Skip to content

Momenteel actief

Botergeil nichtje suf geneukt
NAN/5 (37)

Hallo allemaal, mijn naam is Andries. Misschien een vrij ouderwetse naam, maar ik ben toch echt een jongeman van 24. Ik heb een nichtje van mijn leeftijd, die ik vrij weinig zie. Iedere keer zitten er periodes van jaren tussen. Op zich niet erg, maar op een gegeven moment begon ze zich toch te ontwikkelen. En dan zie je haar na een paar jaar weer en heeft ze lekkere tieten, mooie curves en een kontje waar je uren naar wilt kijken. Ik probeerde het van mij af te zetten, maar op één of andere manier lukte dat niet. Ik zag haar dan ook niet echt als de dochter van mijn oom en tante, maar echt als een lekker ding.

Ze bleef een aantal dagen bij mijn ouders logeren, ze moest in de stad zijn voor iets met haar nieuwe baan, ik weet het eigenlijk niet eens meer. Maar goed, aangezien ze bleef slapen en ik wist dat mijn ouders twee dagen weg zouden zijn, besloot ik de sleutel die ik van het ouderlijk huis heb te gebruiken en in de avonduren naar binnen te sluipen, om haar misschien naakt te betrappen. Het leek ver gezocht, maar toen ik op de eerste verdieping aankwam, zag ik de deur van de logeerkamer open staan en midden in de kamer stond mijn nichtje. Ik heb geloof ik nog nooit zo snel een harde pik gekregen als op dat moment. Eigenlijk begon ik zonder er echt erg in te hebben over mijn lul te wrijven. Het ging automatisch en juist op dat moment zag mijn nichtje mij. Eerst schrok ze, maar al snel zag ze dat ik het was en toen ze door begon te krijgen wat ik deed, kwam ze naar mij toe gelopen en maakte ze mijn broek los. Ze zei geen woord, legde haar vinger op haar lippen om te gebaren dat ik stil moest zijn en toen zakte ze door haar knieën. Incest is zo slecht maar zijn kan. Je eigen nichtje neuken is natuurlijk helemaal niet in orde, zo ging het door mijn hoofd. Maar iets in mij zei ook dat pijpen geen neuken was. Ze haalde mijn lul tevoorschijn en begon hem zachtjes at te trekken. Met haar andere hand speelde ze plagerig met mijn ballen, waardoor er licht scheuten van pure opwinding door mijn hele lichaam schoten. Ze keek mij strak aan, opende haar mond en bleef mij met haar grote ogen aanstaren terwijl ze mijn lul diep naar binnen liet glijden. Ze zoog mij zo heel erg fijn af, mijn pik werd er nat van. Haar zachte lippen zetten kracht op de momenten dat ze aan mijn lul zoog en op een gegeven moment kwam ze overeind, ging tegen de muur staan en stak haar mooie ronde maar stevige billen naar mij toe. Ze bukte een beetje verder en zo kon ik haar natte spleetje zien. Direct stond ik achter haar en bedacht mij eigenlijk geen moment. Ik drukte mijn eikel tussen die schaamlippen, stuurde wat bij en voelde mijn leuter diep in de strakke kut van mijn nichtje glijden.

Allemachtig zeg, ik voel het nog als ik er nu aan denk. Zo’n strak kutje, echt waanzinnig gewoon. Ik drukte mijn paal er helemaal in en voelde hoe mijn ballen tegen haar lichaam aansloegen, omdat het laatste beetje dat ik nog in haar deed met kracht door mij werd uitgevoerd. Ik begon sneller te neuken en greep haar bij haar smalle heupen. Haar kontje schudde bij iedere stoot, iets wat ik in pornofilms ook altijd zo geil vind om naar te kijken. Ik wist dat ik dit niet lang vol ging houden en mijn nichtje zei zachtjes door haar kreunen heen dat het goed was als ik wilde spuiten. “We doen het straks nog wel een keertje over”, zei ze, dat weet ik nog goed. Ik stootte hard en hoorde het soppen van haar spleetje, trok mijn lul uiteindelijk uit haar en spoot over haar billen heen. Het begin van de avond en nacht was goed en het zou alleen maar beter worden. Sinds die keer zie ik mijn nichtje ook veel vaker. Puur en alleen om haar in alle gaten te mogen neuken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top