Skip to content

Momenteel actief

Tiener meisje voor de eerste keer anaal
4.11/5 (19)

Valerie was een meisje wat altijd wel in was voor iets nieuws. Ze was vandaag uitgenodigd door haar beste vriendin om een avondje te gaan stappen. Het was een overheerlijke avond buiten, de zon leek nog te schijnen, zo warm was het buiten. Ze liepen naar de kroegen toe maar gingen niet naar binnen. In plaats daarvan nam haar vriendin Valerie mee naar een huis, waar veel muziek draaide. Het leek wel en feestje te zijn en dus was Valerie nieuwsgierig geworden. Ze was pas 19 jaar maar had al heel veel ervaring met mannen. Ze had al vele kerels zitten pijpen en afgetrokken en ook had ze al menig pik diep in haar kutje gehad. Het enige waar ze nog niet van had kunnen genieten was anale sex en dus moest ze dat ook nog een keertje gaan doen. Ze hadden het er toevallig over gehad op weg naar dat feestje en haar vriendin verzekerde haar dat het vanavond weleens kon gaan gebeuren, zo een feest was het wel. Nu wilde Valerie helmaal wel naar binnen en ze volgde haar vriendin op de voet. Eenmaal binnen was het aanzicht om van te smullen. Overal lagen neukende mensen. Er werd volop gezogen en aan kutjes gelikt, heerlijke stelletjes die elkaar in allerlei standjes zo hard en zo wild als maar kon aan het neuken waren.

Valerie kreeg meteen zin en haar kutje was al meteen lekker nat geworden. Ze trok haar kleren uit en duwde deze bij haar vriendin in de handen en zocht een lekkere kerel op die nog niemand bij zich had. Al snel zag ze een jongen in de hoek van de kamer zitten. Hij keek relaxt om zich heen en trok wat aan zijn pik. Hij zat daar heerlijk geil te spelen en genoot van het aanzicht. Hij keek verbaasd op toen Valerie, een van de mooiste meiden op het feest, naar hem toe kwam en zijn pik in haar handen nam en hem lekker aftrok. Ze boog voorover en nam zijn lul in haar mond. Ze liet er duidelijk geen gras over groeien en zoog zijn lul helemaal nat. Haar tong likte overal waar ze maar bij kon en toen ze een beetje buiten adem zijn pik losliet, gooide ze met speels gemak een been over zijn schouder en greep ze zijn leuter vast. Die drukte ze behendig in haar kutje en de jongen wist niet zo snel wat er allemaal aan de hand was maar al snel maakte hij neukende bewegingen en stootte hij diep in haar lekkere sappige kutje.

Hij dreef zijn pik diep in haar kutje en ondertussen speelde zijn vingers met haar anus en ze wist al wat hij wilde. Ze gooide haar jonge tienerlichaam op de grond, spreidde haar benen en stak haar kont in de lucht. Daarna spreidde ze haar billen met een hand en hij dreef zijn lul diep in haar darmkanaal. Hij neukte haar als nooit tevoren en nam haar zo hard en zo meedogenloos dat ze het uitschreeuwde. Haar kont was hier gewoon niet voor gemaakt en alles deed even zeer, maar langzaamaan werd de pijn verbannen en genoot ze van die knots diep in haar anus. Ze werd goed uitgerekt en haar lekkere strakke lichaam schudde van puur genot. Ze voelde hoe zijn pik harder werd en hij spoot met ferme kracht al zijn zaad in haar reet. Valerie genoot er enorm van en het zaad spoot enorm diep in haar darmen. Toen hij zijn lul terugtrok liep het zaad uit haar reet. Ze ving het op met haar hand en likte het allemaal op. Daarna zoog ze zijn pik nog even goed af en spoot hij een tweede maal, nu in haar keel. Ze slikte veel door en de rest liep over haar jonge tienerkin. Die avond zou ze door vele kerels geneukt worden en als toetje had ze een triootje samen met haar sexy vriendin en een geile kerel. Het was een feest om nooit meer te vergeten en de week erna, zou er gewoon weer zo eentje zijn. Ze kon niet wachten gewoon!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top