Skip to content

Momenteel actief

Met sex haalde mijn ex mij over
3.5/5 (8)

Het was koud buiten, maar binnen had ik alles lekker warm. Dat was op zich vreemd, want ik dacht dat er niemand in huis zou zijn. Ik keek nog gekker op toen ik zag dat alle lichten aan waren. Ik had werkelijk geen flauw idee wat er zo allemaal gaande was. Ik probeerde gewoon zo snel mogelijk te achterhalen wat er gebeurde en daar kwam ik een minuut later achter, toen ik de huiskamer binnen kwam lopen. Daar op de bank zat mijn ex vriendin! Ik was helemaal vergeten dat ze nog een sleutel had. Ik was heel eerlijk gezegd heel blij haar te zien, want ik miste haar behoorlijk. En blijkbaar zij mij ook, want ze zat compleet naakt op de bank, met de gordijnen dicht en sfeerverlichting aan. Toen ze mij zag, stond ze op en kwam sensueel heupwiegend op mij af lopen.

Ik voelde dat ik opgewonden raakte en wilde alles wat ze mij op dat moment te bieden had. Het maakte mij niets uit dat ze het met mij had uitgemaakt. Ze vertelde mij dat ze het niet langer in kon houden, mij miste en mij gewoon in zich wilde voelen. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ze mij terug wilde en dat moest ik antwoorden door wel of geen sex met haar te hebben. Ik ging haar neuken, dus mijn antwoord was dat ik haar ook weer in mijn leven wilde. Ik maakte mijn broek los, liet hem zakken en schopte mijn schoenen uit, zodat ik uit mijn broek kon stappen. Ik had alleen mijn onderbroek nog aan, maar die trok ze van mijn lijf. Ook daar stapte ik uit en toen zakte mijn ex vriendin door haar knieën, terwijl ze mijn lichaam op haar weg naar beneden aan het zoenen en likken was en haar vingertoppen over mijn huid gleden. Ze zat met haar gezicht voor mijn lul en likte haar lippen en begon mijn penis te zoenen. Ze likte aan alle kanten en trok mijn voorhuid naar achteren, waarna ze mijn eikel naar binnen werkte en mij net als vroeger erg lekker en met veel gevoel begon te pijpen.

Ze maakte mijn pik helemaal nat en nam aan het einde nog even mijn ballen in haar mond. Daarna liep ze naar de bank en ging op haar rug liggen en spreidde haar mooie lange benen. Ik keek recht in haar zalige poesje en klom op haar. Ik had wel willen beffen, maar mijn pik was de baas. Ik klom op haar en schoof mijn leuter heel langzaam naar binnen. Het gevoel was heel erg fijn en heel herkenbaar. Ik begon langzaam in en uit haar te bewegen. Mijn lul zorgde voor soppende geluiden, terwijl zij met haar klitje aan het spelen was. Ik verhoogde mijn tempo, kwam overeind zitten en hield haar bij haar middel beet. Zo kon ik dieper en harder in haar mooie lichaam stoten. Mijn lul bewoog steeds sneller in haar en ze kreunde van verlangen, terwijl haar lichaam op en neer bewoog door mijn stoten in haar lijf en ik haar tieten kon zien schudden. Uiteindelijk kwamen ze al hijgend op mijn pik klaar. Ik draaide haar op haar zij en neukte zo in dezelfde positie door. Ik keek hoe mijn lul in dat natte nauwe gat verdween en omdat het door die houding allemaal nog wat strakker was geworden, kwam ook ik klaar. Ik spoot diep in haar, ze vond het niet erg, daar hield ze heel veel van. Het zaad droop uit haar poesje, zodra ik mijn harde lid terug ging trekken. Ik pakte snel wat tissues die naast de bank stonden en maakte de boel voor haar schoon. Ondertussen veegde ik mijn lul ook schoon, waarna zij er nog even een zoen op kwam geven. Daarna lagen we op de bank in elkaars armen en viel ze zo bij mij in slaap. De volgende morgen gingen we samen ergens ontbijten en eigenlijk zijn we sinds die tijd weer bij elkaar. En de sex, die is zoals altijd weer fenomenaal!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top