Skip to content

Momenteel actief

Claudia’s herwonnen sensualiteit- deel 5
4.2/5 (5)

Donderdagmiddag, Claudia stond in de deuropening, haar hart klopte in haar keel. Tim nam haar in zich op; ze had haar katoenen broek met zebra print aan met daarboven een dun wit katoenen T-shirt met een wijde hals die heel speels en verleidelijk haar linker schouder bloot liet en daar plagend het bandje van haar BH liet zien. Kleine sproetjes versierden daar feestelijk haar huid. Ze had haar ogen iets opgemaakt met zwart kohlpotlood en mascara, het stond haar mooi. “Hai Tim”, zei Claudia semilaconiek. Zenuwachtig en glunderend nam ze een laatste trek van haar sigaret waarna ze deze uitdrukte op de stoep. Een beetje nerveus keek ze om zich heen, in een dorp zoals dat van hun was het moeilijk om geheimen te bewaren. Tim zei niets, glimlachte alleen maar en verwelkomde haar met een weids armgebaar waarbij hij een stap opzij deed. Claudia liep naar binnen en Tim zag hoe haar borsten onder de dunne stof lichtjes op en neer deinden bij elke stap die ze zette. De sensatie van het dunne katoen, Claudia had heel stout haar nieuwe laag uitgesneden Bh aan, en de opwinding van dit bezoek zorgden ervoor dat haar tepels onmiskenbaar door de stof heen prikten.

Verlekkerd keek hij haar na terwijl ze de huiskamer in liep. Haar dunne broek spande zich beloftevol om haar volle billen. De spieren in haar stevige kuiten spanden zich bij elke stap en de aanblik van haar voeten die geschoeid gingen in haar vertrouwde Crocs brachten Tim terug naar hun wilde vrijpartij in het bos in de glooiende heuvels buiten hun dorp. Vlagen van beelden, geluiden en geuren schoten door zijn geest. De zinderende blik in Claudia’s ogen terwijl hij haar diep penetreerde zou Tim niet snel meer vergeten. Tim’s vrijstaande huis was warm en gezellig ingericht, helemaal voor een man alleen. “Mooi hoor,” zei Claudia, “Ik kom hier best wel vaak voorbij gereden als ik mijn kleine meid wegbreng voordat ik ga werken”. Tim: “Da’s grappig, ik heb je nog nooit voorbij zien komen.” Even was het stil. “Wil je iets drinken misschien?” Claudia aarzelde, ze wilde eigenlijk graag iets alcoholisch om de spanning een beetje te temperen maar durfde dat niet direct te vragen. “Zal ik een BaCo voor je maken? Heb ik zelf wel zin in,” zei Tim. Claudia lachte schuchter: “Ja, is goed.”

Tim verdween naar de keuken en maakte twee drankjes klaar, half om half. Hij hoorde Claudia vragen: ”Mag ik eigenlijk binnen roken?” Tim antwoordde: ”Nou vooruit dan, normaal niet, maar hoe kan ik mijn elegante bezoek nou iets weigeren?” Ze gniffelde en stak een sigaret op, staarde naar het schilderij van een impressionistische zonsondergang à la Turner aan de muur en begon te mijmeren. Ze voelde zich warm hier in zijn huis, in zijn vertrouwde omgeving. Tim vervulde behoeftes in haar wezen die ze zelf al lang ter ruste had gelegd. Ze merkte dat het niet alleen de lust was, hoewel deze zich overweldigend liet gelden. Iets in Tim raakte haar diep aan, iets dat haar beangstigde en een groot geluksgevoel gaf tegelijkertijd. Een gevoel dat in potentie de kracht had om haar gesettelde leventje flink op te schudden. Het leek alsof ze wakker werd, maar dat dat betekende dat dingen niet meer konden blijven zoals ze waren. Ze schrok op uit haar mijmeringen door een hard geluid op straat. Claudia maakte van de terugkeer in het hier en nu gebruik om nog snel even in de spiegel aan de muur te checken hoe ze er uit zag. Ze kamde haar vingers even door haar zwarte krullende haar en ontblote haar brede schouder iets meer. Ze zat net weer toen Tim binnenkwam met de drankjes in zijn hand. Hij gaf er één aan Claudia en de twee klonken de glazen.
“Op jou, op mij, op ons,” zei Tim, Claudia glunderde hem toe. Zowel Tim als Claudia namen een royale slok en toen nog één. Een lichte siddering schoot langs Claudia’s ruggengraat. Ze slaakte en diepe zucht.

Toen uit het niets: “Kleed je uit.” Tim sprak deze woorden op een zachte, warme maar tegelijkertijd bevelende manier uit. Claudia had net een slok van haar drankje in haar mond en bevroor bij zijn woorden. Ze keek hem met een vragend blik en met licht opgetrokken wenkbrauwen aan. Ze slikte haar slok en zette langzaam haar glas op tafel. Nog even was daar een verwarde onbeweeglijkheid en toen schoof Claudia langzaam haar T-shirt over haar buik en borsten omhoog. Haar mooie tieten drukten zich parmantig tegen elkaar en over de rand van haar Bh. Claudia was in de war door Tim’s woorden en door haar verwarring heen kwam een onderdanigheid opzetten die haar vervulde van lust. Tim zat naast haar op de bank terwijl ze opstond en langzaam haar harembroek van haar billen trok, ze schopte haar Crocs uit en stapte uit haar broek. Tim keek goedkeurend toe en voelde hoe zijn hart als een gek begon te kloppen, net als zijn piemel die snel groeide in zijn boxershort.
“Ook je string, trek je string van je billen. Je BH niet, die laat je aan”. Claudia zette haar duimen tussen de dunne elastische stof en het warme zachte vlees van haar heupen, langzaam trok ze de stof tussen haar billen uit. Even boog ze zich iets voorover en als Tim zijn ogen dicht deed kon hij zweren dat hij het aroma van haar intieme zone in zijn neusgaten voelde branden.

“Geef me je string,”zei Tim. Claudia gehoorzaamde en overhandigde het minuscule warme stukje stof aan haar minnaar. Tim bracht het naar zijn neus en snoof er kort maar intens aan. Een bouquet van de meest opwindende geuren bood zich aan, de subtiele maar niet te missen noot van haar urine vervulde hem op onverklaarbare wijze van huizenhoge opwinding. Claudia droeg nu nog slechts haar sexy Bh. Naakt stond ze nu voor hem terwijl hij nog steeds op de bank zat. Wat zou hij nou willen dat ik doe? Schoot er onrustig door Claudia’s hoofd. Ze voelde zich kwetsbaar en sterk tegelijkertijd. Langzaam bewoog Tim zijn hoofd naar Claudia’s bollende buik, een voor haar ongemakkelijke herinnering aan haar zwangerschap. Het leek Tim’s aantrekkingskracht tot haar niet te verminderen, in tegendeel. Zachtjes kuste hij haar teder terwijl hij tegelijkertijd zachtjes twee vingers op haar zwart behaarde schaamlippen legde. Claudia nam een teug lucht, Tim keek omhoog en zag haar afgeplatte ronde tieten omhoog en vooruit bewegen door de expansie van haar brede borstkas. Langzaam begon hij haar zachtjes te vingeren, eerst oppervlakkig en naarmate de vochtigheid van haar kutje het toe liet steeds iets dieper. Het voelde heerlijk! Kusjes op haar buik en een elektrificerende, vibrerende sensatie in haar schoot en onderbuik. Claudia sloot haar ogen en een ontspannen glimlach sierde haar dunne lippen. Een minuut leek wel een uur en ze verloor zichzelf in een lome opwinding die maar blééf duren. Tim stopte zijn yonimassage abrupt. Claudia beantwoordde zijn terugtrekkende beweging onwillekeurig met het omhoog en naar voren duwen van haar bekken: Niet stoppen! Zachtjes hijgend keek ze hem verbaasd aan terwijl zijn hand op haar mollige buik mee bewoog op haar ademhaling. Tim stond op. Claudia stamelde: “O Tim…,” en in gedachten smeekte ze besmuikt: Niet weggaan lekker ding. Ze voelde van binnen vlinders in haar buik, duizenden vlinders in haar buik. Tim reikte naast de bank en haalde iets uit een doos waarbij ze vloeipapier hoorde ritselen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top