Skip to content

Momenteel actief

Eindelijk een vriendin die van BDSM houdt
4.08/5 (12)

Ik ben een man die er erg van houdt om in zijn seksleven het extreme op te zoeken. Ik heb al vele partners gehad en bij sommigen mocht ik dat stapje extra wel zetten. Maar helaas, de meesten hadden er geen oren naar en dus moest ik dan weer snel op zoek naar iemand anders. Mijn huidige partner is echter wel toe aan wat meer extremere seksuele escapades.

Zo hebben we onlangs voor het eerst samen aan BDSM gedaan. We hadden er allebei al de nodige ervaring in, maar samen was het nieuw en dat is dan toch iedere keer weer een ontdekking. Ik had de touwen uit de kast gehaald en had de katrollen nog in de slaapkamer hangen. Meeste vrouwen vonden dat al raar en gingen bij het aanzicht van die dingen al pleite. Maar mijn huidige meisje niet. Het spoorde haar eerder aan on bij mij te blijven. Vakkundig deed ik de touwen over de katrollen heen en terwijl mijn vrouw zich aan het uitkleden was (ik was al naakt), bedacht ik hoe ik haar vast zou binden. Ik besloot het zo te doen dat ze zelf geen bewegingen kon maken en alleen ik, door gebruik van de katrollen te maken, haar heen en weer en op en neer kon bewegen. Heel rustig deed ik de bondagetouwen om haar lichaam heen. Steeds strakker zaten ze en hoe strakker ze kwamen te zitten, hoe meer opgewonden mijn vrouwtje raakte. Ik kreeg er zelf een stijve van, mijn vriendin in opgewonden toestanden te zien doet iets met mij. De touwen striemden flink en daar hield ze wel van. Ik takelde haar omhoog en daardoor ging ze zelf ook bewegen, waardoor alles nog strakker kwam te zitten.

Ik pakte een grote dildo en deed hier wat baby olie overheen. Ik smeerde het goed uit en speelde met de punt van de dildo met haar anus. Ik zag haar kringspier samentrekken, want daar was ze duidelijk niet op voorbereid. Ik sloeg op haar billen, steeds iets harder, tot ze helemaal rood werden. Ze gilde het uit van pijn n genot en terwijl ik mijzelf aan het aftrekken was om mijn lul goed hard te houden, duwde ik de dildo langzaam maar zeker in haar kontgaatje. Ik had een spiegel op de muur tegenover haar hangen, zodat ik haar goed in de gaten kon houden. Ze beet op haar onderlip en kneep haar ogen dicht. Langzaam maar zeker penetreerde de dildo haar veel te kleine anus en uiteindelijk zorgde ik ervoor dat ze nog meer van de pijn kon gaan genieten. Ze probeerde zo stil mogelijk te blijven hangen, zo’n drie tot vijf centimeter boven het matras bungelend, maar dat lukte niet meer toen ik de dildo in hoog tempo in en uit haar kontje begon te raggen. Ik kwam achter haar zitten en terwijl ik het seksspeeltje sneller en sneller heen en weer begon te bewegen, penetreerde ik haar kutje. Ze werd dubbel genomen en ze werd helemaal gek. Ik naaide haar hard en diep en ze wist niet meer hoe ze het had. Ik liet de dildo in haar anus zitten, liep naar voren en begon haar in haar mond te neuken. Ze opende haar keel, zodat ik mijn pik diep naar binnen kon drukken. Ik hield hem daar, zodat ze er haast op stikte. Ik kon haar horen gorgelen en genoot van de tranen die uit haar ogen liepen, die ervoor zorgden dat haar mascara over haar wangen uitliep.

Diep zat ik in haar keel en ik begon in en uit haar mond te bewegen. Ik neukte haar strot zo hard dat ik echt even in de gaten moest houden niet te extreem te gaan doen, want dan zou ze het signaal geven dat ik moest stoppen. Dus ik zocht de grens op en ragde lekker door, tot ik uiteindelijk klaar begon te komen. Ik trok mijn lul uit haar openstaande keel en trok mij wild af, waarna ik mijn zaad in haar gezicht en over haar haren heen begon te spuiten. Met ferme kracht spoot mijn sperma over haar heen, er leek haast geen einde aan te komen. Toen we klaar waren heb ik haar laten zakken en even zo in de touwen laten liggen, ze gaf namelijk aan dat erg fijn te vinden. Na 10 minuten wilde ze los. We hebben liggen knuffelen en zijn toen samen in bad gegaan, waar ik haar uitvoerig klaar heb liggen vingeren, aangezien zij nog niet aan haar orgasme toe was gekomen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top