Skip to content

Momenteel actief

Een snelle beurt in het park
3.9/5 (10)

Simone liep buiten door het park en had een nat kutje gekregen door al die heerlijke kerels die er langs haar heen liepen. Ze kon zichzelf niet meer bedwingen en besloot naar een rustig plekje te gaan, waar ze zichzelf even snel klaar kon vingeren. Ze zat gehurkt achter de bosjes en stak net twee lange vingers in haar hete poesje, toen er een hondje tussen de bosjes door kwam rennen, met zijn baasje er vlak achteraan. Toen die man Simone zag zitten, kon hij niets anders doen dan blijven staan kijken want die slet was goed bezig, haar mooie lijf was aan het schudden van genot door die twee vingers die in en uit haar kutje aan het glijden waren. Daar in de buitenlucht liet de man het hondje lekker rondrennen en haalde hij zijn vette pik uit zijn broek, zonder ook maar een woord te zeggen. Simone nam dat ding meteen tussen haar lippen en zoog eraan alsof het niets was, heerlijk hoe die leuter zo in het zonnetje op haar tong aan het kloppen was, dat gevoel van hartslag op haar tong terwijl ze diep en hard aan die leuter zoog, was gewoon wonderbaarlijk lekker.

Daarna liet ze zich achterover in het bladerenbed vallen en deed ze haar benen uit elkaar waardoor die gast meteen wist wat hij doen moest. Hij kroop op haar, stuurde in de buitenlucht zijn dikke pik tussen haar benen en begon haar te neuken. Dat kutje van die Simone voelde heerlijk aan zo rond zijn dikke pik. Ze kneep haar kutspieren goed aan terwijl ze in de buurt mensen voorbij hoorden lopen. En zich afvroegen van wie dat loslopende hondje nou eigenlijk was. Maar die vent trok zich daar op dat moment niet zo heel erg veel van aan, hij wilde alleen maar die natte kut van Simone neuken.

Terwijl het zonlicht op zijn rug scheen door de toppen van de bomen heen en een zacht windje zijn ballen kietelde. Simone kreunde zacht en kon alleen maar bedenken hoe geil het zou zijn als er nu iemand op hen in zou lopen en hij of zij misschien wel mee zou doen. Maar goed, die hete slet werd in ieder geval gepaald en deed nu aan heftige buitenseks, iets wat ze normaal gesproken nooit zomaar zou hebben gedaan, maar deze kerel speelde in alles perfect mee.
Zijn vette pik drukte diep in haar natte kutje en dat alleen al was een overweldigend gevoel.

Nu draaide ze zich om en liet ze zijn lul diep van achteren in haar komen, terwijl ze op haar knieen als een hond afgeneukt werd. Die hete slet voelde dat die gast klaar ging komen en inderdaad, hij trok zijn pik uit haar en spoot zijn zaad over haar billen heen. Het zag er geil uit en toen hij klaar was, smeerde hij zijn lul aan haar onderbroek af en trok hij zijn broek omhoog om met de noorderzon te vertrekken. Ze lag daar met een onderbroek en twee billen vol met zaad, terwijl de man glimlachend zijn hondje bij zich riep om zo verder te gaan met uitlaten. Ze trok haar vuile kleren aan en onder het zaad liep ze snel naar huis. Maar ondanks de latere vernedering, voelde ze zich toch ook heerlijk genomen . Een snelle beurt in het park met een vreemde gast, dat deed ze niet iedere dag en dat voelde toch wel verdomde geil!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top