Skip to content

Momenteel actief

Tiener meid naast de school geneukt
4/5 (10)

Tienermeiden, ik kan er zo geil van worden. Ik werk bij een school. Tenminste, in de plantsoenendienst werk ik en dan staan we bij zo’n middelbare school te schoffelen en zie ik die meiden van 17 jaar wel voorbij komen en denk ik dat ik geen stijve kan krijgen. omdat het dan op gaat vallen. En meestal gaat dit goed. Alleen eergisteren dus niet. Er kwam een heel erg mooie blondine langs mij lopen en ze keek mij recht in mijn ogen aan. Ik voelde de geilheid uit haar ogen komen stralen en zo bij mij naar binnen dringen. Nee, ik kon mijn lul niet meer bedwingen. Ik had gelukkig een ruime broek aan en dus dacht ik veilig te zijn, tot het meisje haar evenwicht verloor en tegen mij aanbotste.

En toen voelde ze dus mijn harde lul. Ik was alleen aan het werk op die plek op dat moment en dus besloot het meisje er haar voordeel mee te doen. Haar hand legde ze op mijn kruis en begon er zachtjes over heen en weer te wrijven. Hij was natuurlijk al behoorlijk hard, maar mijn stamper werd veel en veel harder. Ik kon er niet meer tegen, ik moest dat jonge ding een beurt geven. Dus greep ik haar hand en nam ik haar mee naar een plek naast de school, waar de bebossing een beetje hoger was en de mensen ons niet konden zien. We liepen daar naar binnen en op een gegeven moment moest ik mijn broek losmaken. Dat deed ik en ik zag de mond van die blonde scholiere openvallen. Ze had waarschijnlijk nog niet eerder zo’n immense pik gezien en begon hem meteen te betasten.

Aangezien ik het nog nooit met een schoolmeid gedaan had, vond ik het natuurlijk net zo spannend als dat blondje. Ze wist wel wat ze deed, ze trok mij namelijk op bijzonder goede wijze af. Haar kleine hand trok de voorhuid in perfecte snelheid op en neer en ik genoot niet alleen van het gevoel, maar ook van het mooie aanzicht. Dat handje dat moeite had mijn lul helemaal vast te houden, het was haast magisch, zo mooi vond ik het. Op een gegeven moment ging haar broek ook uit en leunde ze tegen de muur van haar school aan en spreidde ze haar benen. Ik had achter haar kunnen gaan staan, maar dat deed ik niet. Ik trok haar mee naar de grond, waar ik mijn jas even snel had neer weten te leggen en ik zette haar op mijn schoot. Haar sappige poesje gleed heen en weer over mijn penis en uiteindelijk wist het meisje zich over mijn pik heen te laten zakken. Ineens zag ik dat twee van haar vriendinnen haar blijkbaar waren gevolg. Ze waren tussen de struiken komen staan en keken toe, terwijl ze hun lippen aan het aflikken waren en een beetje met hun tietjes begonnen te spelen. Ik vond het natuurlijk heel geil, het leek wel een sexdroom die aan het uitkomen was, maar ik voelde mij er tegelijkertijd erg ongemakkelijk bij. Ineens kreeg ik een idee. Ik liet het jonge ding nog even op en neer rijden op mijn harde lul. Ik keek toe hoe haar sappige spleet mijn lul helemaal nat maakte en uiteindelijk zette ik haar van mijn schoot en bood ik de drie meiden aan om bij mij thuis langs te komen die avond. En ja hoor, ze wilden het niet alleen, ze deden het ook nog. Helaas, ik heb niet genoeg tijd om jullie nu dat verhaal te vertellen, maar dat komt nog wel. Ik kan jullie verzekeren dat het een kwartet werd waar ik nog jaren op kan teren.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top