Skip to content

Momenteel actief

Mijn eerste carnaval
4/5 (3)

Zaterdag was ik aan het werk en mijn privé telefoon ging af, omdat er toch even geen klant was voor me, keek ik op de telefoon en zag dat m’n vriendin belde. Ik nam op en hoorde al aan haar enthousiasme dat er wat kwam; “Nan, wij moeten echt eens carnaval vieren. Iedereen heeft het er over, wij moeten eens met de meiden gek doen in Brabant. Geen idee hoelang het rijden is maar laten we maandag gewoon naar Oeteldonk gaan” ze wachtte op mijn antwoord. “Carnaval? Das toch dat je verkleed gaat en de hele avond naar bier en bitterballen ruikt? Waar ligt Oeteldonk in hemelsnaam?” vroeg ik aan Mariska. “Schandalig dat je niet weet dat Den Bosch met de carnaval Oeteldonk heet! We gaan naar Den Bosch toe. Ik zorg voor de gekke pakkies want jij zal wel werken zijn he?” Ik zuchtte diep, want wist niet of carnaval ‘mijn ding’ was. Zag het ook helemaal voor me; hossende mensen in gekke pakken en dan die muziek. Misschien moest ik het maar eens ervaren. Alles moet een eerste keer zijn, dus ook mijn carnavals ontmaagding!

Maandagmiddag rond de lunch kwamen een 4 tal vriendinnen langs bij mij thuis. Mariska zette haar Opel voor de deur en zette de harde SlamFM muziek uit. In de deur opening zei ik “Nog een beetje normale muziek, lekkere indianenchickies van me, welkom” en ik gaf ieder een kus op de mond en ze liepen naar binnen. “Dit is jouw pakkie, net als ons een sexy indiaantje!” en ze gaf het aan me en ik kleedde mezelf om, in mijn lingerie liep ik naar de keuken en pakte alvast wat glazen en de drank. “Dit kunnen we goed gebruiken. Laten we dat Oeteldonk maar is gek en geil maken” en met een Dubbelfrisje voor mezelf proostte ik op m’n leuke en vooral sexy indiaantjes. Ik stond nog even voor de spiegel mezelf te bekijken terwijl Mariska 2 vlechtjes in m’n lange donkere haar maakte. Ze deed het bandje met de veer over m’n hoofd “Zo kunnen we nog eens een lekkere Hiawatta scoren vanaaf” en ze gaf een stout klapje op mijn kont. We stapte allemaal de auto in en reden naar Den Bosch. Eenmaal daar zochten we een parkeergarage in het centrum en daar liepen we dan op onze hakken met glanspanty’s en korte indianenpakkies. Volgens mij hadden wij een ander beeld van optutten want de rest zag er wat beschaafder uit, in ieder geval niet TE sexy.

We gingen een kroeg in en bij binnenkomst werden we al gelijk mee gesleurd in een heuse polonaise. Mijn 4 vriendinnen allemaal voor me, dus een wildvreemd iemand achter mij. Heb ik opzich geen moeite mee hoor, maar moest wel eventjes in dit hele sfeertje komen. De man had zijn handen op mijn heupen en wat hij precies in mijn oor schreeuwde; ik verstond er maar weinig van. Na een paar meter voelde ik hoe mijn rokje omhoog ging en hij dus zicht had op m’n kont. Plagend maakte ik heupbewegingen van links naar rechts, het rokje bleef op m’n kont hangen dus liep daar in m’n string door het cafe heen. Dit bleef niet on opgemerkt en al gauw stond een groepje mensen met ’t bier in de hand naar mij te wijzen en te lachen. Waarschijnlijk dachten ze dat ik niets in de gaten had, maar dan hadden ze het mis. Wat ze echter niet wisten, is dat ik onwijs dol ben op aandacht. Op een positieve manier uiteraard en ik hou wel van een lolletje. Vriendin Jenny schoot de polonaise uit en zag mij natuurlijk heupwiegend in de rij met het korte rokje op m’n kont. Ze wist gelijk hoelaat het was en schreeuwde naar me; “Whoehoe Nan maak hem gek, maak hem gek!” Na een paar liedjes, het mee lallen ervan vroeg ik aan de jongen die nog steeds achter mij liep, of die even mee ging naar de kant. “Als jij even wat te drinken haalt voor me, doe maar wat, spreek ik je zo wel” Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen en het duurde even voor hij terug kwam met een plastic bekertje sinasappelsap. Ik keek ‘m aan en vroeg wat hij voor me had. “Ik vind je wel het type dat een mixdrankje kon gebruiken. Het is passoa jus”. “Maar wat voor type ben ik dan, volgens jou?” hij kon mijn directheid moeilijk handelen en klapte dicht, na wat gestotter over de dagelijkse algemene vragen vroeg die dan eindelijk wat ik van de avond vond. Ik keek of hij hapte en zei dat ik op zoek was naar een geile carnaval maar tot nu toe er maar weinig gebeurde. Hij keek mij aan of ik vroeg of hij worst met kaas lustte, dit antwoord had hij duidelijk nog nooit of niet gehoord deze avond. Weer bracht ik hem in verlegenheid maar dat maakt sommige mannen zo schattig. In gedachte kneep ik hem in zijn schattige rode bolle wangetjes en zoende ik ‘m op zijn mond om hem in zijn oor te fluisteren dat ik kei harde sex in een steegje wil of in de auto.

Of hij kon mijn gedachten lezen of hij begreep mijn manier van praten en aanpakken of, sja je weet het niet maar hij vroeg of ik vaak geil was. Ik en vaak geil? Ha! Dat is zoiets als groen gras, vissen in water zwemmen en ik kan flirten door alleen al te knipperen met mijn lange wimpers en groene Bambi ogen. Ik bracht het een beetje lacherig en logisch uit; “Natuurlijk ben ik vaak geil!” Ik wachtte zijn antwoord niet af en vervolgde “Ik hou van sex, ik hou van mannen, ik hou van pijpen, van zaad en van anaal. Dus ja, ik ben gewoon geil. Waar hou jij van?” “Ik euhm, ik hou van euhm…” Veel tijd om verder te praten had hij niet want ik werd mee gesleurd door m’n vriendinnen die graag naar een andere kroeg wilde. “Tijd voor andere mannen met wat pit in de kont” en daar kon ik Jenny geen ongelijk in geven. We liepen naar een andere kroeg waar wat andere muziek werd gedraaid dan carnaval. Hoe was ’t mogelijk? Ondertussen was ik even op de whatsapp met m’n scharrel. Ik vertelde ‘m dat ik een heel sexy indiaantje was. Hij vroeg natuurlijk of ik een foto wilde maken dus ik vroeg aan m’n vriendin of ze wat leuks wilde schieten. “Doe is je beroemde duckface Nanda, jaaaaa zo! Dat zal die leuk vinden. Wacht, ik maak er nog ééntje. Doe je shirtje is omlaag of omhoog, net wat je wilt zodat ie wat meer je lekkere tieten kan zien!” Ik stond te poseren op straat en er kwamen wat jongens naar buiten, die via ’t raam naar buiten stonden te loeren. “Wij willen tieten zien, wij willen tieten zien, wij willen tieten zien, wij willen tieten zien” zongen ze in koor. Het kon niet op, dit was dus carnaval ! Jezelf lekker los laten gaan zonder dat iemand er wat om geeft.

Wij als ‘stadse meiden buiten het carnaval gebied’ vonden het prima na een paar uur en besloten weer back to home te gaan. In de auto whatsappte ik de foto’s naar m’n scharrel met de vraag of ie vanavond even langs kwam. Hij liet weten dat ie nog eerst moest werken maar ’s avonds kwam. Ongeveer een half uurtje voordat ie kwam liet ie het weten, dus ik maakte nog even wat lekkers klaar want liefde en lust gaan immers door de maag van een man! Scharreltje appte dat hij m’n straat in reed, ik deed m’n haar nog gauw goed, stifte m’n lippen en trok m’n hakken aan. Ik hoorde dat hij de oprit op reed en ik deed de deur open. “Kijk m’n indiaantje staan dan. Staat je leuk. Staat je goed” en we gaven elkaar een heerlijke tongzoen in de gang. Hij duwde me tegen de muur aan, schoof z’n handen onder m’n rokje en kneep in m’n kont. We scharrelen al een tijdje dus hij liep gewoon naar de woonkamer en ging op de bank zitten. Ik liep naar de keuken, pakte gelijk een biertje voor hem en schepte het lekkers op een bordje. Ik plofte naast ‘m op de bank, gaf hem een kus op z’n wang en streelde door z’n haar. Hij nam een paar slokken uit ’t bierflesje en hield het lekkere hapje voor hem en voerde hem. Ik duwde ‘m naar achteren en ging op z’n schoot zitten. Hij pakte me stevig beet en liet z’n gezicht zakken tussen m’n borsten. Ik duwde z’n gezicht stevig tegen me aan en hij gaf kusjes en z’n handen gleden over m’n heupen naar m’n kont. Hij wreef over m’n kruisje en schoof m’n string opzij en moeiteloos stak hij een vinger in m’n kutje. Dat ik nat was was niet gek, het is een onwijs lekkerding met bergen ervaring. We hebben altijd lekkere ongeremde sex!

Hij vingerde me en ik werd steeds geiler en we zoende steeds sneller en intenser. Ik bewoog op en neer en neukte z’n vinger, mijn ademhaling ging sneller en ik kreunde en hijgde in z’n oor en smeekte om door te gaan. Hij weet wat ik lekker vind dus stak er een vinger bij. Ik streelde over z’n kruis, hij had al een heerlijke stijve en kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Zijn vingers gleden uit m’n kutje en hij bracht ze naar m’n mond. Terwijl hij toe keek likte en zoog ik ze af. Z’n broek maakte ik open en stond op en hij liet zich uitkleden, z’n boxer trok ik gelijk mee. Uit met dat ding! Ik kwam naast ‘m op de bank zitten en zoog ‘m vanaf de zijkant, zeg maar. Z’n rechterhand ging door m’n haar heen en hij maakte een staartje terwijl ik eens verwende. Zijn pik pakte ik stevig vast en terwijl ik ‘m diep in m’n mond had maakte ik stevige draaiende bewegingen met m’n hand. Met m’n andere hand hield ik z’n ballen warm en bewoog ik ze zachtjes in m’n hand. Hij ging wat relaxter zitten en liet m’n haar los. Ik vroeg of hij even wilde liggen op de bank, zodat we in de 69 houding verder konden gaan. Likken kan die als de beste! “Zal ik m’n indianenpakje uit doen of wil je dat ik hem aan hou?” “Laat maar aan en je hakken ook!” Dus ik ging met m’n kutje op z’n gezicht zitten en boog voorover om z’n heerlijke pik weer in m’n mond te stoppen.

Zijn tong ging razend snel over m’n clitje terwijl hij 2 vingers in me kutje stak. Ik hoorde ge-sop en dat maakte me nog geiler dan ik al was. Zijn pik gleed diep in m’n keel en ik streelde de binnenkant van z’n benen. Hij liet weten dat ie bijna kwam en vroeg of ik ‘m wilde neuken. “Ga eens op me zitten met je rug naar me toe” dus dat deed ik dan. Gelukkig heb ik een goede bank! Zijn pik gleed heerlijk diep in en uit me kutje. Bij elke stoot die hij maakte zag ik sterretjes van genot. Hij hield mijn heupen vast en maakte korte en snellere stoten en voelde dat hij bijna kwam. Ik gaf aan dat ik van positie wilde wisselen dus ging op de bank liggen met m’n benen omhoog, zodat hij me lekker diep kon neuken terwijl hij op z’n knieën steunde. We keken elkaar aan en hij kwam over me heen en we tongde elkaar weer zo geil. Ik speelde met m’n borsten en vingerde mezelf klaar terwijl hij me lag te pompen. “Ik kom klaar Nan, ik spuit je vol, ik kom, ahww” en terwijl die zo’n geil gezicht trok, de hele kamer bij elkaar kreunde spoot ie me helemaal vol met z’n heerlijk zaad. Hij bleef nog een paar tellen in me en kwam uit me, gaf me nog een heerlijke kus en kwam naast me liggen en streelde me nog zachtjes na terwijl ik nog na lag te genieten.
Toch nog een geile carnaval !

Veel liefs van Nanda

www.nandalove.nl

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top