Skip to content

Momenteel actief

Trio met het buurmeisje
4.31/5 (13)

Mijn vrouw en ik zijn beide achter in de 30 jaar en ervaren swingers. We bezoeken regelmatig parenclubs en hebben contact met een ander leuk koppel. Deze mensen waren bij ons op bezoek toen er ineens aangebeld werd. We wisten dat we nieuwe buren zouden krijgen maar er verscheen een meisje niet ouder dan 21 jaar. Ze bleek Tamara te heten en hier alleen te komen wonen. Ik zag mijn vrouw met veel interesse naar haar kijken en ook ons bevriende stel had alleen maar ook voor dit meisje. Ik vroeg haar of ze een drankje wilde en dit sloeg ze niet af. We stelde ons netjes voor en er ontstond een gemoedelijke sfeer.

Het bevriende stel had de nodige wijntjes weg gewerkt en ik merkte dat ze meer wilde. Wij waren een beetje terug houdend maar het buurmeisje had wel door wat hier gaande was. Ze zei opeens: “Jullie zijn swingers he?” Ik ben behoorlijk ervaren maar was knock-out door haar opmerking! Ik kon allen maar uitbrengen dat we wel eens clubs bezoeken en het aardig gezellig konden hebben met het bevriende stel. Ze zei dat ze met haar ex ook een open relatie had gehad en dit beviel haar prima. Ze had ook bi-seksuele gevoelens maar nog nooit echt wat mee gedaan. Dit liet mijn vrouw zich geen tweede keer zeggen en ging bij haar zitten en begon aan haar borsten te voelen. Toen ze dit toeliet was het hek van de dam. Het buurmeisje genoot zichtbaar en mijn vrouw werd ook steeds geiler. Nu begonnen ze ook te zoenen en voor we het wisten waren ze beide naakt en genoten zichtbaar.

Het bevriende stel begon ook met elkaar te zoenen en ik stond met mijn mond vol tanden toen het buurmeisje me geil aankeek; “Kom je erbij buurman?? Dit liet ik mij geen tweede keer zeggen en liep naar haar toe en gaf haar een zoen. ‘Welkom in onze straat’ dacht ik nog. Ik kleede me uit en eerst nam mijn vrouw mijn pik in haar mond en wisselde dit af met ons buurmeisje! Dit sletje kon heerlijk diep pijpen hmmm. Mijn pik was al snel op volle sterkte en ik wilde haar neuken, ze deed direct haar benen uit elkaar en ik zag dat haar kutje flink nat was. “Neuk me dan buurman” zei ze. Ik stak mijn pik in dit krappe kutje en zag de man van het bevriende stel jaloers naar me kijken terwijl ik hem een knipoog gaf neukte ik heerlijk door, ze voelde enorm strak. Ik vroeg of ze weleens twee pikken had gehad en ze knipoogde. Dit was het teken voor mijn maatje om haar ook flink te grazen te nemen. Hij liet haar hem ook pijpen terwijl ik haar doorneukte, de twee vrouwen keken nu alleen maar toe en begonnen met zijn tweeën te spelen.

Ik had al veel meegemaakt dacht ik, maar dit was ultieme geilheid. Toen we beide waren klaargekomen gingen we naast onze vrouwen liggen. Het buurmeisje dronk haar wijntje leeg en zei dat we snel weer zouden afspreken. Sindsdien komt ze iedere week wel een keer langs!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top