Skip to content

Momenteel actief

Vakantie sex met een hete slet
4.05/5 (20)

Ik was op vakantie in Nederland. Als man alleen wilde ik gewoon even tussen al het werken door op een camping ergens staan waar ik even tot rust kon komen. En dat heb ik gedaan. Het was mooi weer, dus ik had het allemaal mee zitten. Ik zat er zo ongeveer een week, toen er naast mijn caravan een tentje kwam staan. Ik vond het wel gezellig, een beetje aanspraak. Tot ik zag van wie het was. Het was een mooie meid die daar zo bij de tent stond van een jaar of 20. Een stuk jonger dan mij en mijn pik begon bij het kijken naar die strakke hete slet al te steigeren. Ze had een strak kort spijkerbroekje aan en een shirtje zonder bh. Iedere keer dat ze voorover bukte kon ik die geile tietjes van haar zien. Ze had mooi harde tepels en ik was al aan het fantaseren hoe ik mijn dikke pik tussen die tieten aan het drukken was.

En zonder dat ik er echt op lette, was ik over mijn dikke lul aan het wrijven, met mijn ogen dicht. Ik kon er niets aan doen, het ging als vanzelf. Ik opende mijn ogen en toen zag ik dat ze naast mij stond. We waren helemaal beschut daar dus niemand kon ons zien. Ze lachte naar mij, zei verder niets en begon haar shirt omhoog te doen. Ze kwam zo ineens tussen mijn benen zitten en trok pardoes mijn broek naar beneden. Ik schrok er een beetje van, maar hield haar natuurlijk helemaal niet tegen. Ik was van plan om lekker te genieten, terwijl ik een oogje in het zeil hield. Ze deed haar mooie tieten om mijn pik heen en trok hem op zijn Russisch af. Ik vond het heerlijk, ik voelde mijn voorhuid op en neer glijden over mijn glimmende eikel heen en ik kwam bijna al klaar, maar wist het tegen te houden., Na een paar minuten stond ze op en lonkte ze mij mee haar tent in. Ik voelde haar en daar lag ze ineens al naakt en met zichzelf aan het spelen. Ik trok mijn korte broek uit en kroop op haar. De slet daar op de camping spreidde haar benen en ik keek recht in de meest strakke en natte kut die je ooit hebt gezien. Ik drukte mijn pik in haar en begon haar met lange halen te neuken, terwijl ik met haar volle tieten speelde. Steeds dieper, steeds een beetje sneller. Ik zag die schaamlippen om mijn pik sluiten, alsof ze hem naar binnen aan het zuigen waren. Ineens draaide ze zich behendig om en zat ze op haar knietjes voor mij en neukte ik haar zo hard als ik kon. Ik voelde mijn ballen tegen haar lichaam slaan en ik had het niet meer.

Ik ging klaarkomen en trok snel mijn pik uit die hete gleuf en daar in de tent spoot ik over haar billen en rug heen. Toen ik klaar was, draaide ze zich om, vingerde ze zichzelf en zoog ze aan mijn nog harde paal. Ik kwam voor een tweede keer klaar en zij had ook haar orgasme te pakken. Het was echt heel lekker. Na die ene beurt in de tent, die zo ineens was ontstaan, hebben we de rest van die week nog lekker liggen neuken en dingen samen gedaan. Het was vakantieseks, want daarna hebben we elkaar nooit meer gezien. Hoefde van mij ook niet, want ik had geen zin in een relatie. En het leuke is, een paar jaar later loop ik in de supermarkt, werkt ze daar gewoon achter de kassa! De wereld is soms echt heel erg klein.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top