Skip to content

Momenteel actief

Achttienjarige Fleur geneukt
4.41/5 (17)

We hadden een maand geleden een heel erg leuk feestje bij vrienden van ons. Zij hebben een luxe leven sinds ze de loterij hebben gewonnen en aangezien dat nog niet zo heel lang terug was wilden ze dat vieren met familie en vrienden. We kwamen bij het thuis aan en het was heel erg gezellig. Er waren al best wat familieleden al en ook vrienden. De vriendenkring kenden we al redelijk maar de familie nog niet en dus vonden we dat het tijd was om die eens te leren kennen. Nou ja ik dan want mijn vriendin die was druk met een stel vriendinnen aan het kletsen en dat bleef de hele avond wel zo.

Op een gegeven moment, toen ik wat drankjes op had en even naar de tuin ging om een frisse neus te halen en gelijk een sigaret te roken, kwam ik een nichtje van de familie tegen. Ze stelde zich voor als Fleur en had een heel spannend jurkje aan waarin je alles goed kon zien. Ik was nog helder genoeg om even te vragen hoe oud Fleur was, zo tussen het gesprek over koetjes en kalfjes door. Ze was 18 jaar zo gaf ze aan. Gelukkig, dan kon ik mooi haar lichaam eens goed bekijken. Dat deed ik blijkbaar iets te opvallend want ze vroeg, ‘Kun je het zien?’ en ik moest ongemakkelijk lachen. Ze leek het echter niet zo heel erg te vinden, pakte een soort van kaartje uit het tasje wat ze bij zich droeg en deed dit in de zak van mijn colbertjasje en liep weg maar gaf mij vlak daarvoor nog een geile blik en zei dat ik haar maar eens een berichtje moest sturen.

De avond ging verder voorbij en ik zag het nichtje Fleur ook niet meer zo snel en liet het wat los. De avond was supergezellig en we gingen uiteindelijk behoorlijk aangeschoten naar huis. De volgende dag, toen ik mijn jasje even bij het raam wilde hangen om wat te luchten, controleerde ik de jaszakken. Dat doe ik altijd en ineens had ik het kaartje in mijn handen en alles kwam weer naar boven. Op het kaartje stond een telefoonnummer en haar naam en adres. Ik wist weer helemaal hoe ze naar mij had gekeken en hoe lekker haar lichaam was in dat spannende jurkje en kreeg haast spontaan een stijve pik door er alleen maar aan terug te denken. Ik liet er een paar dagen overheen gaan en besloot haar toch maar eens een berichtje te sturen. Gewoon via WhatsApp deed ik dat. Ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen maar zei zoiets als “ik weet niet of je nog weet wie ik ben maar je gaf mij je kaartje” en nog wat tekst. Een paar minuten later kreeg ik een antwoord. Fleur wist nog heel erg goed wie ik was. Ze zei dat ze de hele week al aan mij had gedacht en wilde mij heel graag eens ontmoeten. Meteen daarna kwam er een foto van haar in alleen haar ondergoed. “Dit wacht er op je”, zette ze eronder. Je snapt denk ik wel dat ik meteen een afspraak met haar maakte. Die zondag zou ze alleen thuis zijn, of ik dan zin had om haar te ontmoeten.

Die zondag stond ik op de afgesproken tijd voor haar deur en ze liet mij snel binnen en nam mij mee naar de woonkamer. Fleur bood mij wat te drinken aan. Ik wilde graag een glaasje water, ik had van de spanning een behoorlijk droge mond gekregen. Ik dronk het in één keer op en toen ik get glas weg had gezet kwam Fleur voor mij staan. Ze maakte haar spijkerbroek los en draaide haar kont mijn kant op en liet de broek zakken en trok meteen haar string mee. Ik keek zo tussen haar benen, recht tegen die zalige jonge kut aan. Fleur wond er geen doekjes om en dat vond ik helemaal niet erg. Ik maakte gebruik van deze mogelijkheid en liet een vinger in haar natte kutje glijden. Ik hoorde haar kreunen. Ik werd daar al direct hard van en ik stond op en begon gewoon mijn broek los te maken, liet hem ook zakken en stond zo achter haar. Condooms had ik niet eens aan gedacht en eigenlijk kwam dat ook niet in mij op, ik wilde haar alleen maar neuken.

Ik pakte Fleur bij de heupen en stuurde mijn lul zo voor haar kutje en drukte hem er centimeter voor centimeter in. Ik begon heel langzaam in en uit dat strakke poesje te pompen en ging steeds dieper en steeds harder. Mijn ballen sloegen tegen haar lichaam aan en dat sletje kreunde hard. Ik trok haar ineens met mij naar achteren op de bank, mijn lul nog in haar en zo kon ze mij heel fijn berijden. Ze ging op en neer met dat geile kontje en maakte mij zo geil dat ik ineens diep in haar spoot. Fleur vond het heerlijk, dat zei ze ook letterlijk en bleef rijden tot ook zij heel fijn klaar ging komen, hard rijdend op mijn nog dikke pik.

Zo begon het tussen ons. Nu ontmoeten we elkaar wekelijks. We spreken dan op spannende locaties af en daar hebben we de meest geile seks. De ene keer lang, de andere keer kort maar krachtig. Mijn vriendin weet van niets en dat wil ik graag zo houden. Ik hoop dat ik haar ooit zo ver weet te krijgen een triootje te doen maar ik ben bang dat als ik dat ga voorstellen het einde relatie is. Mocht het wel lukken dan zal ik daar absoluut een verhaal over komen vertellen, dat beloof ik bij deze.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top