Skip to content

Momenteel actief

Gepijpt in een caravan op de camping
3.91/5 (11)

Vakantietijd is de mooiste tijd van het jaar, zo vind ik tenminste. Waarom? Omdat ik dan niet hoef te werken en naar hele mooie meiden mag kijken en er zelfs stoute dingen mee mag doen. Ik ben vrijgezel dus ik kan doen en laten wat ik maar wil. En dat doe ik dan ook. Meestal ga ik gewoon hier in Nederland op vakantie, omdat ik hier altijd heel makkelijk een lekker sletje aan de haak weet te slaan. Geen idee hoe mensen op het verhaal komen dat je in het buitenland alleen maar makkelijk kunt scoren, hier in ons land is het net zo. Je moet je natuurlijk ook bedenken dat er meiden naar ons land komen en dat dan als buitenland zien. Hoe dan ook, vorig jaar had ik denk ik de meest hete meid van de afgelopen jaren in mijn bed. Ik stond op een camping op de Veluwe en daar liep een bloedstollend mooie brunette rond en ik zag haar wel zitten.

Mooie ronde billen, stevige tieten, zo’n beetje D cup en een verder slank figuurtje. Echt zo’n meid waar ik helemaal wild mee wilde doen. Ik legde contact met haar en dat ging heel makkelijk. Ik hoefde maar een dag met haar op te trekken en meteen wilde ze de binnenkant van mijn caravan zien. Ik nam haar mee naar binnen en ze deed alle gordijntjes dicht. Ik had al goede hoop, maar deed niet meteen mijn kleren uit, straks wilde ze alleen maar zoenen en dan stond ik daar mooi voor lul, met al mijn kansen die ik zelf zou hebben verpest. Gelukkig begon ze zelf al uit de kleren te gaan en gooide ze zich volledig op mij. Ik lag achterover op het uitklapbare bed en ze begon mijn broek los te maken. ‘Ik wil je lul proeven,’ zei ze hijgend. Nou, dat mocht van mij wel. Ze haalde mijn pik uit mijn broek en trok de voorhuid tergend langzaam over de eikel naar achteren. Ik was dan ook meteen heel erg blij dat ik mij die ochtend nog gewassen had. Mannen weten wel wat ik bedoel. Ik zag haar mooie mondje open gaan en ze nam mijn paarse kop zo in haar mond en begon haar hoofd al zuigend en likkend op en neer te bewegen.

Het was zalig. Ik lag daar, met mijn handen achter mijn hoofd gevouwen, kijkend naar dat mooie brunette sletje die mijn lul goed nat aan het maken was. Het was een ongelooflijk geile meid hoor, vertrouw mij maar op mijn woord. Ze liet mijn lul even los om op adem te komen en deed haarshirt uit en nam mijn paal tussen haar tieten. Terwijl ze mij aankeek, neukte ik haar op zijn Russisch. Nou, eigenlijk neukte zij mij, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Sneller bewogen die borsten, dat mooie zachte vlees werd helemaal nat van haar eigen speeksel in combinatie met mijn geil.

Ze nam mijn leuter weer in haar mond terwijl ze zichzelf tot een hoogtepunt begon te vingeren. Ze kwam schokkend klaar en dat deed voor mij de deur alles behalve dicht. Ik voelde het zaad omhoog schieten en mijn hele lading sperma schoot achterin haar keel. Dapper slikte ze alles door ne likte ze mijn leuter goed schoon, waarna we na een tijdje liggen vrijen de kleren weer aandeden en wat gingen drinken. Die vakantie heb ik haar ook nog liggen neuken. Een aantal keren zelfs, maar dat is een heel ander verhaal, waar ik misschien later eens over ga schrijven. Ik wilde dit eventjes delen, omdat ik weet dat er heel veel mannen en ook vrouwen zijn die dit soort dingen op vakantie mee hebben gemaakt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top