Skip to content

Momenteel actief

Een geile sekschat
3.67/5 (3)

Ik was net een paar sec. ingelogd in het webcam sekschat systeem en zette mijn drinken neer op ’t bureau. Had niet verwacht dat er al gelijk iemand zou komen. Ik herkende het geluid en keek vanaf m’n ooghoek naar ’t beeldscherm en las; “Hey lekkerding, hoe is het met jou?” And guess what; het was Lekkerding1234, jawel ja wel hij was terug en natuurlijk vond ik dat alleen maar gezellig maar ook vooral; geil en spannend. Ik begroette hem en gaf een handkus in de webcam. Hij vroeg of ik met m’n wang wilde draaien en gaf er via de webcam een kus op. Als hij al zo gul is met kusjes, dan wil ik der wel meer! Ik gleed met m’n vinger langs m’n nek en liet hem zien waar ik een kusje wilde. Hij zoende teder en langzaam op alle aangewezen plekjes. Met m’n andere hand zette ik de webcam wat lager zodat hij alle plekjes kon zien en zoenen.

Ondertussen kwam der iemand anders in de box en hij merkte op dat hij ook wel iets lekkers wist om te doen. De heren konden het van elkaar niet lezen en dat maakte het ergens extra spannend.
Ik pakte mijn glas erbij en dronk wat. De nieuwkomer liet weten dat ik sexy dronk. Soms is ’t leuk de simpele dingen te horen. Hij vroeg of ik een wit hempje had en een handdoek wilde pakken. Dat wilde ik best doen en ik had al een idee hoe ik de heren in m’n box kon vermaken. Plots kwam er een 3e bij dus ik had weer genoeg aanschouwers.
Ik zette een muziekje aan en hield het glas omhoog, vol verwachting zag ik ze kijken. Ik haalde het elastiekje eruit en schudde m’n haar. Langzaam liet ik ’t glas leeglopen en bewoog m’n arm zodat alles langzaam nat werd. M’n wit hempje werd nat en doordat ’t fris werd werden m’n tepels stijf. Lekkerding1234 merkte dit op en vroeg of ik mezelf wilde strelen. Ik zette het glas neer en masseerde m’n borsten en keek in me webcam en pakte ‘m erbij en zoomde in op m’n harde tepels en wreef.

Ik vroeg of de mannen ook wat wilde laten zien en één voor één kwam er wat actie bij de heren. Ze hadden alle al een stijve en ’t waren heerlijke geile pikken om te zien. Terwijl ik hen vroeg wat ze ’t lekkerste vonden rukte ze zichzelf harder en sneller. Één ging erbij staan en vroeg of ik hem in de mond wilde nemen en diep wilde zuigen. Ik pakte m’n dildo erbij, hield ‘m bij de webcam en zoog hem af. Er kwamen meer mannen bij en zette één voor één de cam aan en stonden al te rukken. Sommige gingen na ’t spuiten gelijk weer weg maar het deed wat met me. Ik liet de dildo tussen m’n borsten en kneep ze dicht bij elkaar en likte over de eikel heen. Het shirt had ik inmiddels uit en ging even verder met ’t glas drinken. Ik wreef alles lekker over m’n lijf heen en zette een been op m’n bureaustoel en liet de dildo speels tussen m’n benen glijden. Het lokte al gauw een reactie uit en de geile heren wilde dat ik verder ging. Lekkerding liet weten dat hij er nog steeds was en mee keek en het liefst in real life met me wilde doen. Met zo’n lekkere vent heb ik daar geen moeite mee en ik vroeg hem wat voor standje hij lekker vond. “Doggy en anaal” zei íe. “Met jou wil ik ook wel 69 doen” tikte ik ondeugend en ik liet zien wat ik met ‘m zou doen.

Natuurlijk konden de andere dit ook zien en dat wond me op. Ik bekeek alle chatschermen en er zaten een paar knappe heren bij. Wat zou het voor een heet spel zijn, als we met z’n alle konden neuken. Een soort online orgie!
Een man vroeg of ik op de stoel wilde zitten, op m’n knieën en dan met m’n rug naar de webcam toe. Ik vroeg wat hij van plan was. Hij liet weten over m’n voeten klaar te willen komen. Deze positie kende ik nog niet dus het leek me spannend. Af en toe keek ik om om te zien of die al gekomen was. Terwijl ik keek zag ik hem snel rukken en omlaag kijken naar ’t zaad wat hij verwachtte. Ik vond ’t lekker om te zien hoe die op m’n voetjes wilde komen. De klodders zaad schoten uit z’n stijve pik en hij trok een heerlijk gezicht. Ik ging op de stoel zitten met m’n benen wijd. De dildo liet ik t.h.v. mijn knie langzaam over m’n huis glijden en eenmaal in m’n mond draaide ik ‘m rond terwijl ik iedereen aan keek. Ik zette de dildo op de stoel en hield ‘m vast terwijl ik omhoog kwam en erop ging zitten. Langzaam zag je ‘m verdwijnen en ze keken met verlekkerde ogen naar mij.

Ik bleef op en neer gaan en hield ‘m eruit en hield de dildo bij de webcam zodat de heren konden zien hoe nat ik was. Eigenlijk vroegen ze allemaal of ik ’t wilde aflikken, dat had ik wel verwacht dat ze ’t vroegen. Maar deed dit alleen als zij ook iets geils deden. Ik gaf ze één voor één een opdrachtje, 1 man vond het niks en verliet de box maar de overige vonden ’t leuk. En daar gingen ze dan, terwijl ik toe keek. Lekkerding vroeg of ik mezelf niet wilde verwennen maar toe keek tot hij klaar was. Vond ’t wel moeilijk maar ik hield me aan de opdracht. Hij en de anderen lieten weten bijna te komen en ik vroeg aan iedereen of ik mezelf mocht aanraken want ik hield het niet meer. Van de één mocht het wel en van de ander niet dus besloot het stiekem te doen. Van iemand kreeg ik de opdracht om met m’n zijkant over naar de cam te gaan en op de stoel te hangen met m’n kont omhoog. Terwijl ik in de positie zat keek ik toe hoe hij voordeed dat ie me billenkoek gaf. Hij sloeg harder en harder. Hij vertelde hoe rood mijn billen werden en hij maar bleef slaan. Ik keek hem sip aan en vroeg of hij wilde stoppen. Hij gaf nog één laatste klap op m’n kont en vroeg of ik m’n billen aan hem wilde tonen zodat hij ze kon strelen en kussen.

Nadat hij me rustig streelde stak hij z’n harde pik in m’n kont en neukte me anaal. Gelukkig sloeg hij niet meer op m’n rode billen maar streelde ze zacht, net als m’n heupen en rug. Nadat hij klaarkwam ging hij weg. Net als de andere die er waren. Dit hele spel was al zo’n anderhalf uur bezig en ik bleef alleen over met Lekkerding1234 en liet hem weten dat ik het telkens een geil spel vond en we prima bij elkaar zouden passen. Hij was het niet overduidelijk mee eens en liet weten weer te komen wanneer ik online was. Hij ging naar bed; slapen en ik ging voldaan ook naar bed, met in m’n achterhoofd dat ik over ‘m zou dromen en alles in geuren en kleuren vertelde, als we weer online waren. I love to chat!
x Nanda.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top