Skip to content

Momenteel actief

Achter overbuurman 2
4.33/5 (30)

Het is weer een paar dagen geleden dat ik iets hoorde van mijn achterbuurman, Gerard. Helaas was ik op dat moment niet alleen thuis dus ik kon niet even langs komen. Dat zou nog een paar uur duren voor ik alleen zou zijn. Hij appte of ik behoefte had aan koffie. Of aan wat anders te drinken. En hij stuurde een Emoji met een druppel water. Wat bedoel je daar mee Gerard? Ik had al een idee hoor, dat maakte me gelijk botergeil. Hij appte terug dat het een verrassing zou zijn, “drink jij ook veel water liefje?” appte hij. Haha de stouterd. Ook stuurde hij een foto van zijn pik. Natte eikel van het voorvocht denk ik. Ik heb nog nooit zoveel water gedronken als die ochtend. Tjonge, mijn maag klotste gewoon. En eindelijk was ik alleen. Ik poetste mijn tanden en trok mijn joggingbroek aan, zonder slip. En een dun vestje. Slippers aan en snel omlopen naar Gerard. Hij had de voordeur op een kier gezet dus ik klopte aan en riep hem. Kom binnen schatje riep hij. Hij stond in zijn blauwe badjas met zijn armen wijd. Oh knapperd, kom hier zei hij en omarmde en tongzoende mij alsof hij me in maanden niet had gezien. Ik heb zoveel aan je gedacht Bobbie, ik heb geile fantasietjes en wil die graag delen met jou. Ik grijnsde en vertelde hem dat ik dat ook had. Ik vertelde hem dat ik in de badkamer stond en in de douche cel in mijn slip had geplast. En dat ik daar heerlijk van klaarkwam in mijn slip. Met losse handen! Gerard lag dubbel van het lachen. Hij zei dat hij nagenoeg t zelfde had gedaan met het verschil dat hij in bad lag. Zonder slip en dat hij liggend plaste, over zijn buik en borst en een paar straaltjes in zijn mond. Vrijwel direct kwam ik klaar zei hij. En natuurlijk mijn zaad geproefd. En nu ben ik botergeil Bobbie zei hij. Ik aaide hem over zijn bol en gaf hem een teder kusje op zijn oorlel en een uitdagend likje. Ik wil je hebben Gerard, ik wil met je vrijen, ik wil je proeven voelen ruiken en misschien mag je me neuken. Wat zie je Bob? Neuken? Ik keek hem aan en gaf een luchtkusje. We zien wel schatje. Je maakt mij geil en ik voel me ontspannen. En tongend gingen we staan en liepen de trap op.

Al gauw waren we heerlijk naakt en tongden heel geil verder terwijl onze handen geen keuze konden maken tussen billen tepels of pik. Eigenlijk wilden we alles tegelijk. Haha. Intussen voelde ik de druk in mijn blaas tot het maximale toe nemen dus zei ik dat ik even mijn pik slap moest krijgen om eerst even te plassen. Nu wist ik dat hij dat niet nodig zou vinden. Ik had mijn fantasietje ook he! Niet nodig zei Gerard, gewoon in bad staan en laat t gaan. Hij grijnsde met in zijn ogen een geile tinteling. Ik stapte in bad en gelijk Plaste ik met een stijve pik een flinke straal. Gerard slaakte een klein gilletje… oei wat is dat geil Bob. Ik was blij dat ik de spanning van mijn blaas had. Gerard boog zich iets voorover en probeerde wat plas op te vangen met zijn mond maar de straal was best hard. Het spetterde op zijn kin en gedeeltelijk weer over mijn kruis en benen. Ow Bobbie wat is dit geil riep hij. Eindelijk was ik klaar met plassen en Gerard bedacht zich geen moment en sloot zijn mond om mijn pik en begon hemels te pijpen. Hij richte zichzelf weer op en gaf me een tongzoen waarbij ik een beetje ziltig smaakje proefde. Onze pikken raakten elkaar, keihard van geilheid. Ineens voelde ik een warme straal omhoog langs mijn pik en buik en richting mijn borst. Oooooh zei Gerard, ik kon t niet meer houden. Ik boog mijn mond richting mijn borst en kon zodoende ook wat opvangen van zijn plasje. Oef wat was dat geil! We waren in alle staten. Zo geil was ik nog niet geweest, al dacht ik ooit van wel. Maar dit is wel gewaagd en niet alledaags. We spoelden ons snel af en we droogden elkaar netjes af.

Wat is dat geil Bob, ik wil je nu zuigen en likken en en en ik wil je! We hadden allebei een rood gezicht van de warme douche en de geile plas ervaring. Wat vind je er van Bobbie dat geplas? Ik zei hem dat ik het nog wel eens wil maar dan wil ik meer plas voelen en proeven zei ik met een geile glimlach. Maar voor nu wil ik je zaad en ik wil je lekkere kontje weer diep likken schatje. Ik ben bijna beestachtig geil door jou en op jou lieve Gerard. We kropen op bed en begonnen weer geil te tongen, man wat kun je dat goed schatje. We draaiden ons weer in standje 69. Maar ditmaal boog ik iets verder door zodat ik bij zijn zalige ballen en kontje kwam met mijn mond. Gerard had mijn pik al in zijn mond en verwennend met zijn tong om mijn eikel aan het draaien. Ik stak mijn tong uit en kon zijn geile kontje nog maar net aanraken met het puntje van mijn tong. Ooooh slaakte Gerard, Geil! Ik zei heb dat hij zijn kontje op mijn mond moest duwen. Hij kwam overeind en draaide zijn mooie mannenkutje boven mijn mond en liet zich zakken. Ik begroef mijn tong in zijn grotje en ik genoot, maar Gerard genoot nog meer. Oh lieverd ik ga zo klaarkomen. Ik duwde mijzelf iets naar boven zodat ik zijn pik ter hoogte van mijn mond had, Ik deed mijn mond wijd open en zei dat ik zijn zaad in mijn mond wilde. En dat was dus raak, stotende stralen zaad kwamen in mijn gezicht en op mijn kin en in mijn mond. Gerard kreunde en kermde, zijn hoofd vuurrood van opwinding. Voor ik t wist waren we weer aan het tongen. Hij tongde zijn zaad in zijn mond en likte mijn gezicht en kin schoon en deelde het zaad weer, heerlijk!! Het zweet gutste van zijn voorhoofd. Ik moest er om lachen. Wil je even pauze schat? Ja graag stamelde hij. Maar jij bent nog niet klaar gekomen Bobje zei hij schuldig. Ik zei geruststellend dat dat wel goed kwam. We gingen even naar beneden om wat te drinken. Gerard zei dat hij dit nog nooit had gevoeld, na het klaarkomen direct zin om door te gaan naar het volgende orgasme. Ik beaamde het. Ik heb nooit zoveel geilheid mee gemaakt in een uur tijd! En ik wil meer zei ik. Gerard glimlachte. Hij vertelde dat hij een dildootje had gekocht op internet en glijmiddel. Hij had heerlijk geoefend en fantaseerde dat ik het was die zijn kontje penetreerde. Mijn lijf reageerde direct met een rilling van geilheid. Mijn pik keihard met het geile vooruitzicht dat ik misschien wel voor t eerst met een man zou neuken en door een man geneukt zou worden. Maar dat volgt de volgende keer. Want nu ben ik even niet alleen 😉

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top