Skip to content

Momenteel actief

De spannende vakantie met vriendinnen
3.89/5 (9)

Dit jaar mocht ik voor het eerst op vakantie zonder ouders. Ik was toen 19, dus dat werd wel tijd. Mijn ouders waren altijd heel streng geweest. Ik mocht nooit tot laat uit, mocht bijna nooit bij vriendinnen blijven slapen en als ik een vriendje mee naar huis zou nemen zou de hel helemaal los breken volgens mij. Dat deed ik dus nooit. Ik had ook nog nooit een jongen als vriendje gehad. Ik die weinige keren dat ik uit mocht heb ik wel eens met een jongen gezoend, maar nooit ben ik verder gegaan.

Ik ging dit jaar dus op vakantie naar Spanje met Sanne, Tanja en Sabine. Ik heet trouwens Linda. Ik heb donker blond haar tot op mijn schouders en ben klein met mijn 1.60m. Sanne was ook niet groot, ik denk een meter of 1.65. Zij had iets langer en lichter haar. Jongens vonden haar altijd erg aantrekkelijk, en daar maakte ze ook gebruik van. Ze ging vaak uit in strakke broeken of korte rokjes met laag uitgesneden hemdjes. Ze had zeker elke maand wel een andere jongen, maar ze ging nooit met hen naar bed. Tanja had donker bruin kort haar en had een vriend. We hadden wel besloten om met de meiden op vakantie te gaan, dus haar vriend bleef thuis. Tanja vond dat niet zo erg, we gingen maar 10 dagen. Ze was een aantrekkelijke meid maar jongens konden niet verder komen dan een goed gesprek, ze bleef bij haar vriend en zou nooit vreemd gaan. Sabine was lang, in verhouding met ons. Ze was ook iets ouder, 20 jaar. Ze had lange, gespierde benen van al het tennissen wat ze deed en had ook lang blond haar. Zij had de meeste ervaring met jongens. Volgens haar had ze het met vier verschillende jongens gedaan waarvan twee langere tijd haar vriend waren. Volgens ons had ze echter wel met meer jongens het bed gedeeld, maar we hadden natuurlijk geen bewijs.

De grote dag was aangebroken, we gingen met vier meiden op vakantie naar Spanje. Helaas moesten we eerst 18 uur in de bus zitten, maar we besloten om bij een stel gezellige jongens te gaan zitten. We vonden de jongens in de achterste stoelen. Het waren twee Nederlandse jongens van een jaar of 17 a 18. De bus begon te rijden en we begonnen met kletsen. Ze hete Ron en Jan. We vroegen de jongens alles wat we wilde weten: of ze een vriendin hadden, naar welk hotel ze gingen en waar ze woonden. Het werd een gezellige rit, maar we werden met z’n allen wat moe. We besloten nog even te slapen in de bus zodat we fit waren als we aan zouden komen. Iedereen deed zijn ogen dicht, ook de twee jongens die achter ons zaten. We gingen slapen.

“Ben je wakker Linda” hoorde ik achter me. Het was een van de jongens, ik wist niet precies wie. Ik besloot ze voor de gek te houden en zei niks terug en ik hield mijn ogen dicht. De jongen pakte mijn schouders voorzichtig vast en schudde ze zachtjes, maar ik bleef doen alsof ik sliep. Hij aaide over mijn gezicht. “Blijf maar lekker slapen hoor meisje” fluisterde hij. Heel voorzichtig voelde de jongen aan mijn borsten en trok zijn handen daarna snel terug. Ik moest lachen maar hield me in. Grappig, die jongen denkt dat ik slaap en nu wil hij aan mij zitten. Ik hoorde de jongen weer overeind komen. Hij voelde weer even aan mijn borsten, nu wat langer maar nog net zo voorzichtig. Hij knoopte mijn bloesje een knoopje los en ging met zijn hand onder mijn kleren. Ik had een zijden BH aan, en dat voelde schijnbaar goed. Gretig voelde aan mijn beide borsten. Mijn tepels werden hard. Nu vond ik het wel goed genoeg en ik draaide me tegen het raam aan. Zijn handen schoten terug. Ik deed net of ik toen wakker werd. Ik draaide me om, ik vroeg aan mijn achterburen “ben je wakker? Ik heb heerlijk geslapen en heb zelfs een lekkere droom gehad!” De jongen glimlachte en we besloten maar weer te gaan slapen.

We werden wakker, het was donker buiten. Ik keek op mijn horloge, we moesten nog meer als vijf uur. De chauffeur had pauze en we mochten even de bus uit. Tanja en Sanne waren bij me, maar Sabine was weg. We besloten haar te zoeken. We gingen naar het WC hokje waar een aantal meiden stonden te wachten. De jongens plaste allemaal in de bosjes. We hoorde gelach in de bosjes en gingen er op af. We keken voorzichtig achter een paar bomen. Daar stond Sabine met Ron te zoenen. Het ging er heftig aan toe en we giechelden. Ron ging met zijn hand over haar billen en kneep er stevig in. Zij knoopte zijn broek los en gleed met haar hand in zijn broek. We keken elkaar aan en grinnikten. We moesten oppassen dat ze ons niet zouden horen. Ze deed zijn broek omlaag en ze ging op haar hurken zitten. Ze begon hem te pijpen. Hij pakte haar hoofd vast en bewoog die heen en weer. Toen hoorde we dat we moesten komen van de buschauffeur. Snel deed Ron zijn broek omhoog en ze liepen naar de bus. Wij snelde ons ook naar de bus, om maar niet gezien te worden. Daar stond Jan, hij vroeg ons waar we waren. We zeiden maar dat we naar de WC gingen. Sabine en Ron zeiden niet veel, Ron had een grote bobbel in zijn broek.

We stapte weer de bus in. Jan vroeg of hij naast mij mocht zitten, Ron en Sabine gingen ook naast elkaar zitten. Sanne en Tanja gingen ook naast elkaar zitten. Ik had een gesprek met Jan. Hij was lang, redelijk breed en had mooie ogen. We kletsten over van alles en nog wat. Voor we er erg in hadden ging het over sex. Hij had al een half jaar geen sex meer gehad en ik nog nooit. Hij vroeg of ik er al klaar voor was en ik zei dat ik dat wel was. Ik daagde hem uit door te zeggen dat hij me wel eens mocht warm maken. Hij glimlachte en meteen ritste hij mijn broek open. Zijn hand ging over mijn zijde slipje heen en ik kreunde zachtjes. Zijn vinger ging langs de rand van mijn slipje en gleed over mijn schaam lippen. Hij probeerde zijn vinger in me te steken maar dat ging niet. Hij zei dat ik me moest ontspannen. Ik probeerde dat en hij begon aan mijn klitje te krabbelen. Dat voelde eerlijk. Met zijn andere hand ging hij over mijn borsten en kneep er zachtjes in. Mijn broekje werd natter en mijn tepels harder. Hij bleef maar over mijn klitje wrijven tot ik ingehouden klaar kwam. Ik mocht de aandacht natuurlijk niet trekken. Het voelde heerlijk.

Toen we eenmaal aankwamen gingen we beide naar ons hotel. Hun kamer lag naast die van ons. Eerst gingen Sanne, ik, Sabine en Tanja naar onze kamer en de jongens naar die van hun. We giebelde en vertelde Sabine wat we hadden gezien. Ze schrok even maar moest snel daarna lachen. “Ja” zei ze “hij is ook zo’n lekker ding. Weet je wat hij bij mij deed?”. Ze liep op Tanja af en kuste haar vol op de lippen. Tanja schrok maar Sabine zei zachtjes dat met een vrouw vreemdgaan niet echt vreemdgaan was. “Hij deed ook dit” en ze kneep stevig in Tanja’s billen. Tanja moest lachen. Tanja zei “Ja, maar weet je wat jij deed?” Ze trok Sabine’s broek omlaag en deed alsof ze Sabine aan het pijpen was. Sabine stond inmiddels in haar blote kont. Ze had nog wel een string aan. Ze liep naar Sanne toe en trok haar broek uit. “Jij ook” zei ze tegen mij en ze trok mijn broek omlaag. Ze duwde me op het bed en ze begin me te vingeren. Tanja en Sanne begonnen ineens te zoenen met elkaar. Ik stond op en liep naar de 2 zoenende meiden toe. Ik trok Tanja’s truitje en BH uit en begon aan haar tepels te likken. Ze vond dit fijn. Achter me stak Sabine haar vinger in mijn vagina en ik kreunde. Toen ging de deur open, het waren Ron en Jan. Zonder ook maar een woord te zeggen kwamen ze op ons af. Ron liep op Sabine af en begon haar te zoenen, net als in de bosjes. Jan kwam op mij af en begon mij te zoenen. Ik trok zijn broek uit en gooide hem op een bed. Ik begon hem te pijpen, dat had ie wel verdiend na die heftige busreis. Sabine ging naast Jan op het bed liggen en Ron kwam er bovenop. Ze begonnen te neuken. Tanja werd inmiddels gebeft door Sanne. Jan stond op en pakte me beet. Hij zette me op het bed, op mijn knieën en probeerde zijn lul in mij te duwen. Hij fluisterde weer dat ik me moest ontspannen en ik probeerde dat, maar het lukte niet. Tanja zag dat het niet goed ging met ons en kwam op ons af. Ik zorg wel dat je je kan ontspannen en ze ging met haar vingers voorzichtig in mij. Met haar andere hand zat ze aan mijn borsten. Jan kon blijkbaar niet wachten en nam nu Tanja achterlangs. Ik voelde me goed bij Tanja en Tanja voelde zich duidelijk goed met Jan. Sabine en Ron waren nu omgedraaid en sabine lag bovenop. Sanne zat achter Sabine en voelde aan haar borsten en vingerde haar. Sabine kroop iets naar voren zodat ze met haar vagina precies boven mijn mond was. Ik begon haar te likken. Jan ondernam zijn derde poging en nu kreeg hij het voor elkaar, hij neukte me en ik likte Tanja.

Het spel van sex ging wel een uur lang onverminderd voort. We wisselde regelmatig en iedereen zat aan iedereen. Ron was inmiddels aan mij begonnen en Jan was Sanne aan het nemen. Sabine zat Tanja te likken op de vensterbank. Ik kwam twee keer klaar, een keer met Jan en een keer toen Tanja me aan het beffen was. Nu was Ron aan de beurt. Hij wilde het de hele tijd uitstellen, maar dat liet ik nu even niet toe. Ik pakte zijn billen en duwde hem in en uit mij tot hij me helemaal vol spoot. Ron ging uit mij en Jan kwam eraan. Ook hij duwde zijn penis in me en ook hij spoot me binnen een paar seconde vol. Het sperma van de 2 gozers stroomde uit mijn vagina maar ik volde me voldaan. Sanne en Tanja lagen arm in arm uitgeblust op de grond, ron lag op het bed met zijn ogen dicht en Sabine zat moe op een stoel. Jan kwam bij me liggen en we knuffelde even na en we vielen in slaap.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top