Skip to content

Momenteel actief

Gratis seksdate met lekkere vrouw
4.43/5 (7)

Het is weer zoals gewoonlijk, ik ben elke avond alleen. Al lang geen goede seks gehad is het tijd voor wat spannends. Ik vond het niet spannend om langs een prostituee te gaan. Zo hup in erin en dan weer uit, daar hou ik niet van. Ik moest mij bedenken wat ik dan wel kan doen. Ik besluit om via google te zoeken naar een sex site waar ik iemand kan oppikken om seks te hebben. Ik zoek iemand waar ik gratis seks mee kan hebben en waarmee ik lang mijn tijd kan nemen, voor mij moet het met passie en liefde. Een minuut of 10 gezocht kwam ik uit op de website.

De site zag er goed uit en ik dacht dat ik hier wel een date zou kunnen vinden. Snel mijn gegevens ingevuld om een account aan te maken en ik begon een paar berichten te sturen naar random vrouwen. Ik keek wel of de vrouw mij aantrok. Ik krijg gelijk een berichtje terug van een vrouw die precies eentje was waar ik op zou kunnen vallen. Even kennis met elkaar gemaakt vroeg ik haar waarom zij op deze website was beland. Zij vertelde mij dat zij op zoek was naar een spannende avontuur en ik vertelde haar dat ik daar ook opzoek naar was. Ik vroeg haar gelijk om zij wat met mij wou afspreken en dat wou zij. Ik heb haar duidelijk gevraagd of zij er een vergoeding voor vraagt en dat deed zij niet. Ik had nooit gedacht dat het zo snel kon gaan. Maar ik heb dit ook nog nooit eerder uitgeprobeerd. Zij kon de volgende dag al afspreken en dat vond ik helemaal geweldig, want ik was toch elke avond alleen en heb meteen ja gezegd.

Snel naar de kapper geweest en mij goed geschoren. Daarna ben ik nog snel naar de winkel geweest om wat lekkers voor haar mee te nemen, stokbrood met tapenade en aioli lust elke vrouw. Nog een zoette witte wijn gepakt en ik kon naar de kassa om af te rekenen. Alles thuis goed opgeruimd en de avond was al weer voorbij. Ik ging ik bed liggen en dacht na over morgen. Het gevoel is niet te beschrijven. Hoe kon ik dat gevoel hebben? Ik dacht dat het kwam doordat je al een tijd geen seks gehad hebt. De volgende dag ging ik nog naar de winkel om een bosje bloemen te kopen. Die heb ik op de tafel gezet in een vaas met water om het gezelliger te maken. Ik had nog wat kaarsjes liggen die ik ook aan heb gestoken. Om 7 uur zou zij bij mij komen had zij mij verteld, vlak voordat zij naar mij zou gaan vertrekken heb ik haar een berichtje gestuurd dat ik op haar wacht.

Ze kwam bij mij binnen en wij gingen naar de bank toe. Zij trok mijn broek los en voor je het wist nam zij mijn harde pik in haar mond. Ik pakte nog een viagra pil erbij om nog wat extra te kunnen genieten. Van genot kreunt zij als een krijsende baby. Ik pak haar bij haar haren en bewoog haar hoofd heen en weer terwijl haar mond nog om mijn pik zat. Mijn pik is nat genoeg dat ik geen glijmiddel nodig heb. Ik trek haar kleren van haar lijf en stop mijn harde pik in haar kut. Ik neuk haar zo hard als ik kan en ze kreunt alsof zij nog nooit een goede beurt gehad heeft.

Ik zie aan haar dat zij geniet. Na verschillende standjes gedaan te hebben fantaseerde ik ook om in haar kont te mogen gaan. Ik zag haar mooie rondje billetjes en pak die stevig vast. Ik heb het haar niet gevraagd en ging schoof mijn pik rustig in haar kont. Ze kreunt nog harder van de pijn. Ik druk mijn pik er nu snel in zodat zij de pijn minder zou voelen. Ik begon haar anaal te nemen en zie aan haar dat zij het lekker begint te vinden. Na de avond heb ik mijn nummer aan haar gegeven en zij heeft mij een berichtje gestuurd dat zij veilig thuis is gekomen. Ik hoop op nog een afspraakje, maar ik denk dat zij dat zeker wilt met mij en dat allemaal te bedanken aan die geile seksdate website.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top