to content

Momenteel actief

Bedrijfsuitje 4
4.8/5 (10)

Eric geeft aan dat hij eerst gebruik wil maken van de sauna en daarna gebruik wil maken van het zwembad. Ik vertel hem dat ik vandaag met Anne op pad ga om samen te shoppen. Eric wenst mij veel plezier en is blij dat hij niet mee hoeft. Eric geeft mij nog een vluchtige kus en verdwijnt richting de sauna. Ik werk nog vluchtig de make-up bij. Als ik hiermee klaar ben wordt er op de deur geklopt.

Als ik de deur open staat Anne daar en geeft mij een diepe tongzoen die ik graag beantwoord. Ze streelt daarbij mijn billen waardoor er een lichte rilling door mijn lichaam trekt. “Ben je klaar om te gaan shoppen lieverd?” vraagt ze aan mij en ik antwoord bevestigend hierop. Beneden bij de receptie bestellen we een taxi die er ook snel is. Als we zijn ingestapt en ons reisdoel hebben aangegeven gaan we onderweg en arriveren snel op het aangegeven reisdoel. Na afgerekend te hebben gaan we de drukke winkelstraat in en lopen een leuke boetiek in.

Snuffelend tussen de kleren heeft Anne volgens haar iets gevonden wat mij wel leuk zou staan volgens haar en ze haalt mij over om het te gaan passen. Ik trek het minijurkje aan en kom uit het pashokje om het in de spiegel te bekijken. Het staat mij inderdaad heel leuk en Anne geeft aan “Het staat je prachtig”. “Is het niet te kort?” vraag ik haar want het jurkje bedekt maar net mijn billen en je ziet net mijn slipje niet. “Welnee schatje” zegt Anne “Je heerlijke lange benen komen hier geweldig in uit, maar er moet wel een leuk topje bij”. Anne snuffelt nu even tussen de kleding en heeft snel iets moois gevonden. Ze overhandigt het aan mij om het te passen wat ik dan ook doe. Als ik het heb aangetrokken en mij voor de spiegel sta te bewonderen zie ik dat Anne een goede smaak heeft, het staat mij inderdaad geweldig.

Maar Anne is nog niet helemaal tevreden. Het topje schijnt iets te veel door en daardoor is mijn bh te opvallend en dat geeft ze mij te kennen. Het is meer een opdracht van weg met dat ding, uittrekken die bh, wat ik dan ook weer doe in het pashokje. Na weer te kijken in de spiegel zie ik dat ik er echt geweldig uit zie. Mijn borsten zijn een tikkeltje ondeugend zichtbaar en mijn tepels drukken op een heerlijke manier in de stoffen zijde. Anne kan een goedkeurde blik niet verbergen en een goedkeurd fluitje van haar is dan ook wat volgt. Ze wendt zich tot de verkoopster en zegt tegen haar “We nemen het en ze houdt het aan, kunt u de kaartjes verwisselen?” “Natuurlijk” antwoordt de verkoopster en ze verwijderd de kaartjes vakkundig, waarbij ze met haar handen even vluchtig over mijn tepels streelt die daardoor nog beter zichtbaar zijn door de stof.
Anne rekent af bij de kassa en zegt tegen mij “Cadeautje van een stille aanbidder” en glimlacht hierbij.

Na de winkel te hebben verlaten en lopend door de winkelstraat word ik door veel mannen goedkeurend nagekeken. We komen bij een schoenenzaak. Anne trekt mij mee naar binnen naar de high heels en pakt een paar donkerrode die ik pas. Voor de spiegel zie ik dat alles bij elkaar er adembenemend sexy uit ziet.
Ik word er zelfs geil van en ook Anne vind dat het er echt uitdagend uitziet. Ze rekent weer af voor mij en we lopen weer verder.
We gaan een lingeriezaak in waar Anne al snel met een rood kanten slipje met open kruis komt aanlopen, het mij overhandigt en mij te kennen geeft “Aantrekken sletje want dat ben je vandaag, we gaan vandaag als hoer door het leven”. Ik wil wat zeggen maar zij kapt het met een glimlach af. “Mond dicht hoer” is alles wat ze zegt.

We lopen het winkelcentrum bijna uit richting de haven als ze mij meetrekt een tattoo shop in. Tegen de eigenaar zegt ze “Ze moet een tattoo je weet wel welke”. De man knikt van ja een ik word in de stoel gezet waar ik snel weer uit wil. Maar Anne houdt mij tegen en zegt “Je weet wat de werkgever van Eric je heeft gezegd en dat gaat nu gebeuren”.
Ik geef te kennen dat ik het niet wil en Anne reageert hierop door mij een opname te laten zien dat ik gisteren door meerdere mannen geneukt werd. Ik geef mij over en de man van de tattooshop begint vlug met de kleine tattoo achter mijn oor onder de haren.
Drie ringetjes met een getal erin is de afbeelding die er komt te staan.

Na betaald te hebben lopen we verder richting de jachthaven. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Anne heeft dit in de gaten en geeft mij spontaan een kus op mijn mond en zegt “Laat het over je heen komen en geniet er van”. We zijn inmiddels bij een jacht gekomen met de naam Kiss the sky en lopen via de dekplank het jacht op. Dat is inmiddels klaar voor vertrek en we varen dan ook al snel de open zee op. Ik kan mijn verwonderde blik niet verbergen en vraag aan Anne “Wat is dit, van wie is dit, wat gaan we doen?” ”Ilona, de boot is van Hans, de werkgever van Eric” en Anne knikt richting het roer waar Hans achter staat. Ik ril als ik hem zie en zucht zachtjes “Wat een lekkere man”. Anne zegt “Dat heb ik gisteren wel gezien hoe lekker je hem vond”.

Inmiddels heeft Hans mij opgemerkt en met een knikje geeft hij mij te kennen van hier komen, kun je even achter het roer ook een stukje varen. Ik kom voor hem staan een neem het roer over, staande voor Hans die zijn handen op mijn billen legt en op een geraffineerde manier ze bewerkt. Ik voel dat ik hier erg geil van word en mijn ademhaling en hartslag gaan dan ook de lucht in. Hans heeft zijn hand inmiddels onder mijn rokje en door het slipje met open kruis heeft hij mijn genotsknobbeltje gevonden en begint dat op een heerlijke manier te verwennen. Mijn geil loopt inmiddels over zijn vingers die hier flink nat van zijn geworden. Hij haalt ze voor een moment uit mijn kutje en drukt ze in mijn mond. “Schoon likken sletje” zegt hij wat ik dan ook doe. Ik lik mijn eigen geproduceerde geil van zijn vingers en ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk smaakt.

Ik voel inmiddels zijn grote lul, die op volle oorlogssterkte is, tegen mijn billen drukken. Hij frommelt aan zijn broek, haalt dat grote wapen er uit en achter mij staande voel ik door het open kruisje de eikel drukken tegen mijn gezwollen kutlipjes. Ik geef tegendruk met mijn billen en een kreun ontsnapt uit mijn mond als zijn dikke eikel mijn kut uiteen drukt en zijn weg met langzame stoten richting mijn baarmoeder zoekt. “Aaaa mmmm ooo wat een lekkere knuppel heb je Hans” is wat ik tegen hem kreun “Jaaa neuk mij lekker diep met je stamper, aaacch ggggrrt oohhhh, mijn kutje is van jou”. Hans fluistert in mijn oor “Alleen van mij, alleen ik neuk je nog zonder condoom” en bij die woorden drukt hij hard door. Ik voel de eikel voorbij de baarmoedermond naar binnen schieten en gil het uit “Aaaauwww wat is je pik groooot, wat is hij diiikkkk, oooh jjjjaaa mmmm wat voel ik hem diep. Neuk mijn kut” roep ik en ik voel zijn ballen tegen mijn billen klotsen. Gek ben ik van geiligheid en ik voel zij ballen elke keer tegen mijn billen klotsen als hij diep bij mij naar binnen stoot. Ik kan alleen nog maar kreunen en zijn handen kneden mijn tepels op een ongekende manier. “Aaach jaaa kooommmm jaaaa ooohhh”. Ik gooi mijn nek achterover en hij kust mij daar en het puntje van zijn tong beroert mijn oor waardoor de rillingen door mijn lichaam lopen.

Inmiddels al neukend varen we een verlaten baai in waar Hans de motor stopt en de bemanning het anker laat zakken om daar een tijdje te blijven. Hans beukt nog altijd hard op mij in. Mijn kut zuigt als een bezetene aan die enorme lul en Hans gromt en kreunt het uit van genot en beukt dan ook steeds sneller op mij in. Ook ik schreeuw het uit van genot “Oooooo mmmmm grrr aaa”. Verschillende mensen op de boot zitten te kijken naar de paringsdrift van ons tweeën.
Ik voel de eikel groeien in mijn schede tot maximale dikte. Ik schreeuw het uit “Kom klaar, spuit je zaad in mijn kut, ik wil het voelen, jjjaaa ooooo lekkker” en met een oerkreet loost Hans straal na straal diep in mijn baarmoeder, waar ik het door zijn lozingskracht uiteen voel spatten.
Een zuigend geluid en een diepe plop is wat er volgt als Hans zijn lul mijn kut verlaat en een aantal natte kutscheten is wat er volgt.

Nadat ik ben bijgekomen van deze neukpartij nodigt Hans mij uit om mee te gaan zwemmen in zee. Het water is lekker en verkwikkend waarbij Hans de spermaresten al tongend en pratend uit mijn flamoes wast. Hij fluistert in mijn oor “Wat heb je een lekker kutje, je bent de eerste die hem helemaal kan verwerken. Nog nooit heeft een vrouw zo diep hem tot zich genomen”. Terwijl hij dit zegt voel ik zijn handen op mijn billen en een vinger drukt tegen mijn sterretje wat ik angstvallig dicht knijp. “Neeee daar niet” fluister ik in zijn oor en kus hem daar zacht. Ontspan je fluistert hij zacht hierbij in mijn oor en langzaam geef ik hier gehoor aan.
Een vinger passeert mijn kringspier en draait rondjes om het wat op te rekken wat al snel lukt. Een tweede komt er dan ook snel bij en al kreunend begin ik aan de twee vingers te wennen en er komt een heerlijk gevoel voor in de plaats. Als hij met zijn andere hand ook weer mijn klitje verwend duurt het niet lang en ik kom op overweldigende manier weer klaar en het orgasme giert weer door mijn lichaam.

Als we weer aan boord zijn en ons hebben afgedroogd nemen we samen iets te drinken. Hans geeft mij te kennen dat er veel zakenrelaties aan boord zijn en hij zegt tegen mij “Lief zijn en alles met condoom met die mannen, alleen ik neuk je nog zonder” en hierbij tilt hij mijn haar op en streelt een keer over de tattoo om mij er aan te herinneren dat ik van hem ben. Ik geef een diepe tongzoen en knik glimlachend naar hem en zeg “Komt goed” en zonder dat ik het in de gaten heb noem ik hem schatje.
Na de wijn te hebben genuttigd loop ik naar het achterdek en ik zie een Arabier die mij met een meer dan grote belangstelling volgt. Als onze ogen elkaar ontmoeten wenkt hij mij om bij hem te komen. Ik loop naar hem toe en stel mij aan hem voor. Ook hij stelt zich voor als Ali en hij kust mij gelijk op mijn mond en vraagt of ik bij hem kom zitten waar ik dan ook gehoor aan geef. Tegenover ons zit een mooie Spaanse vrouw van rond de 25 jaar. Ali lacht naar haar en wenkt om er bij te komen. Esmeralda, zo heet ze, komt er bij.

Al gauw zitten we elkaars lichaam te verwennen. Ik zit onder Ali zijn gewaad en zie er een korte maar zeer dikke penis zitten die ik snel en vakkundig naar volle oorlogssterkte pijp. Esmeralda zit mijn kutje te verwennen met haar tong en zuigt mijn klitje op een heerlijke manier zoals alleen een vrouw dat maar kan. Ali vingert haar Spaanse kut en zij kan alleen nog maar kreunen en ze roept alleen nog maar “Oooohh lekkk mmmm neuk mij Ali ik wil je lul”. Ali duwt mij weg en draait Esmeralda op haar knieën en schuift zijn dikke korte lul in Esmeralda haar sappige pruim en neukt haar op een snelle vakkundige manier. Ik ga tussen hen in liggen en ruk de harde paal van Ali en proef hierbij de sappen van Esmeralda vermengd met het voorvocht van Ali.

Ali heeft zijn vingers inmiddels in mijn kutje en streelt mijn klitje op een lekkere manier. Het kutvocht stroomt over zijn vingers die hij weer door Esmeralda laat aflikken. Ali neukt nu Esmeralda snel met korte harde stoten en een harde kreun ontsnapt uit haar mond “Oooooohhhhh mmmm jjjaaaaa ik koooom aaaaa ja lekkker”.
Ali trekt zijn lul uit Esmeralda haar kutje, dat pulseert door het orgasme wat ze net heeft gehad en haar borsten gaan door haar ademhaling snel op en neer. Ali gooit mij op mijn, rug schuift een condoom om zijn lul en mompelt iets van “Jij lekkere Nederlandse neukslet, hier komt mijn dikke lul”.
Ik schreeuw het uit als die dikke lul bij mij bruut naar binnen schuift. Ik trek mijn benen op en klem zijn heupen hier vast tussen. Oooh wat voelt deze dikke lul goed “Aaaaah ooohh jaaaa Ali, neuk mij met die lekkere lul van je”. “Hoerige sletterige kut, ik neuk je in alle hoeken ik zal je laten voelen wat een goede pik met je doet”.

Elke stoot vang ik nu vakkundig op. Esmeralda komt met haar kut boven mijn mond zitten en ik begin haar meteen op een heerlijke manier te verwennen. Alles ruikt nu naar sex en lichaamsgeuren. Er staan ondertussen meerdere mannen te kijken hoe we elkaar naar een hoogtepunt brengen. Esmeralda laat een luide dierlijke grom horen en haar ogen draaien weg “Ooooohhh ik koooooommmm” en haar bekken duwt ze op een harde manier tegen mijn mond en ze squirt mijn mond op een heerlijke manier vol met haar kutgeil. “Oooh jjjjjaaa wat lekker is je geil mmmm oohhhh”. De hard neukende Ali zet mijn kut nu in vuur en vlam en ik schreeuw nu alleen nog maar “Ooooo ik kooom jaaaa aaaccchhhhh ga door”. Ik heb het niet meer, het ene orgasme is nog niet voorbij of de volgende dient zich al weer aan. Ik voel dat Ali ook bijna bij zijn hoogtepunt is. Hij trekt zijn lul uit mijn kutje terug die op mijn hartslag aan het pulseren en daardoor kom ik nog een keer klaar. Alie trekt zijn condoom af en trekt nog een paar keer aan zijn dikke lul. Hij knijpt zijn ogen dicht en buldert “Daar sletje, daar is het, oooh”. Een eerste dikke straal verlaat zijn lichaam en komt neer op de borsten van Esmeralda. Er volgen nog zeker acht stralen met vruchtbare nectar die neerkomen op onze lichamen. Nog nooit heb ik zoveel sperma gezien van één man. Ali bedankt mij met een tongkus en zegt tegen mij “Ik heb nog nooit zo’n mooie vrouw geneukt, het was lekker en straks wil ik nog een keer” en bij die woorden verschijnt er een grote glimlach om zijn mond.

Anne die het van een afstand heeft gadegeslagen komt naar ons toe lopen en vraagt met een grote glimlach “Genoten dames? Zo te zien wel” en ze haalt een vinger door het sperma wat op het gezicht zit van Esmeralda. Ze likt het op en ze trekt hierbij een verlekkerd gezicht lekker “Smaakt heerlijk. Gaan jullie mee naar het benedendek naar de rondzit, even wat drinken?” Wij geven te kennen dat we wel wat lusten na de neukpartij met de Arabier. Als we beneden zijn en voorzien zijn door een bediende duurt het niet lang of Anne likt al het sperma wat nog op mijn lichaam zit met haar tong van mijn lichaam en ze geeft te kennen dat het heerlijk romig zaad is. Ik zie dat ook zij bezig is geweest, het sperma loopt nog uit haar kutje langs haar benen. Ook Esmeralda ziet dit en zij duikt hier gelijk op en reinigt het kutje met haar tong en maakt hierbij goedkeurende geluiden. Ze likt al het zaad op en ook ik blijf niet achter en lik de resten bij Esmeralda van haar borsten, gezicht, ja zelfs uit haar ogen. Ik moet zeggen dat het inderdaad heerlijk smaakt en het is zeker romig

Ik kan het niet laten en begin met Esmeralda te zoenen en zak langzaam via haar borsten, tepels en buik naar haar kut die nog flink nat staat en begin haar met mijn tong te verwennen. Ook haar knopje vergeet ik niet en bij elk contact kreunt ze het uit “Lekker ga door, stop er een paar vingers bij” wat ik dan ook graag doe.
Anne zit te kijken en ik voel dat ze iets door mijn spleetje haalt wat lekker aanvoelt en een grom laat ik dan ook horen. Na dit twee keer te hebben gedaan zet ze het tegen mijn anus en duwt het in één keer naar binnen. “Aahhh aaauw je doet mij pijn” is alles wat ik uitbreng. “Niet zeuren Anne, iedereen moet eens een buttplug proberen” en bij deze woorden trekt ze hem behendig uit mijn kontgat en duwt hem al draaiend weer naar binnen. De pijn maakt langzaam plaats voor genot en dat is goed te merken aan mijn lichaamstaal.

Anne kust mij en kust dan ook Esmeralda die inmiddels helemaal nat staat. Anne kan het niet laten en drukt haar kutje tegen dat van Esmeralda en ze rijden in hoog tempo naar een hoogtepunt dat dan ook snel door hun lichaam raast. Er zijn inmiddels veel meer mensen gekomen in de ruimte om ons geile sextafereel te bewonderen. Een man is inmiddels op de rondzit gaan zitten en zet mij in positie om over zijn harde lul te zakken wat ik dan ook graag doe. Ik berijd zijn lekkere lul al kreunend met de buttplug nog altijd in mijn reet. Ik laat mij vol gaan en hang om zijn nek en kreun van genot. Ik voel nu dat iemand de buttplug uit mijn kont trekt en een heerlijke lul van een jongeman dringt voor de eerst keer mijn nog maagdelijke kontje binnen en neukt mij anaal.

Ik voel de penissen door de dunne tussenwand langs elkaar schuren en kerm alleen nog maar “Lekkkerrr mmmm jaaaachhhh ooohhhh wat doen jullie met mij?” Als ik mijn mond open heb krijg ik hier ook gelijk een harde lul in en zijn al mijn gaatjes bezet. In een gezamenlijk tempo met geile woorden neuken we ons samen naar een hoogtepunt. Ik schreeuw het uit als ik klaar kom “Ooooh wat neuken jullie lekker, jjaaaa oooohhhh mmmmm jaaaa, spuit je zaad maar, kom klaar”. Ik voel de man die mijn keel neukt verkrampen en hij spuit zijn zaad straal na straal diep in mijn keel. Ik voel dat ook de andere mannen hun hoogtepunt bereiken en hun condoom volspuiten met overheerlijke nectar. Als ik naast mij kijk zie ik Anne bezig met twee mannen en ook zij gilt het uit van genot. Esmeralda is inmiddels al klaar gekomen en uit al haar gaatjes stroomt het zaad rijkelijk naar buiten. Anne begint het nu uit te gillen van genot “Aaaaa jjjaaaa spuit jullie geil, ik wil het voelen”. De mannen verhogen het tempo en komen vlak achter elkaar klaar en vullen haar gaatjes met sperma.

Hans is inmiddels ook beneden gekomen en vertelt dat wij terug gaan en de avond voortzetten in een nachtclub. Hij stuurt iedereen naar boven. Als ik ook wil gaan pakt hij mijn arm en zegt “Jij niet, wij moeten nog iets bespreken”. Als iedereen naar boven is neemt hij mij in zijn armen en kust mij teder op mijn mond. Ik laat het heerlijk over mij heen komen ik voel zijn mannelijkheid weer door zijn broek op volle oorlogssterkte. Hij duwt mij achterover op de rondzit gespt zijn broek open en ik zie dat zijn eikel er paars van opwinding op staat. Hij duwt mijn benen uit elkaar en duwt zijn lul in een vloeiende beweging bij mij naar binnen. Ik hap naar adem en trek mijn benen op om hem nog dieper te laten komen. Elke keer als hij toestoot voel ik de grote eikel tegen mijn baarmoeder duwen. Ik kan alleen nog maar gillen van pijn en genot. In volle extase voel ik Hans dan ook met zijn onbeschermde lul zijn zaad diep in mijn kut lozen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top