Skip to content

Momenteel actief

Een stacaravan in de Achterhoek.
4.41/5 (41)

Afgelopen zomervakantie ben ik twee weken met mijn vriendin en met allebei een zoon van net 18 jaar naar een 6 persoons-stacaravan gegaan in de Achterhoek. Ik, Naomi een Trees zijn allebei gescheiden en 39 jaar. Ik sliep in de grootste kamer in een 2-persoons bed en Trees in een kleine kamer met een stapelbed en de jongens ook in een stapelbed in een nog kleinere kamer. Het was tot laat in de avond behoorlijk warm en we bleven extra lang op. Toen we uiteindelijk toch maar naar bed gingen sloeg ik het dek naar beneden en ging met alleen een broekje en een hemdje op bed liggen. Al snel kwam Trees naar mij toe en zei dat zij in het kleine kamertje niet kon uithouden waar de hele middag de zon opgestaan had. Ze ging naast me liggen en na een paar minuten zei ze: “Ik doe mijn hemdje uit, het is veel te warm”. Ik zag haar borsten te voorschijn die wel eens gezien had maar nooit zo van dichtbij. Ik deed ook mijn hemdje uit en Trees bekeek mijn borsten. Zo lagen we naast elkaar met het gezicht naar elkaar toe. “Je hebt mooie borsten mag ik ze aanraken” zei Trees en zonder mijn antwoord af te wachten legde zij haar handen op mijn borsten en raakte mijn tepels aan. Waar ik weleens over gefantaseerd had in bed, dat ik door Trees uitgekleed werd en zij in mijn broekje voelde werd nu werkelijkheid. Ik draaide me op mijn rug en trok Trees naar mij toe. Zij boog zich over me heen en eerst zoende ze me op mijn mond terwijl ze mijn borsten zachtjes kneedde. Ze likte daarna mijn tepels en zoog er zelfs aan.

Haar hand schoof omlaag en strelend ging ze over mijn broekje heen en ik spreidde mijn benen. Ze streelde mijn dijen en ging steeds hoger en legde haar hand op mijn kut door mijn broekje heen. Met haar vingers ging zij over mijn kut heen en weer. Wat voelde dat fijn en ik probeerde mijn broekje omlaag te duwen wat Trees van me over nam en het broekje uittrok. Ik spreidde weer mijn benen en zij voelde opnieuw mijn kut. Ik werd er nog warmer van vooral toen ze een vinger in mijn kut duwde en neukende bewegingen maakte. “Zal ik jou eens lekker neuken?, naaien vind ik eigenlijk een beter woord”. Ik knikte en ze stak twee vingers in mijn kut en naaide mij eindeloos. Ik begon te schokken met mijn hele lichaam en had het willen uitschreeuwen en toen ik klaar kwam en voor het eerst sinds lange tijd een orgasme had. Uitgeput draaide ik me om op mijn zij en bleef zo naakt liggen en viel uiteindelijk toch in slaap. De volgende morgen werd ik wakker en lag nog steeds naakt naast Trees. Ik kleedde me snel aan en schaamde een beetje dat ik me zo aan Trees had gegeven. Toch de volgende nacht kleedde ik Trees uit en verwende ik haar zoals ze mij verwend had.

Zo ging het elke nacht door en kleden elkaar uit en op een avond lagen we weer naakt op het bed en in standje 69 namen elkaars kut onderhanden. Toen ik mijn hoofd oprichtte zag ik dat mijn zoon Gijs en haar zoon Dolf in alleen een broekje door een kier van de deur, die niet helemaal dicht was, naar ons keken. Hoelang stonden ze hier al? Trees kroop van mij af en de jongens konden nu ook mijn borsten en kut zien. Ik legde mijn hand op mijn kut en mijn elleboog voor mijn borsten maar tot mijn grote verbazing riep Trees de jongens naar binnen. “Gijs zal jou toch wel een naakt gezien hebben. Ik heb er geen probleem mee en ik vind het fijn als hij ‘s morgens bij mij in bed kruipt en hij mijn borsten streelt”. Ik wist niet was ik hoorde en zeker niet toen ze vertelde dat hij haar ook wel eens helemaal uitkleedde en haar kut bekeek en voelde. “Kom doe niet zo preuts en laat die jongens je borsten en kut zien”. Ik trok mijn handen weg en ik liet mijn bosten en kut zien aan hen zien. Je als vrouw van 39 aan twee jongens van 18 jaar je naakt te laten zien voelde toch wel vernederend maar toch ook spannend en ik werd er opgewonden van. Vooral toen ze hun broekje uitdeden en hun stijf geworden lul toonden.

Ik stapte uit bed en Trees ging op haar rug liggen en spreidde haar benen en nam de hand van mijn zoon Gijs en trok hem naar zich toe op bed en legde zijn hand op haar borsten. Gijs knielde tussen haar benen en voelde haar borsten en likte aan haar tepels. Hij schoof omlaag en voelde haar kut en schoof haar schaamlippen uit elkaar en raakte haar klit aan. Hij schoof weer omhoog en ging op haar liggen en duwde zijn lul in haar kut en begon haar te neuken. Trees begon te kreunen en haar lichaam begon schokkende bewegingen te maken. Ik stond versteld en begreep dat het niet de eerste keer was dat hij met haar seks had. Trees kwam klaar en ik dacht dat Gijs zijn lul uit haar zou trekken maar nee hij spoot haar vol. Ze stonden op en gingen op de stoelen zitten en zeiden: “Nou jullie”. Dolf kwam naar me toe en trok me mee op het bed. Hij draaide me op mijn rug en hij ging op zijn zij naast me liggen en zoende me op mijn mond pakte mijn borsten en kneedde die stevig. Hij likte en zoog aan mijn tepels. Dolf spreidde mijn benen en knielde tussen mijn benen en bekeek van dichtbij mijn kut en opende die en raakte mijn klit aan. Hij stak ook een vinger in mijn kut en draaide rond en voelde mijn kut aan alle kanten. Hij stak er een vinger bij en begon mij zo te neuken.

Het was een krankzinnige ervaring door een jongen van 18 geneukt te worden terwijl mijn vriendin en mijn zoon toekeken. Toch voelde het heerlijk zo klaar te komen en vroeg hem dieper te gaan. Het lukte hem mij te laten klaarkomen. Trees zei tegen hem dat hij mij echt moest neuken. Hij ging op me liggen en duwde zijn lul in mijn kut en stootte hard en diep in mijn kut en hij veel te snel klaarkwam en me vol spoot. “Vond je het nou niet heerlijk” vroeg Trees en stuurde de jongens weg. We lagen nog lang naast elkaar op het bed en dacht na wat me overkomen was. De volgende avond stelde Trees gewoon in het woongedeelte te blijven zij zei dat het heel spannend is voor ons zelf maar ook voor de jongens als wij ons helemaal uitkleden en terwijl zij toekijken en ons aanbieden aan de jongens. Toen we helemaal naakt waren gingen we onderuitgezakt op de bank zitten en de Dolf knielde voor mijn gespreide benen en Gijs voor Trees. Dolf opende mijn kut en met zijn tong ging hij over mijn kut heen vooral over mijn klit. Gijs deed het zelfde bij Trees. Na een minuut of tien zei Dolf: “Zullen we ruilen?” en ik werd nu gelikt door mijn eigen zoon. Na een tijdje gingen de jongens staan en moesten wij voor ze knielen. “Doe onze broekjes maar uit” zei Dolf. Ik liet het broekje van Gijs zakken en zag zijn hard geworden lul die fier rechtop stond. “Pijpen, kom op”. En wat ik nooit had willen doen met mijn ex deed ik nu wel met eigen zoon. Ik pakte zijn lul en trok zijn vel terug en nam hem in mijn mond en pijpte hem. Het was een vreemd gezicht, twee vrouwen van tegen de veertig die twee jongens van net 18 aan het pijpen waren. Veel te snel kwamen ze weer klaar en ik kon net op tijd mijn mond terugtrekken en zijn broekje pakken en zijn zaad opvangen.

De volgende dag heb ik me aan mijn eigen zoon gegeven. Ik kleedde me eerst voor hem uit en trok toen zijn kleren uit. Hij zei dat ik moest knielen en vooroverbuigen. Hij knielde achter me en likte zo mijn kut eerst en opeens voelde ik dat hij bij mij binnendrong en met harde stoten mij neukte. Mijn borsten zwiepten heen en weer en nu pas zag ik dat Dolf met zijn mobieltje foto’s maakte van ons. De dagen dat wij daar nog waren konden we ons ‘s middags al niet beheersen en pijpten wij elkaars zoon en ‘s avonds werden wij geneukt door de een en de ander. De jongens vonden het ook fijn dat ze mochten toekijken hoe Trees en ik seks met elkaar hadden vooral standje 69. Nadat we weer terug waren hebben we toch tegen de jongens gezegd dat zij op zoek moeten naar jonge meiden om daar aan hun trek te komen.

Maar toch:

Dat ik daar weer sta en een jongen van 18 jaar voor me staat; hij me helemaal uitkleed of ik me voor hem uitkleed; en als ik naakt ben hij mijn borsten en kut bekijkt en voelt; ik me aan hem moet geven; ik op bed lig en zie hoe hij zich uitkleedt en trots zijn lul aan mij laat ziet; ik gewillig mijn benen spreid; hij tussen mijn benen knielt en mijn kut opent en mijn klit betast; hij twee vingers in mijn kut steekt en me net zolang neukt totdat ik kronkelend en schokkend klaar kom; hij met zijn lul bij me binnendringt en me neukt.

Hieraan verlang ik nog steeds.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top