Skip to content

Momenteel actief

Hij wachtte mij op
3.5/5 (6)

Ik durfde het bijna niet te geloven… Mijn ex en ik hadden elkaar toch niet los gelaten en het leek erop alsof het weer goed ging komen.. Hij belde me op om 10.00.. Ik wat zoals iedere morgen zwaar in mijn werkzaamheden achter het bureau. Ik heb een goede baan en een super grote kamer voor mijzelf. Onthutst nam ik zijn telefoontje aan. Hey lekkertje, hoorde ik aan de lijn… Wat ben je aan het doen? Ik zei dat ik aan het werk was.. Maar dat ik wel even tijd voor hem had… Hij vertelde dat hij zijn vader maar het ziekenhuis gebracht had en hij was nieuwsgierig wat ik wilde gaan doen. Ik bloosde voor een paar minuten toen kwam het management voorbij lopen.. Ze leken me raar aan, dus ik vroeg hem even te wachten en deed gauw de deur dicht. Hij vroeg me wat ik aan had. Ik zei dat ik mijn rode setje aan had en mijn nette bruine rok, een roze hesje met hemd. verder nog mijn hoge pumps. Hij zei, als ik bij jou op kantoor zou werken dan wist ik het wel. Dan zou ik je op het bureau tillen en je slipje opzij duwen. En daarna snel mijn gulp open doen om mijn harde lul zo snel mogelijk in die heerlijke kut van je te stoppen… Ik bloosde opnieuw.

Het was even stil van mijn en zijn geïligheid en toen zei hij op zijn heerlijk dwingende toon: meldt je ziek en kom naar me toe. We hadden een kleine discussie maar ik was zo geïl dat ik het niet kom houden.. Ik hing op om tot bezinnen te komen… Maar het lukte niet. Ik verlangde zo naar hem, ik hield het niet meer en belde hem terug. Ik zei dat ik er over 30 min zou zijn en snelde naar hem toe. Ik was al zeik nat en het was een hele kluif om die kant op te rijden. Hij stond me buiten op te wachten bij zijn kleine flatje in amersfoort. Zijn zwarte haar strak naar achter gekamd. M zag er heerlijk uit. Oh wat wilde ik hem graag voelen. Hij lachte en ik zag aan hem dat hij zin in me had, ergens was de stiekemerd ook genoegzaam aan het lachen want hij had me weer waar ik hij hebben wilde. Hij deed de deur open nadat hij me een vluchtige kus gaf. We renden naar binnen.. Gauw de trap op en zijn appartement binnen.

Ik stond ik zijn halletje en hij zwaaide de deur dicht. Hij draaide me om met mijn gezicht naar de muur… Tilde mijn rok op en trok mijn natte slipje in een beweging naar beneden. Al gauw voelde ik zijn heerlijke vingers in mijn kut. Ik kon het niet houden en begon te kreunen. Ik hoorde zijn rits open gaan en zijn heerlijk harde lul kwam te voorschijn. Zonder een waarschuwing stootte hij in mij. Zo heerlijk hard. Ik kom niet meer en kwam heigend klaar… Hij pakte me vast en nam me naar de slaapkamer. Ik moest gebukt op het bed liggen en hij begon me heerlijk van achter te neuken.. Ik heb nog ooit zo van hem genoten.. Heerlijk en hard ging hij in mij tekeer… Ik dacht dat hij niet dieper kon maar dat kon hij. We hebben die middag nog heerlijk met elkaar geneukt en daarna ben ik naar huis gegaan. Wat was dat fijn.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top