Skip to content

Momenteel actief

Verwend door de vriendin van mijn broer
3.67/5 (9)

Ik kan het mij nog heel erg goed herinneren. De vriendin van mijn broer bleef voor het eerst bij ons in het ouderlijk huis logeren. De twee hadden het erg druk met elkaar, ik kon het allemaal heel erg goed horen. Op zich had ik er niet zo heel erg veel problemen mee, vooral omdat ik haar zo heel erg goed kon horen. Ik val namelijk op vrouwen en doe dit al vanaf redelijk jonge leeftijd. Ik besloot een keer te gaan kijken. Ik zag de twee goed bezig zijn en ik had geen idee dat zij mij had gezien. Ik stond mij te vingeren terwijl ik door een redelijke kier in de deur naar haar lichaam keek. Jammer dat er een pik in moet zitten, dacht ik nog bij mijzelf, ik weet het nog.

Ik besloot naar mijn kamer te gaan en wilde het werk daar af gaan maken, maar viel in slaap. Toen ik en paar uur later wakker werd, wilde ik het alsnog af gaan maken. Maar toen merkte ik dat er al iemand met mijn poesje aan het spelen was. Ik schrok daar behoorlijk van en knipte snel het licht aan. Daar zag ik de vriendin van mijn broer tussen mijn benen liggen. Ze tilde haar hoofd op en deed haar vinger voor haar mond. Ik begreep het meteen en maakte zo min mogelijk geluid, terwijl zij mij vingerde en met haar snelle tong langs mijn schaamlippen en klitje likte. Ik kwam na een paar minuten al heerlijk klaar en beet op mijn onderlip om het niet in een gillen aan mijn lichaam te laten ontsnappen. Toen pakte ze een dildo. Ik heb geen idee of die van haar of van mijn moeder was, maar daar moest ik ook maar niet bij stil gaan staan, anders zou ik er niet van kunnen genieten. Ik voelde het ding bij mij naar binnen glijden en hoewel ik niet op pikken viel, kon ik hier best wel aan wennen. Het was heel erg intens en het vulde mijn poesje zo lekker op. Pikken, daar was niets mis mee. Alleen jammer dat ze meestal aan een jongen vast moesten zitten. Ik streelde door de haren van de vriendin van mijn broer, die mij steeds sneller met dat sexspeeltje begon te neuken, tot ik natuurlijk weer klaar ging komen. Daarna ging ze weer weg, net zo stil als we mijn kamer binnen moest zijn geslopen. Ze blies mij nog snel een handkusje en ging naast mijn broer liggen.

De volgende dag keek ik haar best wel verliefd aan. Gelukkig had mijn broer het helemaal niet in de gaten. Maar ja, al was het wel zo, hij zou er waarschijnlijk toch niets aan kunnen doen. Ik ben nooit meer met dat meisje naar bed geweest maar ben dankzij haar wel een heel stuk losser geworden. Sinds die nacht ben ik echt goed achter de meiden aangegaan en heb ik tot de dag van vandaag nog heel erg veel plezier van al dat vrouwelijke, lesbische schoon om mij heen. Ik ben nu zelfs verliefd geworden, kun je nagaan. Misschien dat we een relatie aan zullen gaan, maar dat is weer een heel ander verhaal. Misschien dat ik nog meer van dit soort verhalen met jullie ga delen, want ik heb wel heel erg veel bizarre dingen meegemaakt in mijn nog vrij jonge leven (ik ben 25).

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top