Skip to content

Momenteel actief

Oudere vrouw wilt seks
4.73/5 (11)

Voor een vrouw van halverwege de 50 zie ik er best goed uit al zeg ik het zelf. Ik ben behoorlijk zelfverzekerd en seksueel nog erg actief. Ik ben inmiddels 5 jaar alleenstaand. Toen mijn man en ik gingen scheiden voelde ik mij behoorlijk alleen. De scheiding was goed verlopen hoor en we hebben nog steeds contact, we waren gewoon erg uit elkaar gegroeid. Hij wilde andere dingen, ik was heel tevreden en daar kon hij niet mee omgaan. Ik besloot na ongeveer een jaar solo te zijn eens te kijken of ik een avontuurtje kon beleven.

Ik was gewoon geil, daar komt het gewoon op neer. Dus ik besloot eens een beetje op het internet te zoeken en kwam er al snel achter dat er heel erg veel mannen zijn die op oudere vrouwen vallen. Ik ging een beetje zoeken naar jonge mannen in mijn buurt en had al snel een heel erg leuke kerel van 28 jaar oud gevonden en besloot hem eens een bericht te sturen. Helaas was hij die dag niet online maar de volgende dag toen ik thuis was gekomen van mijn werk en ik even op de site keek voordat ik ging koken, zag ik dat hij had gereageerd. Zijn naam was Leo, hij was single en wilde het graag eens doen met een oudere vrouw. We waren heel stout aan het chatten en uiteindelijk gingen er wat foto’s over en weer. Dit deden we een paar dagen zo maar ik wilde uiteindelijk meer. Dus we gingen in een videochat. Ik wilde hem bewegend zien en ook horen praten. Daarna telefoonnummers uitwisselen en toen ging het snel.

We spraken af om dat weekend in een hotel te ontmoeten. Hij was nog leuker in het echt en de klik was er ook nog. Dat weet je uiteindelijk nooit. Maar eerlijk gezegd had ik hem ook zonder die zogeheten klik wel geneukt. We gingen naar de hotelkamer, ik had de sleutel al opgehaald. Op de kamer was het even wat onwennig, tot ik zei dat we samen eerst maar eens moesten gaan douchen. Daar begon ik hem sensueel te wassen en hij deed hetzelfde bij mij. Ik was tevreden over wat Leo tussen zijn benen had hangen en speelde er lekker mee tot hij hard werd. En toen was ik nog meer tevreden. Hij waste mijn borsten, speelde met mijn kutje en we waren zo heet geworden dat we het haast niet op het bed zouden doen. We wisten ons nog net genoeg in te houden, droogden ons af en sprongen op bed. Het condoom lag al klaar en deze deed ik met zijn hulp om zijn pik heen. Het was even onwennig, ik had al een tijdje geen condoom meer gezien natuurlijk.

Ik begon hem te pijpen. Het was een condoom met een lekker smaakje en ik moet zeggen dat ik het best wel fijn vond om te proeven. Ik speelde met zijn volle ballen en zoog zijn dikke pik zo ver als ik kon naar binnen. Ik kon hem niet helemaal hebben maar we genoten allebei. Daarna was het mijn beurt om even te genieten. Hij begon met mijn kutje te spelen, alleen met zijn handen. Leo was niet lomp en onhandig maar heel kundig. Ik kwam namelijk al behoorlijk snel klaar en dat maakte mij alleen maar geiler. Eerder was ik na een keertje klaarkomen wel klaar. Ik vond het bijzonder en was er heel blij mee. Alsof ik weer jonger was, zo voelde het. Hij duwde mij plagerig naar achteren en klom op mij terwijl hij op één hand leunde en met zijn andere hand zijn dikke pik in mij stuurde en toen drukte hij zijn hele geval naar binnen. Eindelijk weer een dikke pik in mijn natte kutje, wat geil! Hij begon me te neuken terwijl zijn mooie lichaam over mij heen hing en ik speelde met mijn clitoris en kwam al gauw weer klaar. Ongelooflijk, ik wist niet wat mij gebeurde. Dat orgasme was nog lekkerder dan die ervoor! Nu liet ik alles los en liet hem zijn gang gaan.

Leo ramde zijn pik hard en diep in mij en draaide mij op mijn zijkant. Ik trok mijn benen wat op en hij begon mij weer te neuken en speelde een beetje met mijn anus, likte aan zijn vinger zodat die goed nat werd en schoof deze zo in mijn anus. Ik vond het heerlijk, alsof ik dubbel geneukt werd. Leo stond na een aantal minuten op het punt te komen en hij mocht in mij. Ik had geen idee hoe ik het gevoel van een klaarkomende lul in mij had gemist. Ik sloot mijn ogen en genoot.

Nadat we klaar waren gingen we nog snel even douchen en besloten roomservice te bestellen. We aten wat op de hotelkamer en dronken een lekker kopje koffie. Na die middag gingen we ieder weer naar huis. Ik sloeg Leo in ene favorietenfolder op de website op. Hij was de eerste van een behoorlijke serie geile jonge mannen die ik aan de haak wist te slaan. En dat doe ik eigenlijk nog steeds. Dus als jij op oudere vrouwen valt, misschien komen wij elkaar nog tegen!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top