Skip to content

Momenteel actief

Je mag soms best een sletje zijn (3)
4.33/5 (3)

De eerste week na wat er gebeurd was ontweek ik Jan. Ging vroeg naar de uni en bij thuiskomst ging ik snel naar mijn kamer. Jan liet me gaan, misschien voelde hij schaamte, hij drong gelukkig niet aan op contact. Na een week was de rust wat teruggekeerd en vroeg hij, op een ochtend toen ik weg ging, of ik die avond mee wou eten. Ik kreeg ter plekke een rood hoofd en keek even naar de grond. Ehh, nee, stamelde ik. Hij liep naar mij toe, bleef even staan voor me, met zijn wijsvinger duwde hij mijn hoofd naar boven zodat ik hem aan moest kijken. Ik voelde tranen opkomen. Wat is er? Zei hij. Ik stamelde dat ik het niet wist. Dat ik me schaamde. Hij trok me naar zich toe, waardoor ik in zijn armen kwam en tegen zijn schouder aan. Ik begon te huilen.

Hij zei even niks. Drukte me tegen zich aan, ik voelde zijn harde pik, die hij een beetje tegen mijn buik aanduwde, hij was lang. Ik zie sorry. Het spijt me, ik deed het echt zelf, ik schaam me zo. Hij zei dat het goed was, waarbij hij zijn piemel door zijn broek zachtjes heen en weer tegen mijn buik bewoog. Ik voelde dat ik enorm naar zijn piemel verlangde, ik stond helemaal aan. Hij zei dat ik lekker was een aaide met zijn ene hand over mijn kontje terwijl hij met zijn andere hand mijn buik via mijn onderrug tegen zijn lul drukte. Ik keek naar boven en hij zoende mij op mijn mond. Vanavond ben je weer van mij zei hij, waarna hij me los liet en me richting de deur duwde. Helemaal geil en onzeker liep ik de deur uit.

Toen ik terug kwam, was hij nog niet thuis. Ik ging lang onder de douche en deed wat gemakkelijke kleren aan. Mijn favoriete broek en T-shirt, geen onderbroek natuurlijk. Toen ik klaar was hoorde ik dat hij terug was en in de keuken bezig was. Ik ging naar beneden, links de keuken in, die verbonden was met de woonkamer ernaast. Er stond een wijntje op het aanrecht. Met een wijntje in mijn hand ging ik op een barkruk zitten en keek hoe Jan het eten bereide. Hij had een mooie broek aan en een linnen overhemd, daaronder liep hij op blote voeten. Hij keek om glimlachte. Zeg je geen hoi, zei hij. Ik zei even niks waardoor hij naar mij toe liep. Hij stak een hand in mijn broek en kneep met 1 hand in mijn billen. Ik zei: hoi. Niet zo, zei hij. Jan duwde tegen mijn schouder en ik ging staan, ik begreep wat hij bedoeld en ging door mijn knieën. Terwijl ik hem aankeek gaf ik een kusje op de doordruk van zijn piemel. Bijna goed, zei hij. Voorzichtig deed ik zijn gulp open, zijn lul zat naar links, voorzichtig pakte ik zijn lul en zorgde dat zijn eikel het metaal van gulp niet raakte toen ik hem eruit nam. Zijn piemel wiebelde rustig voor mijn gezicht. Ik nam hem voorzichtig in mijn mond. Keek hem aan, en begon zachtjes te pijpen. Hij keek goedkeurend naar beneden en knikte. Lekker toch? Zei hij. Ik knikte en zei: Hoi? Hoi, zei hij. En trok zijn lul zachtjes terug. Toen hij uit mijn mond floepte gaf ik nog snel een lik en deed voorzichtig zijn lul weer in zijn broek en zijn gulp dicht. En vormde zich een enorme tent voor mij gezicht. Hij draaide om en ging verder met het eten.
Met mijn wijntje liep ik de woonkamer in. Met mijn tong ging ik over mijn lippen en genoot van wat er net gebeurt was. Ik probeerde me over te geven aan mijn sletterige geilheid. Kort daarna kwam hij met 2 borden aanzetten. Zijn lul was iets zachter geworden maar zwiepte nog wel in zijn broek toen hij naar mij toe liep. Na het eten op de bank, legde ik mijn bord weg en ging tegen hem aanliggen. Hij was nog aan het eten maar legde 1 hand op mijn borstjes, die hij zacht kneed. Mijn bekken spande zich elke keer als hij kneep. Hij pakte wat spaghetti van zijn bord hield dit boven mijn mond. Zo onderdanig mogelijk hapte ik de spaghetti op waar ik bij kon. Toen ik de spaghetti van zijn hand op had, vroeg hij om mijn broekje uit te doen. Zijn hand zat onder de pastasaus en hij hield zijn hand een beetje omhoog om de bank niet vies te maken. Ik deed wat hij zei. Hij at verder en keek hoe ik mijn broek uit deed. Toen ik weer rustig tegen hem aan lag duwde hij met zijn schone handpalm mijn benen uit elkaar. Zijn hand met de pastasaus legde hij tussen mijn benen en zijn wijsvinger ging tussen mijn billen.

Zijn vinger met pastasaus raakte mijn kontgaatje aan. Door de pepers, voelde ik meteen een warme gloed onder. Ik deed mijn hoofd naar achter en liet een kreuntje horen.
Hij haalde zijn hand terug en stak zijn wijsvinger en middelvinger in mijn mond. Ik zoog zijn vingers schoon en likte daarna zijn hand schoon. Triomfantelijk keek Jan naar het schouwspel. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn wang terwijl ik op zijn schoot lag. Ik draaide mijn hoofd en beet zachtjes op Jan’s lul door zijn broek. Mag ik weer proeven? Vroeg ik. Hij knikte. Hij maakte zijn gulp open en zijn hard lul sprong eruit, hij duwde zijn lul naar beneden zodat zijn eikel voor mijn mond kwam. Ik ging op mijn zei liggen en nam zijn lul in mijn mond terwijl ik naar hem keek. Heel rustig pijpte ik hem. Het was lastig pijpen zo, dus hij hielp me door mijn gezicht over zijn dijbenen heen en weer te begeleiden in het tempo welke hij fijn vond. Ik genoot van zijn hand op mijn hoofd en zijn lul in mijn mond, verlangend naar zijn hoogtepunt en de geilheid die ik daarvan zou ervaren. Mijn studiezorgen waren even weg met zijn lul in mijn mond. Na een tijdje duwde hij me iets verder op zijn dijbenen zodat zijn lul uit mijn mond plopte. Zijn lul wiebelde en stabiliseerde zich een stukje boven mijn hoofd waardoor ik er niet meteen bij kon. Jan keek liefdevol naar me, hield met zijn armen op mijn hoofd, zodat ik zijn lul niet meteen weer in mijn mond kon nemen. Even pauze, zei hij. Hij wou opstaan, waardoor ik moest gaan zitten, hij deed zijn broek uit en liep naar de keuken. Zijn piemel zwiepte heen en weer terwijl hij liep. Wat verbouwereerd bleef ik naakt zitten in een hoek van de bank. Ik voelde nog een lichte prikkeling in mijn kont en zijn lul zat net nog in mijn mond. Totaal geil keek ik toen hij terugliep met de fles wijn. Ik wil dat je mijn sletje bent, zei hij toen hij terug liep. Dan mag je gratis wonen hier…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top