Skip to content

Momenteel actief

Gewoon lekker anaal
4.33/5 (9)

Afgelopen woensdag kon ik niet wachten om aan ’t werk te gaan. Ik was de hele dag al zo knettergeil als boter. ’s Avonds had ik een leuke seksdate met een klant, die nog steeds in m’n hoofd zit. Het was bij hem thuis; in een gewone woning net buiten het centrum. De heer in kwestie was een slanke man en ik schatte hem midden 30. Dit bleek te kloppen, nadat hij zich voorstelde als Robert. Robert vertelde dat hij een leuke functie had bij een groot bedrijf en de nodige uren op zijn kantoor zat. “Ik hou graag de controle” , zei hij op een vriendelijke maar duidelijke toon. Ik ben een controlefreak maar vind ’t af en toe ook wel lekker om ‘de boel’ gewoon even los te laten en mezelf te laten sturen door een zelf bewuste man. We liepen naar de slaapkamer toe, waar het allemaal ging gebeuren. “Weet je wat ik zou willen?” vroeg hij, al hoorde ik eigenlijk geen vragende toon, maar was het meer een uitspraak. “Nou?” vroeg ik. “Ik wil dat je mij een massage geeft”. Ondertussen kleedde hij zich alvast uit en ging op de deken liggen en legde z’n hoofd op het kussen. Op het nachtkastje stond een flesje olie. Ik goot een beetje op m’n handen, maakte het warm en liet mijn handen over zijn schouders glijden. Op mijn knieën nam ik plaats op zijn bed. Met m’n handen omhoog en over zijn bovenarmen weer terug over z’n schouders omlaag. Ik zag dat hij z’n ogen dicht had. Met m’n handen ging ik over z’n billen heen en naar z’n dijbenen. Met m’n duimen kneedde ik stevig en ging naar z’n billen en hield ze met masserende bewegingen wat uit elkaar. Robert kneep in z’n billen en draaide wat met z’n heupen, kwam omhoog en ging weer plat liggen.

Ik stond even op, en schoof z’n benen wat uit elkaar. Pakte wat olie, verwarmde dit weer en masseerde z’n billen en dijbenen. Ik nam plaats tussen z’n benen en masseerde voorzichtig z’n ballen. Zijn pik had al een forse afmeting en ik beet van de spanning speels op m’n onderlip terwijl ik keek of hij z’n ogen nog dicht had. Ik pakte wat olie en druppelde dit over z’n pik heen. Met m’n wijsvinger en duim streelde ik over de gehele lengte heen en nam ‘m vervolgens in mijn hand, om even te knijpen en te voelen hoe lekker dik en hard hij was. “Draai je eens om” vroeg ik aan hem. Hij draaide zich om en zijn pik lag plat tegen zijn buik aan. Ik ging van het bed af en hij opende z’n ogen. Ik pakte wat olie en masseerde dit over m’n shirtje. Ik kneedde en masseerde langzaam m’n borsten en keek ‘m aan. Langzaam schoof ik de brede bandjes over m’n schouders heen en liet ‘m m’n borsten zien. “Doe maar uit” en langzaam trok ik het shirtje uit en langzaam trok ik de rest van wat ik aan had, ook uit. Ik ging op ‘m in standje 69 en hij streelde langzaam mijn billen en kneep er zachtjes in. Zijn vinger gleed door m’n lipjes heen en draaide langzaam rondjes over m’n clitje. Ondertussen hield ik z’n grote stijve pik in m’n hand en met m’n volle lippen om z’n eikel, zoog ik hem. Mijn hand ging langzaam op en neer en m’n andere hand streelde ik z’n ballen. Hij genoot er flink van en ik trouwens ook! Na een tijdje op die manier met elkaar bezig te zijn, vroeg ik ‘m of alles naar wens was. “Heerlijk! Ik wil je straks anaal verwennen”. Ik ben niet het type vrouw dat een raar gezicht trekt over het onderwerp anaal. Nee, ik ben er een liefhebber van!

Robert vroeg of ik plaats wilde nemen op het bed, mocht op mijn buik liggen. Hij nam achter mij plaats op z’n knieën en streelde m’n billen, terwijl ik z’n pik tegen m’n kont voelde. Ik keek achterom en genoot van het geile uitzicht. Hij swaffelde zijn pik tegen m’n billen en ik kwam wat omhoog. Zachtjes klapte hij met z’n vlakke hand op m’n kont. “Wat ben je toch een geile slet” Dan heb je mij hoor! Ik geniet er wel van om wat dirty praat met elkaar te hebben. Daarbij was ik graag zijn sletje! Ik draaide me om, zodat ik op m’n rug lag en hij masseerde m’n benen , hield ze bij elkaar en deed ze omhoog. Met wat spuug op z’n pik, drukte hij ‘m voorzichtig tegen m’n gaatje. Langzaam duwde hij zichzelf een stukje dieper in mij en haalde z’n pik er rustig weer uit. Dit hield ie een tijdje vol, tot ik steeds meer naar ‘m begon te verlangen. “Neuk me” vroeg ik hem smekend, terwijl ik ‘m aan keek. “Neuk me lekker in mijn kontje”. Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen. We wisselde een paar keer van standje, maar deden het nog steeds anaal. Staand was ook erg lekker en op m’n buik terwijl ik met m’n handen m’n billen van elkaar hield, zodat hij nog dieper kon. Daarna mocht ik natuurlijk ook op hem. Ook onwijs lekker!

Hij streelde m’n borsten en we begonnen intens te zoenen met elkaar. Ik ging van ‘m af en hij kwam ook op en vingerde me nog even. Met 2 vingers in m’n strak kutje en z’n duim op m’n clitje. Ik hield het niet meer en hij liet me heerlijk komen. Het enige wat ik wilde was om ‘m weer diep in me te voelen. Ik ging op m’n handen en knieën zodat we ’t heerlijk op z’n doggy deden, maar dan anaal. Hij trok aan m’n lange haar, gaf een klap op m’n kont en hield me stevig vast bij de heupen. Het tempo wist ie er heerlijk in te houden en ik voelde weer een orgasme aankomen. Terwijl ik achter me keek en zag hoe hij me neukte, kwam ik alweer kreunend klaar. Hij haalde z’n pik uit me en spoot z’n zaad over m’n billen heen en wreef het helemaal uit. Ik draaide mezelf om en zoog de laatste druppels zaad eruit. We lagen nog even naast elkaar te genieten en gingen daarna even douchen. Ik zou het in ieder geval leuk vinden om Robert weer een keertje te ontmoeten, doen we het sowieso een keertje over!

Geniet van je weekend !

Kus, Nanda
Nandalove.nl

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top