Skip to content

Momenteel actief

Een brief en overspel
4.35/5 (23)

In de brievenbus zat een zachte envelop. Ik opende die en haalde de brief eruit. Benieuwd naar de inhoud las ik de brief aandachtig. Dag heerlijk vrouwtje. Ik zie je zo vaak lopen hier in Muziekwijk terwijl je heerlijk met je lekkere kontje loopt te wiegen. En ook vaak zonder bh loopt, zodat ik je heerlijke borsten zie bewegen onder je kleding. Daardoor kan ik het niet laten je een briefje te sturen. Je verschijning doet mij zoveel dat je bijna de hele dag in mijn gedachten bent en mij doet verlangen naar jou om je heerlijk te liefkozen. Je hebt voor het raam op de eerste verdieping twee beertjes staan, als je interesse in contact hebt zet die beertjes dan alle twee in de hoek van het raam. Dan neem ik gauw weer contact met je op. Zachte knuffel een bewonderaar.

Allerlei gedachten gierden door mijn hoofd. Opwinding,verontwaardiging, nieuwsgierigheid, mijn nieuwsgierigheid won het en ik zette de twee beertjes in een hoek van het raam. S’ avonds vertelde ik niets tegen Rob, mijn man, ik wilde wel lekker vrijen dus ik ging naakt in bed liggen, want ik was lekker geil. Toen Rob in bed kwam ging mijn hand gelijk in zijn pyjama broek en streelde zijn pik. Toen hij lekker hard was ging ik onder het dekbed en begon ik hem te pijpen. Ik hoorde hem zachtjes kreunen en stopte. Ik ging op mijn rug liggen en en zei tegen hem: neuk me lekker hard schat. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want hij kroop tussen mijn gespreide dijen en bracht zijn heerlijke pik bij me binnen. En begon mij met lange halen te neuken. Na een paar minuten veranderde hij zijn tempo en stootte hard en snel toe. Heerlijk ik voelde een geweldig orgasme aankomen en even later overspoelde het me. Twee minuten later kwam Rob ook klaar en spoot zijn sperma diep in mijn kutje. Hier moesten we wel even van bijkomen, na elkaar nog heerlijk gezoend te hebben vielen wij in een diepe slaap. Ik sliep die nacht wel onrustig, terwijl ik over Ivo droomde. De volgende dag lag er weer een brief in de brievenbus. Ik maakte hem gelijk open en las hem.

Hallo heerlijk vrouwtje,
Ik was zo opgewonden toen ik de twee beertjes in de hoek van jullie raam zag staan dat ik gelijk weer brief aan je moest schrijven. Ik wil je graag liefkozen en beminnen, omdat je er zo verschrikkelijk aantrekkelijk uit ziet. Een heerlijk lief gezicht, zalig kontje en verrukkelijke borsten, die er voor zorgen dat ik tegenwoordig onrustig slaap. Omdat ik heerlijk over je droom en in die droom verwen ik je, omdat je heerlijke verschijning daar gewoon om vraagt. Waar ik van droom is dat ik je op straat zie lopen in een mini jurkje waaronder je geen ondergoed draagt en die dromen maken me erg opgewonden. Laat me weten of ik je nog steeds mag schrijven of vindt je me te opdringerig? Als ik je nog meer mag schrijven zet dat maar 1 beertje in de hoek en haal die andere weg. Je mag ook terug schrijven, de brief leg je gewoon onder kliko bak neer, daar pak ik hem dan wel. Tedere kus Ivo ( dat is mijn voornaam)

Na het lezen van deze brief was ik zelfs opgewonden geworden. Ik twijfelde of ik hiermee door zou gaan, maar mijn opwinding en nieuwsgierigheid won het van mijn twijfel. Voordat ik een brief schreef haalde ik eerst 1 beertje weg en keek in de straat of ik iets anders zag dan normaal. Ik zag wel aan de overkant verder op een onbekende auto staan met iemand erin. Zou hij mij in de gaten houden? Ik vond het eigenlijk best spannend zo’n aanbidder. Ik schreef een klein briefje met daarin :
Ivo
Wat heb jij er aan als ik onder een mini jurkje geen ondergoed draag?
Cristina.
Stopte het in een envelop en legde die onder de kliko bak neer toen ik de kinderen naar school bracht en gelijk wat boodschappen haalde. Toen ik terug kwam keek ik gelijk onder de kliko bak, maar mijn briefje was weg. Spannend en opwindend tegelijk eigenlijk. Ik bracht het huishouden in orde en merkte dat ik de hele ochtend al opgewonden was. Ik ging naar onze slaapkamer en kleedde me helemaal uit en pakte mijn vibrator. Deze zette ik lekker op mijn clitoris en voelde mijn kutje heerlijk nat worden. Ik duwde mijn vibrator nu mijn natte kutje in en stimuleerde met mijn andere hand mijn clitoris. Heerlijk en mijn fantasie sloeg op hol, ik fantaseerde nu ook al over Ivo. In mijn fantasie was het Ivo die mij eerst lekker klaar likte en daarna heerlijk hard neukte. Ik kwam super zalig klaar en had een paar minuten nodig om bij te komen. Ik liep naar de douche en mam een verfrissende douche die ik met koud water afsloot. Ik trok een kort spijkerjurkje aan met een knoop sluiting aan de voorzijde en liet mijn ondergoed eens uit. Dat voelde best geil en spannend aan. Ik kwam uit de slaapkamer en zag alweer een brief in de gang liggen, nieuwsgierig pakte ik hem en liep naar de keuken.
Ik scheurde de envelop open en las gretig de brief van Ivo.

Lieve Cristina
Mooie naam trouwens past goed bij je. Over geen ondergoed onder een mini jurkje gesproken dat laat ik je in de volgende brief weten, hoe je mij ermee kan opwinden. Als je het wilt weten en ook gaat doen zet dan de twee beertjes in het midden van het raam. Je maakt me erg opgewonden door te reageren op mijn brieven, ik slaap er wel erg onrustig door maar met zalige dromen over jou. Dromen waarin ik je heerlijk bemin op allerlei manieren en geen plekje op je zalige lichaam oversla.
Teder kusje op je …..
Ivo

Ik kreeg van het lezen van deze brief weer een nat kutje omdat ik er van alles bij dacht. Ik zette eerst de twee beertjes in het midden van het raam en keek rond in de straat en zag weer die auto van gisteren staan met iemand erin. Ik ging naar beneden, naar onze slaapkamer en gluurde vanachter de vitrage naar buiten. Ik knoopte mijn spijkerjurkje helemaal open en keek naar die vreemde auto. Ik kon zo halfnaakt voor het raam staan omdat je niet naar binnen kon kijken, mijn rechterhand ging naar mijn clitoris en streelde die heerlijk. Er stapte een donker harige man uit, die er niet onaantrekkelijk uitzag, hij droeg een zonnebril en liep naar ons huis toe. Ik zag dat hij weer een brief in de brievenbus gooide en weer terug liep naar zijn auto, waarna hij weg reed.

Ik liep halfnaakt naar de gang en pakte de brief en opende deze snel. En las snel wat Ivo geschreven had.

Hai super sexy vrouwtje.

Je maakt me erg opgewonden door je reactie naar mij toe. Ik heb een voorstel, trek je spijkerjurkje aan zonder ondergoed en kom morgenochtend om 09:00 uur naar de koffiehoek in Intratuin en ga daar verleidelijk zitten dan kom ik naar je toe.

Wauw, ik hing hem ontmoeten. Ik werd nerveus en geil, wat zou ik doen. Ik ging op ons bed liggen met mijn vibrator en maakte me heerlijk klaar zodat ik weer rustig werd. Die avond heb ik heerlijk geneukt met mijn man Rob, maar dacht stiekem aan Ivo.

De volgende ochtend kleedde ik me aan zoals Ivo gevraagd had en nadat ik de kinderen naar school had gebracht ging ik naar de koffiehoek van Intra tuin. Ik ging zitten met een kop koffie en maakte van onderen en boven een knoop los van mijn spijkerjurkje en sloeg de split open, zodat er een groot deel van mijn dijen zichtbaar was. Ik was opgewonden en geil. Daar zag ik Ivo aankomen en hij ging tegenover mij zitten nadat hij mij een kus op mijn lippen gaf. En zei: hallo Cristina, je ziet er super opwindend uit. Durf je al je knopen los te maken en je verrukkelijke lichaam te laten zien aan mij? Ivo pakte iets uit zijn zak, het bleken twee mobieltjes te zijn. Hij gaf er 1 aan mij en zei tegen me dan kunnen we ook met elkaar WhatsAppen en eventueel bellen. De andere had hij in zijn hand en nam een foto van me. Zo dan kan ik je wat vaker zien. Ik heb mijn nummer al in je mobiel gezet en een paar apps voor je geïnstalleerd. En ging verder met: en durf je alle knopen los te maken en mij je verrukkelijke lichaam te laten zien. Ik antwoordde: ja dat durf ik wel. En begon de knopen los te maken. Ivo keek erg belangstellend naar wat er bloot kwam. Ik voelde me erg geil en pakte de zijwanden van me jurkje en sloeg die langzaam open. Ivo keek erg begerig naar mijn lichaam. Ik deed mijn benen iets uit elkaar zodat hij mijn mooi kaal geschoren kutje kon zien. Ivo maakte een paar foto’s van mij zoals ik er nu bij zat. Ik voelde me verschrikkelijk geil en verleidelijk. Ik maakte mijn jurkje weer dicht, want er kwamen andere mensen aan. Ivo zetelen mij: lieverd je bent mooi en begeerlijk, laten we vanmiddag contact hebben via de mobieltjes en iets afspreken goed. Ik zei dat is goed Ivo. Ivo stond op en zoende me op mijn mond, terwijl zijn handen mijn borsten streelde. Jezus wat was ik geil geworden, ik wilde hem eigenlijk hier terecht plekke wel neuken.

Ivo ging rechtop staan en zei tegen me tot vanmiddag op het mobieltje schat, je bent super sexy. En ging weg, ik stond ook op en ging snel naar huis. Thuis liep ik gelijk naar mijn slaapkamer en pakte mijn vibrator, deed mijn jurkje helemaal open en ging lekker op bed liggen. Zette mijn vibrator aan en stimuleerde mijn clitoris en even later duwde ik hem lekker mijn drijf natte kutje in, terwijl ik fantaseerde dat het Ivo was die mij neukte. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam heerlijk heftig klaar. Ik was nog steeds geil, maar dat zou ik vanavond wel oplossen door Rob. Die avond verleidde ik Rob heel geraffineerd en liet hem mij in mijn kutje en kontje neuken. Ik likte hem daarna heerlijk schoon waardoor ik me minder schuldig voelde om wat er al gebeurt was en misschien nog ging gebeuren. We gingen hierna lekker naar bed waar we al snel in slaap vielen.

De volgende morgen toen ik weer thuis kwam van de kinderen naar school brengen. Hoorde ik het mobieltje geluid maken, ik pakte het uit mijn taken keek erop. Ik had een WhatsApp bericht van Ivo. Hij schreef: ik zat net naar je foto’s van gisteren te kijken en nu heb ik erg veel last. Gelijk hierna kreeg ik een foto van zijn stijve pik toe gestuurd. Ik werd er gelijk geil van en er kwam weer een bericht. Er stond in:
Ik wil zo bij je langs komen en met je vrijen. Is dat goed?

Ik antwoordde:
Ja is goed.

Ivo schreef :
Maak dan de schuurdeur open, doe je ondergoed uit. Doe de lamellen van de keuken dicht en sluit jullie slaapkamer gordijnen. Trek een dun sexy jurkje aan en wacht op me in de keuken. Ik deed gelijk wat hij had gevraagd. Ik droeg een bijna doorschijnend mini jurkje met uiteraard niets eronder. Zo alles gedaan en wachtte opgewonden en geil op hem in de keuken. Ik hoorde de schuurdeur open en dicht gaan. Ivo kwam binnen en liep gelijk naar me toe, zoende me heftig op mijn mond. Even later zei hij: wat heb ik hier naar verlangd. En zijn handen gleden strelend over mijn jurkje, eerst over mijn rug daarna over mijn borsten en als laatste over mijn billen. Ik voel dat je gedaan hebt wat ik gevraagd had. Zijn handen bleven op mijn billen en kneedde ze zachtjes. Ivo’s handen trokken zachtjes de zoom van mijn jurk omhoog en streelde mijn blote billen. Hij maakte een vinger vochtig in zijn mond en ging hierna hiermee naar mijn kutje toe. Streelde mijn schaamlipjes en gleed er even later tussen en stimuleerde mijn clitoris. Hij zei: wat is je kutje al lekker nat schat. Ik bracht een hand van mij naar zijn pik toe die al keihard was en begon die door zijn broek heen te strelen. Ivo’s andere hand ging naar de ritssluiting van mijn jurkje en deed die naar beneden, waarna hij mijn jurkje van mijn schouders af schoof. Zodat ik helemaal naakt voor hem stond. Ivo’s vrije hand begon mijn borsten te strelen en ook mijn tepels die nu keihard overeind stonden. Ivo kleedde zich snel uit en ging achter mij staan. Ik voelde zijn harde pik tussen mijn benen schuiven. Daardoor streelde zijn heerlijke pik mijn schaamlipjes en schoof er zelfs tussen. Met zijn handen deed Ivo een blinddoek voor mijn ogen terwijl hij zei: hierdoor wordt je meer gefocust op wat ik met je ga doen. Ik liet het toe en gaf me helemaal aan hem over. Hij begon langzaam met zijn heupen te bewegen terwijl hij mijn borsten streelde en me in mijn nek zoende. God wat was dit heerlijk geil. Ik boog iets voorover omdat ik zijn heerlijke pik in mijn kutje wilde voelen.

Hierdoor gleed zijn heerlijke pik lekker bij me binnen. Ivo begon me zachtjes en langzaam te neuken. Hij vroeg aan mij of ik het lekker vond. Ik antwoordde: ja heerlijk schat. Ivo streelde nu ook mijn clitoris, waardoor ik mijn hoogtepunt voelde naderen. Ik kwam even later heerlijk heftig klaar en ik moest steun zoeken op de keukentafel. Ivo haalde zijn nog harde pik uit mijn kutje en geleide mij naar de slaapkamer. Daar liet hij mij op bed plaatsnemen en hielp mij om op mijn rug te gaan liggen. Hij spreidde mijn benen en begon mij heerlijk te likken, terwijl hij twee vingers in mijn kutje duwde. Hij likte en beet zachtjes in mijn clitoris. Nu haalde hij vingers uit mijn kutje en bracht een vinger in mijn anus en een vinger in mijn kutje en begon deze ritmisch heen en weer te bewegen, terwijl hij mijn clitoris lekker likte. Ik voelde alweer een heerlijk hoogtepunt naderen en het duurde niet lang of ik kwam weer heftig klaar. Ik kreunde luidkeels door de heftigheid. Ik merkte dat Ivo tussen mijn dijen knielde en voelde zijn heerlijke pik tussen mijn schaamlippen glijden en hij begon mij heerlijk hard te neuken. Ik streelde ondertussen zelf mijn clitoris en na een paar minuten voelde ik dat ik alweer klaar ging komen en kon het kreunen niet onderdrukken toen ik klaar kwam. Ivo trok zijn pik terug en pakte mijn benen beet en duwde die omhoog, zodat mijn heupen omhoog kwamen. Nu voelde ik zijn pik tegen mijn anus drukken en langzaam gleed zijn heerlijke pik mijn kontje in. Ivo begon me in mijn kontje te neuken, wat heerlijk aanvoelde. Ik streelde zelf mijn clitoris omdat ik best nog een keer wilde klaarkomen. Ivo begon wilder toe te stoten en even later kwamen we gelijk klaar, waarbij mijn kontje heerlijk vulde met zijn sperma. Hij zakte uitgeput naast me neer en verwijderde de blinddoek, waarna ik hem lekker zoende op zijn mond. Nog hijgend vroeg hij of ik het lekker had gevonden. Ik antwoordde: ja heerlijk Ivo, dit wil ik beslist vaker ervaren schat. Ik zag op de wekker dat ik over een half uurtje de kinderen op moest halen en zei dat tegen Ivo. Waarna hij glimlachend zei: is goed lieverd ik moet ook nog wat werken dus ik ga me aankleden en app je vanmiddag nog is dat goed? Ik zei: ja natuurlijk, daar kijk ik naar uit schat.

Nadat Ivo weg was ging ik snel even douchen en kleedde me netjes aan. S’ middags nog lekker geil met Ivo geapped en afgesproken elkaar morgen weer bij ons thuis te ontmoeten. S’ avonds heb ik niets tegen Rob gezegd, maar droomde die nacht wel heerlijk

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top