Skip to content

Momenteel actief

Werner neukt zijn schoonmoeder
4.11/5 (37)

Werner kijkt zijn ogen uit als hij de moeder van zijn ex opeens voor de deur ziet staan. Ze komt wat spullen ophalen omdat hij op dit moment beter met haar dan met zijn ex kan opschieten. Hij merkt op dat ze heel geil gekleed is en zegt, de rest van de spullen heb ik in de slaapkamer staan. De moeder van zijn ex vraagt of ze even van het toilet gebruik mag maken, dat ze erna direct komt helpen om alles naar beneden te brengen. Hij wacht netjes en opeens komt ze helemaal naakt met alleen mooie jarretels op hem aflopen en dit tafereel wind hem enorm op. Ook al is het de moeder van zijn ex, hij kan zichzelf niet tegenhouden. Werner staat in zijn spijkerbroek, met een leuk T-shirt en kijkt toe hoe de moeder van zijn ex naar hem toe loopt en flink met hem flirt. Ze draait zich om en kijkt naar Werners kruis. “Wat is dat ex schoonzoon, ben je blij me te zien?” zegt ze plagerig. Werner krijgt er een rood hoofd van. Wat moet hij nou in hemelsnaam doen? Zijn schoonmoeder neemt het heft in handen. Letterlijk. Ze stapt namelijk op hem af en grijpt zijn spijkerbroek beet, trekt deze met een ferme ruk naar beneden en kijkt naar zijn harde paal. “Zo, dis is nog groter dan die van je ex schoonvader,” zegt ze, duidelijk onder de indruk zijnde. Werner krijgt een nog veel roder hoofd, maar ditmaal van opwinding, omdat ze zijn pik in haar hand neem en hem langzaam begint af te trekken!

Werner begint meteen zwaarder te ademen. Door het snelle rukken bewegen haar borsten heen en weer. Hij kijkt naar die mooie tieten en wil ze aanraken, maar ze slaat hem op zijn handen. “Nee, ik ben hier de baas,” zegt ze. “Jij doet niets, ik zal je eens lekker verwennen.” Daarna duwt ze haar schoonzoon achterover op zijn bed en duikt ze tussen zijn benen. Hij kan het haast niet geloven. Is dit een droom? Zo te voelen aan die warme hand om zijn lul dus duidelijk niet! Ze komt een stukje naar boven gekropen en neemt zijn inmiddels door het voorvocht nat geworden lul tussen haar borsten en trekt hem op die manier af. Werner begint neukende bewegingen te maken, waardoor zijn schoonmoeder stil blijft zitten. Haar tieten worden er lekker nat van en ze trekt een bijzonder geil gezicht. Dat zijn schoonmoeder sex met hem wilde hebben, hij kon het gewoon niet geloven. Hij moest er ook even aan wennen, maar het gevoel was zo lekker, dat hij het al snel de gewoonste zaak van de wereld begint te vinden. Dan zuigt ze zijn pik nog even fijn af, waarna ze omhoog komt en op zijn schoot klimt. “Laat me die pik eens lekker berijden,” zegt ze op hese, zachte toon. Haar natte geschoren kutje zakt over zijn lul heen. Hij vult haar helemaal op, die er lekker van begint te kreunen, terwijl ze met haar dikke tieten aan het spelen is.

Zijn schoonmoeder rijdt hard op en neer op zijn dikke pik en stapt er uiteindelijk vanaf, gaat op haar knieën zitten. Werner heeft geen aanmoediging nodig en gaat achter haar mooie ronde kont zitten en drukt zijn dikke paal diep tussen haar gezwollen lipjes. Hij stoot diep in haar gleuf en paalt haar zo hard als hij kan af. “Sla me op mijn billen lieverd,” kreunt ze. Werner slaat er flink op en ziet dat zachte vlees trillen. Hij kan niet meer, hij moet verdomme klaarkomen! Hij trekt zijn pik uit haar poesje en spuit een flinke lading sperma over haar billen en rug. “Goed zo jongen. Nu moet ik maar eens gaan douchen. Als je nog zin hebt mag je meekomen, zal ik een tweede lading zaad uit je pik zuigen.” Daar zegt hij zeker geen nee tegen. Pas veel later brengen ze de spullen naar beneden en ziet hij haar in de auto van zijn ex stappen en wegrijden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top