Skip to content

Momenteel actief

Mijn vriendin met twee oudere mannen
4.53/5 (17)

Hoi allemaal, ik ben Tim en ben 39 jaar oud. Alweer een kleine 11 jaar een heerlijke relatie met een 10 jaar jongere vriendin. Leuke spontane meid met donkere lange haren en normaal figuur. Mooie kleine 75c cup borsten met heerlijke kleine tepels. Altijd een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes. Ze is eigenlijk helemaal niet groot, hahahaha. Vrij lichte huidskleur en altijd vrolijk en in voor spannende en leuke dingen. Beide diverse tattoos over ons lichaam en zij een tong piercing. Na een lange tijd samen komt er altijd een moment dat er een dip is. Zo ook bij ons. er werd over gesproken, want alles leek wel normaal en van zelf sprekend. Zo ook de seks. Waar we normaal altijd opzoek waren naar de grens was het nu even snel en klaar. Zo zaten we tijdens een borrel in een bar er over te kletsen. Waar was de spanning die je samen deelde. Er moest weer eens wat spannend gebeuren elkaar lekker gek maken. Er werd gesproken over van alles en ook onze fantasie. Die was normaal best wel groot. We hadden diverse speeltjes en andere geile dingen. We keken elkaar aan en beide zeiden toch niet alles qua fantasie. We lachte beide en iets zei ons zeg het maar. We wilde beide duidelijk iets spannends. Iets extra. ze keek me aan en zei, ik wil wel eens lekker neuken met meerderen mensen. Even schrok ze maar ik lachte en zei, oké geil hoe zie je dat dan voor je. Ze lachte weer en keek me met een paar pret ogen aan. Tja jij vast aan een stoel en ik word heerlijke gedwongen genomen. Oké een andere kerel dus. Ik lachte en zei, oké geil een andere pik in je. Ja of pikken lachte ze. Niet dat ik niet genoeg aan je heb maar lijkt me gewoon mega spannend. We lachte er beide om en toch hing er weer een spanning bij ons. De avond ging verder en de drank ook. Er werd weer gelachen en gedold en ook gekeken naar hoe die persoon er uit zou moeten zien. Het was duidelijk dat we dit misschien wel nodig hadden om uit onze slop te komen.

Aan de bar zaten twee heren die duidelijk ouder waren dan ik zelf. Schatte ze rond de 55 a 60 jaar oud. Ik wees de heren aan en zei, zoiets? Ze keek en lachte en zei, tja zolang ze het vol houden en me aan kunnen waarom niet. Oké was een grap maar dit had ik niet veracht als reactie. Ik lachte en zei, oké spannend. Ze danste wat en stapte toen aan de bar en ging drinken bestellen en stond tussen beide heren in. Die lachte en lieten het toe. Ik lachte en keek ernaar. Het was duidelijk dat ze de heren aan het pesten was. Ze stond op de bar rond onder de bar en boog wat voor over. Haar spijkerbroek welke strak om haar billen zat kwam iets omlaag waardoor haar string zichtbaar was. Je kon de heren zien kijken en lachen. Ze bleef er gewoon staan en begon te kletsen met de heren. He ze had alleen drinken voor haar zelf. Ze stond te nippen aan haar glas Malibu en keek af en toe naar mij. Ze lachte en had duidelijk lol met die kerels. Ik lachte van afstand en dacht waar zou ze het over hebben. Ze kreeg een nieuwe glas van 1 van de heren en kwam naar mij toe. Ze gaf me een zoen en zei, nou als ik wil kan ik straks neuken. Ik lachte en zei, ja tuurlijk. Ze keek me aan en zei, tja als jij het niet wilt. Ik lachte en zei je gaat je gang maar. Waar ik dacht dat het een grap was. Ze stond tegen me aan en zei in mijn oor. Lijkt me spannend als je stiekem komt gluren. Ik heb een huissleutel bij me. Ik lachte nog altijd maar meer niet. Ze dronk haar drankje en keek naar de heren en pakte haar jas. Ik keek even raar. Ze gaf een hand kus en liep weg en beide heren liepen lachend achter haar aan. Ik zat een beetje verbaasd te kijken hoe ze met ze drieën het plein over liepen richting ons huisje. Ik zat daar even te denken, huh we hebben het er over gehad maar meer niet. Zo ze echt, nee ze pest me maar wat. Ik dronk mijn bier op en stond ook op en liep ook weg. Ik keek even rond maar zag ze niet meer. Ik keek even bij een eet tent naar binnen. Nee ook niet. Nee ze zou toch niet echt, tja drank genoeg dan word ze altijd extra geil. Nee we hadden het er nog niet echt verder over gehad, wat wel en wat niet.

Ik wandelde toch maar richting ons huisje. Dat is gelukkig niet ver. Oké er branden licht. Ik probeerde via het raam wat te zien. Ik zag niks. mhmhmhmh lichte twijfel door mijn lijf. Ach ze zal wel alleen boven zijn. Ja boven licht ging aan. Oké ik besloot naar binnen te gaan. Ik stapte naar binnen, toch deed ik zachtjes. Iets vond het toch wel spannend in me. Ik stond in de woonkamer en hoorde boven niet veel. Stond op de trap en hoorde iets, het leek wel zoenen. Ik stapte iets naar boven, daar stond ik ineens stokstijf. Ik zag mijn kanjer in de slaapkamer staan en beide heren om haar heen. Ze stond er 1 te tongen en de andere stond haar billen te kneden en haar broek los te maken. Ik stond daar verstijft te kijken naar mijn kanjer die betast werd door twee ouderen heren. Haar broek was uit en ook haar shirt ze stond nu alleen in haar string en ze was druk bezig met de broek van de heren los te maken. Ze ging er dus echt voor. Toch bleef ik staan en kijken. De spanning was toch wel erg geil. Helemaal dat ik stiekem stond te gluren naar hun. Beide heren waren naakt en duidelijk was dat ze er zin in hadden. Beide lullen stonden strak vooruit en waren nou niet de kleinste. Ik zag haar zakken en beide lullen vast pakken. Ze keek mijn richting op en nam een lul in haar mond en de andere trok ze. Damm ze zat daar gewoon vreemd te gaan. Nou ja vreemd gaan ik had gezegd ga je gang. Ze zoog beide heren om en om en liet haar borsten strelen en spelen met haar tepels. Zo te zien had ze er wel lol in. Oke ze zoog altijd erg lekker en bij de heren was te zien dat ze het goed deed. Ik begon het steeds geiler te vinden en merkte dat ik zelf ook een stijve kreeg. Ze na een tijdje op bed liggen naakt. Haar benen wijd en 1 van hun kroop tussen haar benen en ik hoorde hem zeggen. Wauw wat een lekker kutje en wat ben je nat zeg. Oké dat was voor mij de drempel. Ik wilde nu alles zien. Neuk haar maar de slet.

Hij begon haar te likken en te vingeren en zo te horen goed want ze hijgde geil. Ik stapte zachtjes de logeer kamer in en had nu perfect uit zicht op alles. Ik ging in het donker op het bed zitten en haalde mijn lul eruit. Te zien was dat ze lekker gelikt werd en dat ze de andere weer pijpte terwijl die speelde met haar borsten. Aan haar gehijg te horen ging ze komen. Wat ook gebeurde ze lag aardig te stuiteren op bed. De andere kroop er tussen en wreef zijn harde lul langs haar klets natte kutje. Hij duwde zachtjes en na 11 jaar kreeg ze een vreemde pik in haar geschoven wat ze graag wilde zo te zien. Hij greep haar borsten en begon haar te neuken. Aan haar lichaamstaal te zien vond ze het lekker en ze zoog de ander.Hij begon haar nu stevig te neuken en ze hijgde harder en had moeite met pijpen. Jezus ik lag gewoon te kijken naar mijn kanjer die genomen word door twee kerels die haar vader hadden kunnen zijn. Er werd gewisseld en ze kroop op de ander die lag op bed. Nu draaide ze rond en keek mijn kant op met die lul diep in haar geschoven. Ze keek met een onwijs geile blik en schoof heen en weer op die lul. Aan haar ogen te zien lekker. Ze werd steeds wilder en wilder en stopte toen. Schoof op de andere lul en na een paar keer keek ze me aan en pakte die lul vast. Zat op haar hurken er boven en plaatste deze tegen haar kontje. Zachtjes zakte ze omlaag en wreef door haar klets natte kut heen. Na een paar keer gleed die lul anaal bij naar binnen en zoog ze de andere weer. Zo werd ze door de heren de hele kamer door genomen in beide gaatjes. Nu kreeg ze dan ook twee te gelijk in haar geschoven en ik keek met grote ogen hoe beide lullen in haar schoven. Anaal en vaginaal. Shit dit had ik nooit verwacht van haar. Ze was onwijs geil bezig en liet zich helemaal gaan. Pijpen en neuken door de hele kamer. Ze lag op het bed rand en werd stevig genomen en zoogde andere. Die begon te grommen en spoot zijn zaad over haar borsten. De andere bonkte hard door en ik hoorde haar gillen en roepen ja ja ja ja zo te horen kwam ze weer klaar en hij ook en spoot haar kut onder. Beide heren gave haar een zoen en kleden zich weer aan. Gingen weg en hadden niet door dat ik in de logeer kamer was. De deur viel dicht en ik liep met mijn stijve lul naar beneden. Ze lachte en zei, zo dat was echt geil. Ik lachte en pakte haar en duwde mijn lul in haar natte kut en zei, jij bent echt een geile slet. Gewoon twee lullen te gelijk in je krijgen. Ze hijgde en zei, dat was echt lekker. Even pijnlijk maar al snel onwijs geil. Ik spoot dan ook snel mijn zaad in haar. De volgende dag liet ik zien dat ik hele stukken gefilmd had met mijn mobiel ook toen ze twee lullen in zich kreeg. Ze lachte en zei, de drank hielp een handje en dat jij keek helemaal. Nog een keer. Ik lachte en zei, echt wel. Nu is de spanning terug bij ons en het lijkt wel of alles nog beter is dan het was. Ach soms kunnen dinge heel spannend en geil zijn en erg goed voor je relatie.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top