Skip to content

Momenteel actief

Wilde danspartij in club leidt tot meer
3.89/5 (9)

Als man ben ik eigenlijk altijd wel bezig met het vinden van een leuke meid. En hoewel ik dan in mijn hoofd heb dat ik iemand zoek voor een langdurige relatie, komt het altijd uit op sex. Zo kwam ik vorige week Sandra tegen. Ik zag haar dansen in de club waar een vriend van mij zo nu en dan als DJ draait. Een mooie dame om te zien en ze had sexy bewegingen. Ze had doordat ik naar haar aan het kijken was. En aangezien ik helemaal niet verlegen ben aangelegd, stapte ik naar haar toe en ging ik met haar dansen.

Het was leuk maar vooral sensueel. We waren elkaar tijdens het dansen behoorlijk aan het opgeilen. Na ongeveer een half uur helemaal los te zijn gegaan, nam ik haar mee naar de bar voor een drankje. Ze mocht nemen wat ze wilde, maar nam gewoon een biertje. Ze sloeg het achterover en gebaarde even te gaan roken. Ik sloeg mijn biertje ook achterover en ging met haar mee. Buiten was het even rustig, geen lawaai. We raakten niet eens aan het praten want ze drukte mij tegen de muur en begon tegen mij aan te rijden. Ik voelde mijn pik hard worden. Deze vrouw maakte mij helemaal gek. Ik greep haar beet en begon haar te zoenen. Ineens wurmde ze zich los, greep mijn hand en trok mij achter haar aan.

Ze wist, zo bleek, een plekje te weten waar we samen lekker met elkaar konden vrijen. Het was een keet die ergens stond bij een gedeelte in de stad waar ze aan het bouwen waren. Het ding was open en ze trok mij mee naar binnen. Er scheen een klein beetje licht van een lantaarnpaal naar binnen, dus ik kon haar nog net zien. Maar toen ze door haar knieën ging om mij te pijpen, had ik geen zicht nodig. Want dat voelde ik wel. Ze maakte mijn broek zonder aarzelen los en haalde zo mijn lul tevoorschijn. Ik voelde haar hand heen en weer gaan en ineens die warme mond om mijn eikel. “Ik ga je helemaal leegzuigen”, waren de letterlijke woorden die ze zei. En ze had niet gelogen. Ze zoog hard, maar zonder dat het vervelend werd. Soms is hard zuigen niet lekker maar zij wist heel goed wat ze aan het doen was. Ze likte aan mijn eikel en speelde met mijn ballen. Haar mond ging goed heen en weer en ze deed dingen met haar tong die ik nog niet eerder had gevoeld.

Voor mij was het volop genieten. Ik wilde wel neuken, maar had geen condooms bij mij. Zonder wilde ik het echt niet doen, pijpen zonder condoom maakte ik gek genoeg dan weer een uitzondering voor, bedenk ik mij nu pas. Ze zoog zo fijn en hard dat ik niet ver meer van mijn orgasme vandaan was, Ik greep haar hoofd beet en bewoog het een beetje heen en weer, maar daar was zij niet van gediend en haast zou ze stoppen als ik dat bleef doen. Dus ik trok mijn handen terug en deed ze op mijn rug. Daarna genoot ik van mijn orgasme. Ze slikte het niet door. In plaats daarvan ging ze naast mij zitten en trok ze zo dat het overal behalve op haar terecht kwam. Dat was maar goed ook, want het was bijzonder veel. Ze was klaar en gaf een speelse klap op mijn lul en liep zo ineens weg! Daar stond ik dan, met mijn broek los en een druppel sperma aan mijn eikel hangend. Ik deed mijn broek omhoog, maakte hem dicht en wilde achter haar aan, maar ze was snel vertrokken. Gelukkig zag ik haar even later staan. “Sorry, klein grapje van mijn kant”, zei ze. “Hier heb je mijn telefoonnummer, bel je me morgen? Dan maken we het af.” Inmiddels hebben we contact gehad en gaan we snel afspreken, want ik ben zeer benieuwd hoe strak dat kutje van haar is.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top