Skip to content

Momenteel actief

Neuken met onze lichamen in de sneeuw
4/5 (3)

Buiten zijn met mooi weer is natuurlijk heerlijk, maar ik ben echt gek op buitenseks in de winter. Ja, ik wil neuken in de sneeuw en dat is dus ook wat ik en mijn vrouw iedere winter doen. We gaan lekker naar buiten en als er dan een keertje weer sneeuw ligt, wat de laatste jaren behoorlijk schaars is, dan zoeken we een bos op en gaan het daar doen. Een aantal jaren geleden deden we dat ook. Bij ons in de buurt is een heel groot bos, waar we heel lekker kunnen wandelen, want daar houden wij namelijk ook van.

We waren eigenlijk helemaal niets van plan, maar zo tijdens de wandeling, kwam het onderwerp over neuken in de buitenlucht toch een keer naar boven drijven. We bleven min of meer in het onderwerp hangen en dus besloten we om er wat mee te gaan doen. Het maakte ons beiden enorm geil en dus doken we van het pad af en liepen we door de dikke koude sneeuw naar een plek waar we niet zo makkelijk gezien konden worden. Mijn vrouw begon al meteen te zoenen en overal te strelen, iets waar ik natuurlijk, helemaal in zo’n situatie, enorm gevoelig voor ben. Ik maakte haar spijkerbroek los en begon in haar slipje te voelen. Tot mijn aangename verrassing was ze al heel erg nat. Dat was een goed teken en daar groeide mijn lul dan ook van. Dat had mijn vrouwtje natuurlijk vrijwel meteen door en dus begon ze ook mijn broek los te maken. Ik stond met mijn lul in de kou en ook al was ik opgewonden, de kille wind liet mijn pik bijna weer krimpen. Gelukkig loste mijn vrouwtje dat meteen op.

Ze dook op haar knieën in de sneeuw, zakte heel ver weg en begon mij te pijpen. De damp kwam er gewoon van af, dus je kon wel zeggen dat we een behoorlijk heet stel waren op dat moment. Ik keek toe hoe haar mooie hoofd met de door kou rood geworden wangen en neus, heen en weer bewoog en mijn lul helemaal nat maakte. Toen ze nog even aan mijn eikel sabbelde en uiteindelijk overeind kwam, duwde ik haar meteen weer om. Ze moest lachen, want ze zakte diep in de sneeuw weg. Ik trok vrolijk haar broek tot op haar laarzen uit en begon mij even af te trekken, waarna ik op haar kroop en haar heerlijk in de missionaris positie begon te neuken. Ik schoof mijn harde paal tussen haar gezwollen en geschoren schaamlippen en neukte haar heel hard en heel snel. Niet dat ik snel klaar wilde zijn, maar het moest, omdat het al begon te schemeren. Ik voelde hoe haar poesje mijn lul naar binnen zoog. De sneeuw, die vlak onder onze schaamstreken lag, begon door de hitte van haar kutje te smelten. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik lag haar vol te pompen in een plas met water, zo leek het.

Ik kwam klaar en trok mijn pik uit haar en spoot haar kutje onder. Ze smeerde alles uit zodat het niet meer kon gaan druipen, waarna we snel in de kleren gingen. Ja, het was misschien erg kort, maar krachtig was het zeker. Normaal gesproken neuken we veel langer in de natuur tijdens de winterperiode, maar dan plannen we het ook helemaal. Deze keer was bijzonder spontaan, dus we deden het even snel. Nu heb ik ook een vraag waar iemand van jullie mij misschien mee kan helpen. Ik wil al een hele tijd in een winkel een wip met mijn vrouw maken, maar weet niet zo goed welke winkels daar het beste voor geschikt zijn. Heeft iemand daar misschien tips over voor mij? Alvast bedankt.

Groetjes, “De sneeuwneuker”.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top