Skip to content

Momenteel actief

Hij gebruikte mij
3.84/5 (19)

Een jaar geleden heb ik een mooie man leren kennen via de sportschool. Hij sprak mij aan en ik vond dat heel erg aangenaam want hij ging heel respectvol met mij om en dat doen de mannen bij die sportschool niet zo vaak. We gingen door het goede contact ook samen sporten en uiteindelijk vroeg hij mij of ik het leuk vond eens met hem uit te gaan. Ik was niet per se op zoek naar iemand maar ik vond het wel heel leuk al die aandacht, vooral van een leuke man. Dus ik wilde dat wel. Hij nam mij mee uit eten en we gingen wat drinken en deden dit haast iedere week.

Er begon iets in mij te bloeien en daarnaast vond ik hem ook steeds lekkerder worden. Dat gaat dan natuurlijk vanzelf als je verliefd aan het worden bent. Op een avond kwam hij bij mij langs. Hij kwam binnen en had bloemen bij zich en zelfs chocolade. Het was een charmeoffensief dat heel erg goed werkte want ik smolt. En toen zoende hij mij. En zijn tong gleed langzaam bij mij naar binnen en ik voelde zijn hand via mijn rug naar mijn billen glijden en daar begin hij zacht en speels in te knijpen. We gingen al kussend en aan elkaar zittend naar mijn slaapkamer en kwamen uiteindelijk bloot op het bed terecht. Ik schrok even en vroeg of hij condooms had want ik had die niet in huis. Gelukkig had hij die en toen we helemaal bloot waren deed hij het bij zichzelf om.

Ik begon steeds geiler te worden en hij gleed met zijn handen tussen mijn benen en begon toen tussen mijn benen te kruipen en befte mij. Het was zo lang geleden dat er aan mijn kutje was gelikt, ik vond het waanzinnig. Ik kwam dan ook al snel op zijn snelle tong klaar en dat alleen al was fantastisch. Hij wam overeind en ik speelde met zijn pik en wilde hem pijpen maar hij hield mij tegen en legde mij weer achterover. Hij klom over mij heen en liet zijn pik over mijn clitoris glijden en dat is een heel lekker gevoel maar erg gevoelig op dat moment omdat ik pas was gekomen. Uiteindelijk hield hij op met plagen en gleed zijn pik in mij. Ik sloot mijn ogen en genoot van zijn pompende pik in mijn kut en ik begon gewoon weer met mijzelf te spelen. Al snel merkte ik dat een tweede orgasme er helaas niet inzat maar dat gaf niets.

Hoe zijn pik mij opvulde en hoe hij zo diep in mij aan het stootte was echt, dat voelde zo fijn. Hij duwde mijn benen naar mij toe en ik deed ze bij elkaar zodat hij nog strakker in mij kon en dat voelden we beiden direct. Hij nam mij in de meest geile standjes en eindigde achterlangs. Op mijn knieën vind ik het meest lekkere wat er is. Hij kwam zwaar ademend in mij klaar en uiteindelijk lagen we in elkaars armen op bed. Ik vroeg of hij bleef slapen maar dat kon niet volgens hem en ik vond het raar hoe hij reageerde. Een dag later kwam ik toevallig in een gedeelte van de stad waar ik normaal niet kom en daar zag ik hem. Met een andere vrouw en ze hadden kinderen bij zich! Ik zakte gewoon door de grond en wist niet wat te doen. Thuis heb ik immens gehuild en toen ging ik nadenken. Ik besloot niet verder met hem te gaan want hij gebruikte mij om vreemd te gaan, niets anders.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top