Skip to content

Momenteel actief

Schaken met de buurvrouw
4.27/5 (30)

Gisteren avond bij mijn thuis was de buurvrouw Marjan van 56, zwart kort haar cup d. We spelen een potje schaken een keer in de week. Ze had deze keer een spijkerrok aan en een doorzichtige paars shirtje, ze zag er gisteren avond zo geil en lekker uit. Voor de eerste keer we waren lekker bezig en ze zag dat ze ging verliezen en zij ooh nee he en nu moet ik zeker een opdracht doen voor je zij ze lacherig. Eeeh nou ja ok als je dat wilt zij ik ondeugend, ok zij ze ik ben benieuwd wat. Nou ik zou graag willen dat je even met je eigen ga spelen…. Oooooh buurman toch, ok zij ze daar kan ik me leven en ze ging op de bank zitten en spreidde haar benen wijd open en schoof haar rokje omhoog oooooh mmmmmhh kreunde ze en ik keek tegen haar kale rijpe spleet aan ze had geen slipje aan die geile buurvrouw.

Zo iets had ik nog nooit meegemaakt en daar ging ze, ze wreef met haar hand over haar kale rijpe spleet oooooh mmhh lekker he zij ze tegen mij eeh ja zeker hoor ik vind je een super lekkere rijpe vrouw oh dankjewel voor dat compliment en ze drukte een vinger in haar kale rijpe spleet oooh mmhh oooh heerlijk kreunde ze ik keek naar haar toe en haalde mijn inmiddels harde paal tevoorschijn en begon me te trekken terwijl zij zichzelf vingerde. Ohhhhm heerlijk zo na een tijdje zij ze en nu kom is op mijn schoot zitten en ze ging met haar billen op mijn linker been zitten tussen mijn benen ik kuste haar en we gingen lekker tongen.

Ik ging met mijn hand tussen haar benen en wreef over de binnenkant van haar benen zo naar boven toe en zocht haar lekkere kale rijpe spleet oooooh mmhh oooh heerlijk ik voelde hoe haar kale spleetje nat begon te worden. Het geil droop langs mijn hand en ik likte mijn vinger af en stak die in haar mond ooh mmhh toen ging ze op haar knieën zitten tussen mijn benen en nam mijn harde paal in haar mond en begon me langzaam en diep te pijpen. ooh Ik masseerde haar tepels oooooh mmhh mijn harde kloppende paal diep in haar mond ooh geil.

Marjan ik wil je zo graag neuken hoor zij ik tegen haar. Graag hoor ik weet wel dat je me een lekkere geile vrouw vindt, ik hoorde je van de week je aftrekken en kreunde o buurvrouw neuk me aub ik luisterde naar jouw en heb me toen lekker gevingerd zij ze, oooh echt waar ja zeker en eigenlijk verlang ik wel naar jouw harde paal in mijn kutje en kontje hoor zij ze ik liet haar op mijn harde paal zitten met haar rug naar mij toe en pakte haar bij haar heerlijke heupen en bepaalde het tempo ooh mmhh naai me aub en ik ragde mijn harde paal in haar kut o wat was ze geil kom neuk mijn kontje ook als je wilt en ik liet haar langzaam met haar kontje op mijn harde paal zitten oooooh mmhh kreunde ze en ik ging diep in haar kontje oooooh gilde ze lekkerrr hoor ik heb haar een paar uur afgeneukt en toen wilde ze blijven slapen we gingen moe en voldaan naar bed toe en vielen in slaap.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Wat een leuk verhaal. Hopelijk is het echt gebeurt en heb je er nog meerdere malen mogen neuken. Neuk je nog oudere vrouwen? Ik ben 62 jaar en zou graag eens 70+ vrouwen neuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top