Skip to content

Momenteel actief

Seks op vakantie in Brazilië
4.27/5 (11)

Als alleenstaande man ga ik graag op vakantie. Niet per se vrijgezellenvakantie maar wel lekker op mijzelf. Ik vind dat altijd heel fijn. Zalig en ongedwongen je eigen ding kunnen doen. Zo ga ik ook altijd lekker stappen in de landen waar ik dan ben om zo misschien een leuke meid tegen het lijf te lopen. De ene keer gaat het makkelijk, de andere keer heb ik alleen veel drankjes op. De keer dat ik naar Brazilië was leverde mij wel heerlijke seks op. Ik moet bekennen dat ik de naam van de club niet meer weet. Wel kan ik mij nog herinneren dat de naam van die bloedmooie Braziliaanse Blanca was. Een heel erg fijne ronde kont en fijne tieten en benen die maar niet op leken te houden. Ik hoefde er niet eens heel erg veel voor te doen.

Ze had mij al direct in de gaten. Ik had dan ook mijn best gedaan er als een rijke Europeaan uit te zien. Nou heb ik het zeker niet slecht maar rijk ben ik niet. Ik wilde het uiterlijk echter wel gebruiken om te zien of ik er een meid mee aan de haak kon slaan. En het werkte klaarblijkelijk. Ik zat lekker wat te drinken aan de bar en was van de omgeving en de muziek aan het genieten toen Blanca naast mij kwam zitten. Ik bood haar een drankje aan. Gelukkig sprak ze goed Engels want Portugees was nou niet een taal die ik machtig was. Ze maakte overduidelijk kenbaar dat ze mij wel zag zitten en ik liet er geen gras over groeien en na een paar drankjes nam ik haar mee naar mijn hotelkamer.

Ik weet dat ik in dat soort landen goed op moet passen. Er zijn genoeg trucjes waarbij mensen uiteindelijk gedrogeerd wakker worden en al hun geld kwijt zijn. Gelukkig was dit niet het geval. We kwamen op mijn hotelkamer aan en ze genoot duidelijk van de luxe. Ze ging douchen en wilde dat ik bij haar kwam. Dat deed ik met alle plezier, helemaal toen ik haar helemaal naakt zag. Wat een waanzinnig lichaam had die Blanca toch. Ik begon haar in te zepen en haar borsten uitvoerig te wassen. Haar kontje nam ik ook onder handen en toen ik met haar klaar was begon ze mijn lul in te zepen en ze spoelde de zeep er met warm water af en daarna opende ze haar mond en zoog ze mijn pik goed hard. Ze pijpte mij zoals ik nog niet eerder gepijpt was en wist mij bijna klaarkomen maar hield precies op tijd op. Ze wist heel goed wat ze deed.

We gingen uit de douche en droogden ons niet eens af. We gingen direct met onze natte lichamen op het enorme hotelbed liggen en ik speelde hartstochtelijk met haar fijne kaalgeschoren kutje. Zij trok fijn aan mijn pik, speelde met mijn ballen en kreunde zachtjes en zei iets in het Portugees waarvan ik hoop dat het betekende dat het zo heerlijk was of dat zijn lul zo groot was. Ik was nog wel bij de tijd en haalde een condoom en deed deze snel om mijn lul heen en legde haar op haar rug. Ik keek haar diep in die geile bruine ogen en ging in haar. Ze opende haar benen wat meer en ik zat tot aan mijn ballen in haar.

Na een tijdje trok ik haar naar de rand van het bed en zette ik haar op haar knieën. Ze stak haar kont naar achteren en zo nam ik haar achterlangs. Die mooie kont zag ik heen en weer schudden bij iedere stoot en ze kreunde hartstochtelijk en speelde met zichzelf en leek heel fijn op mijn stotende pik klaar te komen. Ik neukte haar in nog een paar zalige standjes en liet haar aan het einde aan mijn leuter zuigen tot ik schokkend in haar mond klaarkwam. Ze zoog door, ook toen mijn zak leeg was. Dat was wel heel erg gevoelig en ik kon het haast niet hebben maar genoot er toch van. Ik vroeg haar of ze wilde blijven slapen maar ze schudde haar hoofd en vertrok een half uur nadat we klaar waren. Wel wilde ze mij nog een keertje zien. En zo heb ik haar als vast neukertje gehad op de twee weken vakantie in Brazilië.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top