Skip to content

Momenteel actief

Helen leerde mij beffen
3.25/5 (4)

Lesbisch zijn is heel erg fijn, vooral als je er op vroege leeftijd al achter bent gekomen. Ik weet het al sinds ik 17 ben en geniet hierdoor optimaal van het sexleven. Ik heb het wel een keertje of drie met mannen geprobeerd, maar op een of andere manier wilde dat nooit echt vlotten. Ik snapte er de ballen van en ging op zoek naar alternatieven. Al snel kwam ik een vrouw tegen die Helen heette. Haar mooie lichaam sprak mij wel aan. Ik voelde iets in mijn buik wat ik nog bij geen kerel gevoeld had. Het was verliefdheid. Helen leerde mij de vrouwenliefde kennen en daar ben ik tot op heden nog steeds heel erg content mee. Haar lichaam was om van te smullen.

Zo leerde ze mij hoe ik moet beffen en hoe een vrouw gevingerd wil worden. Dat ik niet op maar om de klit moet likken en dat ik vooral heel veel geduld moest hebben. Ik was altijd heel erg snel met de paar mannen die ik had gehad en dus moest ik even onthaasten, zoals Helen dat noemde. Dat deed ik en sindsdien is sex hebben de liefde bedrijven geworden. Ik heb nog geen enkele vrouw gehad waarmee alles even snel gebeuren moest. Geen vluggertjes, gewoon lang van elkaar genieten. Ik heb het met jongere meiden en oudere vrouwen gedaan, zelfs getrouwde dames die in het geniep op vrouwen geilden. Het zijn er meer dan je zou verwachten. Net als mannen hebben heel veel vrouwen er een geheim leven naast, wat sex betreft althans. Voor de rest zou ik het niet zo weten.

Wat ik wel weet, is dat ik het heerlijk vind om zo’n zacht, nat poesje te likken. Zalig op die schaamlippen knabbelen en eraan zuigen. Haar kutje langzaam vingeren en dan mijn tong overal induwen, langs laten glijden en dat met de punt, maar ook met mijn hele ting. Wij vrouwen houden er nou eenmaal van om lang plezier te hebben. Lesbische meiden, als jullie dit lezen, ik zou het heel leuk vinden als jullie ook jullie verhalen zouden delen. Ik heb misschien niet zo heel erg veel over mijn sexleven verteld, maar dat komt denk ik nog wel. Ik hou van vrouwen en zij houden gelukkig ook van mij. Ik heb zelfs geen mannelijke vrienden meer. Dat is eigenlijk niet eens zo bewust, maar het gaat nou eenmaal zo. Heel af en toe wil ik nog wel eens een keertje een kerel tussen mijn benen voelen. Ik twijfel dan toch weer aan mijn geaardheid. Maar zodra ik met een lekker vrouwtje in bed lig, zakt dat gevoel ook meteen weer weg en kan ik optimaal van de dame in kwestie genieten. Ik denk dat ik volgende keer eens iets over mijn laatste vriendinnetje ga vertellen. Die is namelijk behoorlijk freaky en de plekken waarop wij het gedaan hebben, die zijn bijzonder spannend te noemen. Ik wilde het hier maar bij laten. Ik ben in principe niet zo’n schrijfster, maar ik wil het best nog een aantal pogingen geven. Zou leuk zijn als ik iets van jullie zou kunnen horen! Nou, misschien tot snel,

Dikke kus en groet van Daphne.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top