Skip to content

Momenteel actief

Stiefmoeder werd vriendin
4.78/5 (67)

Ik ben Erwin, 20 jaar. In januari 2008 is mijn vader overleden, hij had tijdens een reis voor zijn werk een virusinfectie opgelopen en dat bleek fataal te zijn. Ik bleef toen achter met mijn stiefmoeder. Mijn vader was na zijn scheiding hertrouwd met Jolanda. Ik was toen acht jaar. Jolanda was 26 toen ze met mijn vader trouwde, mijn vader toen 41. Inmiddels is ze 38 en met haar lange bruine haar, bruine ogen en slanke figuur is ze echt een plaatje. We hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden en daarom was het ook niet zo vreemd dat ik gewoon bij haar bleef wonen. Ik mocht dat zelf beslissen, ik was immers 18 jaar. De weken na het overlijden van mijn vader waren natuurlijk moeilijk. Maar langzamerhand pakten we ons leven toch wel weer op. Ik voelde me samen met Jolanda enorm op mijn gemak.

Op een zonnige zaterdag in juni, nu bijna twee jaar geleden, lagen we te zonnen op het balkon. Ik had mijn zwembroek aan en Jolanda lag topless. Dat was voor mij niet zo bijzonder. Ik had haar wel vaker zo gezien en ook zelfs helemaal naakt. We hebben ons nooit gegeneerd voor onze eigen naaktheid, ook niet toen mijn vader nog leefde. Met een schaaltje hapjes en een glas koele rosé was het op dat balkon best uit te houden. Op een zeker moment waren de hapjes op. Jolanda stond op om nog wat te halen. Omdat ook de glazen leeg waren, vroeg zij me om nog wat rosé in te schenken. Samen liepen we naar de keuken. Toen we bij het aanrecht stonden, zei ik tegen Jolanda dat ik het zo enorm fijn had bij haar en dat ik haar dankbaar was dat ze me zo’n goed en warm thuis bood.

Jolanda keek me glimlachend aan, draaide zich naar me toe en sloeg haar armen om mijn nek. “Dat is toch vanzelfsprekend, gekkie”, zei ze tegen me en gaf me een vette pakkerd op mijn wang. Ik sloeg mijn armen om haar middel, trok haar wat meer tegen me aan en zei: “Voor jou is dat dan wel vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Een ander had me misschien wel zo snel mogelijk de deur uit willen hebben. Ik wil dat daarom wel een keer gezegd hebben”. Toen gaf ik haar drie dikke zoenen op haar wang. Ze keek me weer aan, haar armen nog altijd om mijn nek. Ze zei: “Ik heb je altijd een lieve knul gevonden en we hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden. De gedachte om je de deur uit te krijgen is nooit bij me opgekomen”. Toen gaf ze me een wat langere zoen op mijn mond.

Natuurlijk vond ik het erg fijn dat ze dat tegen me zei en die zoen was ook wel erg lekker, zo in die omhelzing. Ik gaf haar ook en zoen op haar mond en onwillekeurig liet ik mijn tong meedoen. Tot mijn verrassing stond ik als 18-jarige ineens te tongen met mijn stiefmoeder van 36. En gevoel van opwinding kon ik niet onderdrukken, ik voelde ook wat groeien in mijn zwembroek. Jolanda moet dat hebben gevoeld en ze vond het kennelijk ook lekker, haar tong kwam diep in mijn mond. Met mijn handen wreef ik over haar naakte rug, het voelde heel opwindend.

Het tongen duurde eindeloos lang en we vonden het gen van beiden erg. Toen ik mijn handen omlaag liet zakken tot op haar kontje en haar billen begon te kneden, hoorde ik Jolanda even kreunen. Het voelde ontzettend lekker aan. Toen ging ik met mijn handen van achter in haar broekje en voelde ik het naakte vel van haar billen. Ik ging er met mijn handen zachtjes overheen en kneedde ze een beetje. Jolanda ademde zwaar en sloeg een been om mijn middel. Haar ene hand voelde ik van voren mijn zwembroek in gaan.

Ik duwde haar broekje omlaag tot onder haar billen en we lieten elkaar even los. Snel deed ik mijn zwembroek uit en pakte Jolanda weer vast. Terwijl we verder tongden, tilde ik haar bij haar billen op de rand van het aanrecht. Toen ze daar zat, trok ik haar bikinibroekje helemaal uit. Ze spreidde haar benen en ik zag haar kale, natte spleetje, gereed om mijn harde paal te ontvangen. Terwijl ik bij haar binnendrong, keken we elkaar diep in de ogen. Ik zag in de hare een onmetelijk diepe geilheid. Toen ik helemaal in haar zat, omhelsden we elkaar weer en gingen verder met tongen. Jolanda sloeg haar benen stevig om mijn middel en ik begon in haar te stoten. Ze kreunde en kronkelde enorm en al snel voelde ik dat ze hevig schokkend klaarkwam. Toen stopte ik even en we keken elkaar weer diep aan.

Jolanda zei niks, ze keek me alleen met een geile glimlach aan. Ik streelde haar borsten en voelde haar kleine, harde tepels. Z trilde weer even. Ik sloot haar weer in mijn armen en ging verder met in haar heen en weer te gaan. Naarmate ik mij hoogtepunt voelde naderen, ging dat stoten steeds sneller en harder. Jolanda kreunde en kronkelde nog heftiger dan voor haar eerste orgasme. Even later spoor ik met een oerkreet voor het eerst mijn liefdessappen in haar. Jolanda begon ook weer te trillen en kreunde nog harder dan de eerste keer. We bleven elkaar omhelzen en we tongden nog even verder. Toen tilde ik Jolanda van het aanrecht en zette haar met haar voeten op de grond. Mijn in middels niet meer zo harde paal verliet die zalige schuilplaats tussen haar benen. Ik pakte de fles rosé en de glazen, Jolanda nam me mee naar haar slaapkamer. Daar hebben we de rest van de middag liggen knuffelen en zoenen. Ook heb ik haar gebeft en nog twee keer geneukt, de eerste keer zat zij op me, de tweede keer lag ze met haar benen om mijn middel onder me te kronkelen. Die middag is ons leven totaal veranderd. We slapen bij elkaar en we hebben een heftig en intensief sexleven. Kortom, we zijn super gelukkig.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top