Skip to content

Momenteel actief

Twee jonge tienermeiden zuigen mij af in magazijn
3.75/5 (4)

Jong als ze zijn, zo geil zien die 18 jarige sletjes die ik iedere dag in mijn winkel zie komen om een pakje sigaretten te kopen ook. Ik sta gelukkig achter mijn toonbank, waardoor ze mijn keiharde pik niet kunnen zien. Maar er kwam een dag dat ze mij opzochten, terwijl ik even in het magazijn was. Mijn medewerker stond achter de balie en had niet eens door dat die sletjes naar achteren liepen. Ik was druk bezig met dozen uit te pakken, toen ik ineens een paar warme handen op mijn rug voelde. Ik schrok lichtelijk en kwam overeind en zag die mooie jonge meiden voor mij staan. Hun lichamen waren gehuld in erg strakke spijkerbroeken en mooie strakke shirtjes. Het was zomer, dus een jas droegen ze niet. Ze deden de deur van het magazijn dicht. Hij kan van binnen op slot gedraaid worden en dat deden ze dan ook meteen.

Ik hoopte dat ze mij wilde en natuurlijk had ik weer eens gelijk. De meiden vertelden mij dat ze zo’n zin hadden om mijn pik in hun handen te voelen. Om mij tot een orgasme te gaan zuigen en likken. Nou, door dat alleen al te zeggen konden ze mij al laten klaarkomen. Ik leek wel te dromen en kneep dus voor de zekerheid in mijn ballen, toen ik mijn broek had losgemaakt. Dat deed behoorlijk zeer, dus was ik er zeker van dat het echt was. De meiden kwamen voor mij zitten en deden hun shirts en bh’s uit. Ze speelden met mijn ballen en namen allebei mijn pik in een hand. Zo trokken ze mij gezamenlijk af. Ik ben redelijk fors geschapen en twee van die tienerhanden om mijn lul, dat ziet er heel erg geil uit. Misschien dat jij dat ook nog eens mee zal gaan maken, ik hoop het echt voor je, je weet niet wat je mist. In ieder geval trokken de meiden al kreunend en steunend mijn voorhuid naar achteren, likten aan mijn eikel en begonnen allebei aan mijn pik te likken en zoenden mijn eikel. Om de beurt openden ze hun mooie gewillige en soepele mondjes en zogen ze mijn hele lul zo ver als ze konden naar binnen. Ik keek naar die mooie hoofdjes die zo heen en weer bewogen, terwijl ik het kwijl uit hun mondjes zag komen stromen en ze mij met die grote, vragende ogen aankeken. Alsof ze steeds goedkeuring van mij leken te vragen. Ik kreunde en greep die haren zo nu en dan vast, zodat ik even dieper naar binnen kon gaan.

Dit was zo enorm opwindend, ik had er gewoon geen woorden voor en ik voelde dat ik klaar begon te komen. De meiden trokken mijn pik nog wilder af dan dat ze al deden en speelden met hun tietjes en openden die mondjes terwijl ze hun tongen uitstaken, mij zaad vragend aankijkend. Daar kon ik niet tegen, mijn orgasme was er bijna. “Spuit ons helemaal onder meneer,” kreunden de jonge sletjes ineens. Ja, en dan gaat het echt niet meer. Ik spoot ze helemaal onder, ze dropen van mijn zaad en likten het van elkaar af, terwijl ze mij nog aftrokken en mijn lul uiteindelijk schoon begonnen te likken. Ik wilde dit natuurlijk wel vaker ervaren, zoals je misschien wel kunt begrijpen. En toen kwam de aap uit de mouw. Dat kon, zelfs meer als wat ik daar had beleefd, maar dan wilden ze wel een gratis pakje sigaretten in de week. Ach, dat heb ik er wel voor over hoor. Ik hoop dat ze vandaag weer komen, want ik heb behoorlijke zin.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top