Skip to content

Momenteel actief

Mijn eerste auto
4.27/5 (11)

Mijn naam is Evi. Ik heb al de nodige ervaring opgedaan op seksueel gebied dank zij mijn oom Kees (oom Kees deel 1 t/m 7). Na het behalen van mijn eindexamen had ik vakantiewerk gevonden in de thuishulp, in de wijk van oom Kees. Dagelijks verwende ik bejaarden, soms ook seksueel, zodat sommige van mijn cliënten me overlaadden met cadeautjes. Ik had een tijd geleden besloten om van mijn verdiende geld rijlessen te nemen en was inmiddels geslaagd voor het theorie examen. Ik had me aangemeld bij de best aangeschreven rijschool van de stad, waarbij ik gekozen had voor rijlessen in een auto met een automaat, want het rijden in een schakelbak vond ik alleen maar gedoe. Ik had opzettelijk gewacht met het nemen van praktijklessen, want ik wilde eerst voor mijn theorie slagen om daarna zo snel mogelijk het felbegeerde roze pasje te halen. Nadat de auto met de blauwe L op het dak voor mijn deur gestopt was zag ik tot mijn opluchting dat het geen onhandige grote bak was, maar een Subaru, zo’n klein Japannertje. Ik stapte snel in op de passagiersstoel en zag dat mijn rijinstructeur een aantrekkelijke en geil uitziende jonge vent van een jaar of dertig was.

“Hoi, ik ben Thomas, heb je wel eens eerder een auto bestuurd ?” vroeg hij, waar ik ontkennend op reageerde en lachend de opmerking maakte dat ik op de kermis wel eens een botsautootje had bestuurd. Hierdoor was het ijs meteen gebroken. “In dat geval zal ik naar een verlaten parkeerplaats rijden, dan kan je daar je eerste ervaring opdoen zonder schade aan te richten,” zei Thomas, waarbij ik even moeite had mijn lach te onderdrukken bij het woord ‘ervaring’ omdat ik al veel ervaring had opgedaan, hoewel dat op een heel ander vlak lag dan het besturen van een motorrijtuig. We kwamen al gauw aan op een groot leeg terrein, waarna Thomas een aantal rood/wit gestreepte pylonen neerzette, en zei: “Zo laten we maar eens van plaats wisselen, dan kan ik je stuurkunst beoordelen, het is de bedoeling dat je zigzaggend tussen de kegels rijdt zonder ze te raken, ik zal je eerst een stukje techniek bijbrengen.”

“Je kan je linkervoet vergeten, want je hoeft alleen je rechtervoet maar te gebruiken, druk maar eens op de rem en draai het contactsleuteltje om, want zonder het rempedaal in te drukken start de motor niet, en vergeet nooit de rem ingedrukt te houden bij stilstand, zoals voor een rood verkeerslicht, want anders gaat het autootje automatisch rollen.” Ik knoopte deze raad goed in mijn oren, en nadat ik de aanwijzingen had opgevolgd begon de motor te ronken. “Zo, laat de rem maar even los zonder gas te geven,” zei Thomas, waarna het Japannertje inderdaad vanzelf in beweging kwam. Daarna hij zei: “En nu een klein beetje gas geven,” waarna ik handig de auto op een zigzaggende manier begon te besturen zonder de pylonen te raken. “Prima stuurmanskunst,” prees Thomas me, waarna hij mij dit kunstje nog een paar keer liet herhalen, en daarna de kegels opstapelde en opborg.

“Ik denk dat je wel klaar bent voor het echte werk, laten we maar eens een ritje door de stad maken,” zei Thomas, waarbij hij verlekkerd naar mijn benen en het korte rokje keek. De eerste keer tussen het drukke stadsverkeer was best wel spannend, maar ik liet me hierdoor niet van de wijs brengen, en volgde de aanwijzingen van Thomas netjes op, waarbij ik al snel leerde de richtingaanwijzer te gebruiken en waarbij ik anticipeerde op de andere verkeersdeelnemers en ook keurig stopte bij een rood verkeerslicht. Bovendien hield ik ook de verkeersborden in de gaten en hield ik me netjes aan de toegestane snelheid. De tijd vloog om, en nadat Thomas mij nog een aantal bijzondere verrichtingen had laten uitvoeren parkeerde ik de auto weer netjes voor mijn deur. “Heel goed, je hebt aanleg, ik denk dat we maar meteen het praktijkexamen moeten aanvragen, want de wachttijd is nogal lang, in de tussentijd geef ik je elke week een les, want volgens mij zijn tien lessen meer dan voldoende,” zei hij. “Nadat hij was vertrokken liet ik me op mijn bed ploffen, en lag ik al snel mijn kutje te verwennen, waarbij ik fantaseerde hoe het zou zijn om eens te neuken met Thomas, want het was best een lekker ding, maar ik besefte ook dat dit nooit zou gebeuren omdat hij zich waarschijnlijk aan z’n beroepsethiek zou houden. Ik geloofde namelijk niets van de wilde verhalen die rondgingen over instructeurs, die zich door jonge meiden lieten verleiden.

Toen ik een week later mijn tweede rijles kreeg kon ik het toch niet laten mijn rokje wat hoger op te stropen, waardoor hij mijn geschoren kutje, dat een hekel had aan slipjes, onmogelijk kon missen. Thomas begon al snel zwaarder te ademen, en kon zijn ogen niet van mijn afhouden. Op een gegeven moment zei hij: “Wil je je rokje alsjeblieft een beetje omlaag trekken, want met je kale poesje leid je me af bij m’n werk, en ik moet natuurlijk wel scherp blijven om in het geval van gevaar in te grijpen.” Ik vond de manier waarop hij mijn kutje ‘poesje’ noemde wel vermakelijk, en voldeed met tegenzin aan z’n verzoek, omdat ik wel besefte dat Thomas de regie wilde behouden, en zich niet zomaar mocht laten verleiden, hoewel de bobbel in z’n broek iets anders deed vermoeden. In de weken daarna gedroeg ik me voorbeeldig en maakte ik geen avances, waarna het moment aanbrak dat ik daadwerkelijk rijexamen mocht doen. “Zullen we morgen nog een laatste les doen om de puntjes op de i te zetten, je bent dan m’n laatste cursist en ik zal dan wat extra tijd voor je uittrekken,” zei Thomas. Ik ging gretig op z’n voorstel in, want hoe meer rijervaring ik had, hoe groter de kans was om in één keer te slagen.

De volgende dag dirigeerde Thomas mij door het drukke stadsverkeer, en zo kwamen we uiteindelijk in een stil bosrijk gebied terecht, waarna Thomas zei: “Zie je die vlaggen in de verte, daar moet je links afslaan.” Ik keek even vreemd op, want het bleek een terrein met stacaravans te zijn, waarna Thomas de route aangaf en me liet stoppen bij een stacaravan. “Zo, even tijd voor ontspanning,” zei hij, waarna hij de deur van de caravan opende. Zodra we binnen waren overviel hij me met een tongzoen waarna hij z’n hand onder mijn rokje liet verdwijnen. “Wauw, wat een aangename verrassing, wat kan jij lekker zoenen en vingeren,” kreunde ik, waarna ik rondkeek in de smaakvol ingerichte ruimte, en vroeg: “Is deze caravan van jou?” “Jazeker, dit is m’n privé liefdesnestje en nu ik niet op je rijgedrag hoef te letten kan ik al m’n aandacht op je heerlijke lichaam concentreren.” Ik liet me snel door mijn knieën zakken, en nadat ik de broek en onderbroek van Thomas omlaag had getrokken zag ik een heerlijke harde, geschoren pik die ik in mijn mondje liet verdwijnen. Daarna begon ik die op mijn eigen onnavolgbare wijze te pijpen. Het duurde dan ook niet lang voordat Thomas begon te kreunen van het heerlijke tongetje waarmee ik z’n eikel verwende, waarna hij schor uitriep: “Stop even voordat ik je mondje vol spuit.” Vervolgens trok hij me mee naar het slaapgedeelte, waar we al snel naakt op bed belandden.

“Neem je alle bereidwillige vrouwelijke leerlingen hier mee naar toe?” vroeg ik, waar hij geheimzinnig op antwoordde: “Tja, dat is voor jou en vraag en voor mij een weet.” Ik beschouwde het maar als een ‘ja’. De geile rij instructeur liet al snel z’n hoofd tussen mijn benen verdwijnen, waarbij ik het uitgilde van opwinding. “Ik heb zin in je, mag ik je neuken?” vroeg Thomas uiterst correct, waarop ik antwoordde: ” Daar heb ik ontzettend veel zin in, ik stel m’n neukgaatje graag ter beschikking.” Thomas keek mij vol blijdschap aan, want zo vaak kreeg hij de kans niet, en zeker niet bij zo’n lekker jong ding. Ik had ondertussen de hondjeshouding al aangenomen, en nadat Thomas mijn benen uiteen had gezet en mijn kutje zag was hij niet meer te houden en riep opgewonden: “Sorry, hier had ik niet op gerekend, ik heb geen condooms bij me, heb jij toevallig condooms bij je?” ik keek hem verwijtend aan en zei: “Nee joh, geen smeermiddelen of rubbertjes, zonder die troep voelt het veel strakker en lekkerder, ik ben al jaren aan de pil ?

“Oké, in dat geval wil ik graag aan je verzoek tegemoetkomen,” zei Thomas, waarna hij z’n eikel tegen mijn schaamlipjes drukte en z’n pik probleemloos naar binnen gleed. “Dit is vast niet je eerste nummertje, volgens mij lust jij er wel pap van,” hijgde hij, waarna hij mij met krachtige stoten begon te neuken. “Oh ja, laat je maar lekker gaan, geile dekhengst, ik kan wel wat hebben,” riep ik uitgelaten, wat tot effect had dat Thomas nog harder en dieper in de plek waar het daglicht nooit kwam begon te raggen, en het was maar goed dat hij niet doorgezeurd had over het gebruik van een condoom, want dan zou mijn kutje zich door z’n gestamp zeker met de geur van verschroeid rubber gevuld hebben. “Jezus, wat ben jij een hitsig neukertje, ik kom bijna,” riep hij, waarna hij wild begon te schokken. Snel haalde hij z’n pik uit mijn kutje en deponeerde hij kreunend een paar flinke stralen zaad op mijn rug. Ook ik zat tegen mijn orgasme aan, en toen ik de warme kwak op mijn rug voelde neerdalen kwam ik gillend en schokkend klaar. “Je had best je kwak in m’n kutje mogen spuiten hoor,” zei ik, waarna Thomas zei: “Dat had ik wel gewild, maar we moeten nog rijden, en ik wil niet het gevaar lopen dat de stoel van m’n lesauto onder de spermavlekken komt te zitten als mijn zaad uit je spleetje lekt.”

Nadat Thomas de glibberige massa op mijn rug met een paar tissues had verwijderd ging hij snel z’n pik wassen, waarna ik die nog even stevig omklemde. “Kan je nog een keer presteren ?” vroeg ik, omdat ik er nog geen genoeg van had. “Ja, dat kan ik wel, maar ik moet ook nog wat zaad overhouden voor m’n echtgenote, want die weet niets van mijn buitenechtelijke avontuurtjes,” zei de schuinsmarcheerder zonder enige vorm van schaamte. Daar had ik als ruimdenkende tiener alle begrip voor omdat ik zelf door mijn losbandige leventje niets met monogame relaties had. Nadat we ons aangekleed hadden reed ik zonder aanwijzingen van Thomas terug naar huis, en nadat ik gestopt was gaf hij mijn nog een laatste tongzoen en zei: “Ga maar lekker vroeg slapen, want dan ben je morgen goed uitgerust voor het examen”. Fuck, dacht ik, want ik was nog steeds bloedgeil en had niet genoeg aan een enkele wip, dus stopte ik al snel een vibrator in mijn gaatje, waarna ik gillend klaarkwam en in een diepe slaap viel.

De volgende dag was het zover, en nadat Thomas me had opgehaald reden we naar de examenlocatie, waarbij we onderweg geen woord repten over de wip van de dag ervoor. “Nou meid, zet hem op, stel me niet teleur,” zei Thomas, die mij op het hart drukte dat ik me netjes moest gedragen en zeker geen gekke dingen in mijn hoofd moest halen, zoals ongegeneerd mijn kutje laten zien. De examinator zou zeker niet gediend zijn van een verleidingspoging, want dat zou kunnen betekenen dat je al bij voorbaat gezakt bent. Ik reed al snel weg met een ietwat norse oudere examinator, het bleek een vroeg gepensioneerde politieagent die dit werk deed als aanvulling op zijn pensioen. De rit verliep voorspoedig en toen ik drie kwartier later de auto weer geparkeerd had op het terrein van het CBR zei de examinator: “Gefeliciteerd, je bent met vlag en wimpel geslaagd.” Ik kon mijn blijdschap niet op, en nadat ik Thomas met een dikke zoen beloond had voor z’n uitstekende manier van lesgeven vroeg ik of hij mij bij mijn lievelingsoom Kees wilde afzetten, omdat ik hem als eerste het heuglijke nieuws wilde vertellen. Ik had met mijn vakantiewerk en bij oom Kees voldoende geld verdiend om mijn droom te verwezenlijken: het kopen van een tweedehands autootje.

“Geslaagd !”, riep ik opgetogen, toen ik bij oom Kees aankwam, waarna hij mij uitbundig feliciteerde. “Kees, heb je zin om mee te gaan op autojacht, jij weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een auto,” zei ik. “Nou, vooruit dan maar,” zei Kees, waarna ik hem de route aangaf, omdat ik zelf nog niet mocht rijden. Het zou namelijk een paar dagen duren voordat ik mijn rijbewijs in handen kreeg. “Hier is het,” zei ik, waarna Kees zijn auto tot stilstand bracht bij de Mercedes dealer en mij verbaasd aankeek. “Zo, jij hebt een dure smaak, kan je dat wel betalen ?” vroeg hij, waarna ik hem lachend aankeek en zei: “Nee joh, ik wil een tweedehands Smart, dat is een goedkope uitvoering van een Mercedes.” In de showroom was een duidelijk verschil gemaakt, want de dure modellen waren uitgestald op hoogpolige vloerbedekking, maar de tweedehands modellen stonden in een minder luxueuze ruimte op een koude betonnen vloer. Mijn oog viel al snel op een felrode Smart, waarna Kees het autootje aan een nauwkeurige inspectie onderwierp.

“Het wagentje er goed uit, en de voordelen zijn dat het een tweedehandsje is, wat de prijs enorm drukt,.Het wagentje heeft een lage kilometerstand heeft, en is volgens het onderhoudsboekje altijd netjes onderhouden. Hij rijdt bovendien nog op benzine zodat je nooit naar een laadpaal hoeft te zoeken, het enige nadeel is dat je maar één passagier mee kan nemen,” zei Kees. Voor mij zou dat geen enkel probleem zijn omdat ik er toch bijna altijd alleen in zou rijden. “Daarnaast is de snelheid begrensd op 135 km/h, waardoor je op de snelweg niet snel je rijbewijs kwijt raakt als je te hard rijdt,” zei Kees. Als beginnend bestuurster zou ik dat toch niet zou doen om geen punten op mijn rijbewijs te verliezen. De koop was snel rond, waarbij Kees had bedongen dat de auto nog een onderhoudsbeurt zou krijgen, en over een week gewassen en gepoetst klaar zou staan.
“Bedankt Kees, mag ik je belonen voor je hulp ?” vroeg ik op de terugweg. “Nee joh, dat is nergens voor nodig, hou jij je centjes maar lekker in je zak,” antwoordde mijn oom, waarna ik met mijn hand over z’n gulp streek en zei: “Wie heeft het over geld?” Ik legde mijn hand op zijn kruis waarbij ik de pik in z’n broek voelde opzwellen. “Kom op Kees, ik weet dat je van deze manier van bedanken houdt,” zei ik. Kees sloeg snel af, en bracht de auto tot stilstand op een verlaten landweggetje, waarna hij mij aankeek en zei: “Dit is weer eens wat anders, seksen in een auto.” Ik had inmiddels z’n pik uit z’n broek gevist en keek opgewonden naar de opstandige pik met de glimmende eikel, waarna ik me opzij boog en zijn pik in mijn mond liet glijden. Hier kon zelfs mijn oom zich niet tegen verzetten, en hij lag al snel hijgend te genieten van de warme tong waarmee ik hem verwende, waarbij hij z’n hand onder mijn rokje liet verdwijnen, en mijn natte kale kutje voelde, waarbij hij verbaasd opkeek omdat ik geen slipje droeg.

“Oh meisje, wat voelt dat weer lekker, dat heb ik lang gemist,” hijgde Kees, terwijl hij wild in mijn kutje begon te roeren, wat tot gevolg had dat ik steeds sneller begon te hijgen. “Ga door, geniet maar van m’n mond en m’n kutje, het is al weer een tijd geleden dat ik je tong over mijn klitje voelde strijken,” kermde ik, waarna ik gillend klaarkwam door de vingers waarmee hij mijn kutje verwende. “Oh schatje, nu moet je echt stoppen voordat ik het interieur en het stuur van mijn auto onder spuit,” kreunde mijn oom, maar het was mijn eer te na om hem met een volle zak te laten zitten, dus ging ik onverdroten door met mijn pijpwerk. Even later loosde hij hevig kreunend z’n kwak, die ik handig, en zonder te knoeien in mijn mond opving en doorslikte. “Oh Evi, wat zal je moeder zeggen als ze dit hoort ?” vroeg hij angstig. “Kees, je hoeft toch niet alles op te biechten, ik heb Mam ook nooit iets verteld over de escapades die je eerder met mij en mijn vriendinnen hebt gehad,” zei ik. “Kees, het blijft ons geheimpje, en als je ooit in een geile bui bent wil ik je met alle plezier helpen, want je hebt me behoorlijk geholpen met het uitzoeken van een leuk wagentje,” zei ik, waarna hij mijn thuis afzette. “Shit,” zei ik hardop toen ik binnen was, ik was dan wel lekker klaar gevingerd en had mijn oom Kees leeggezogen, maar een potje seks was voor mij niet compleet zonder een stevige wip, en ik wilde zoals bekend volop in mijn kutje genomen worden, zodat ik wel genoodzaakt was mijn toevlucht te zoeken tot het gebruik van mijn vibrator, waarna ik gillend klaar kwam.

Toen ik en week later het felbegeerde rijbewijs had ontvangen haalde ik mijn Smart op en besloot ik een flink stuk te gaan rijden met mijn nieuwe aanwinst, waarbij ik al snel merkte dat het pittige autootje zich naast het stadsverkeer ook op de snelweg goed staande kon houden. Zoals ik geleerd had hield ik me netjes aan de maximaal toegestane snelheid, en genoot van het ritje, maar plotseling trok de auto naar een kant. Het bleek een lekke voorband te zijn. Gelukkig stond ik stil buiten de stad aan de rand van een bos. Nadat ik was uitgestapt zag ik een jongen staan. “Hallo, ik heet Martin,” zei hij, “kan ik je ergens mee helpen?” “Oh, ik zie het al,” zei hij, “die voorband is lek.” “Zal ik je even helpen met het verwisselen van de lekke band?” Hij was er erg handig in, want na een kwartier was de band gewisseld. “Bedankt, zei ik en als beloning gaf ik hem spontaan een kusje op zijn wang. Martin bloosde er een beetje van. “Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om even te plassen,” kondigde ik aan. “Ik ook,” zei hij en we liepen een eindje het bos in. Eerst over een smal pad en daarna stuitten we op een kleine open plek met hoog gras.

Mooi stukje, zei ik. “Voor jou is het makkelijk”, zei ik lachend tegen Martin, “maar ik moet nog een eindje het bos in.” Ik liep de open plek op en ging aan het einde ervan zitten. Martin bleef staan aan het begin. “Wel de andere kant op kijken hoor,” zei ik grappend, ik zag dat Martin aarzelde. Hij draaide zich half om en probeerde tegen een dikke boom te plassen. Het viel me op dat zijn pik niet groot, maar wel dik was. Slinks keek hij ook even opzij en zag daar twee blanke billen, net boven het gras uitkomen en hoorde hij een straal kletteren. Op dat moment keek ik ook opzij en brutaal zei ik: “Vind je het mooi, wat je ziet”. Martin bloosde nu echt voluit en keek dan naar beneden, maar zijn dikke pik, die nog uit zijn gulp stak. Voor hij kon antwoorden, zei ik, dat ik vond dat ik een mooi uitzicht had. Ik ging staan en draaide me om. Hij had nu vol uitzicht op een mooi helemaal gladgeschoren spleetje. Dat was een beetje te veel voor zijn geslacht, dat in het gelid wilde springen, maar tegen gehouden werd door zijn broek. Ik liep op hem af, nog steeds met mijn broek op mijn knieën en keek naar zijn zwellende penis. “Die moet je meer vrijheid geven, dat kan toch niet zo,” zei ik lachend en ik trok snel zijn broek naar beneden, inclusief het kleine slipje. Zijn pik reageerde verheugd op de vrijheid en floepte in volle lengte en vooral breedte omhoog. “Jeetje, wat een lekkere dikke zeg,” riep ik verheugd.

Voor Martin er erg in had, pakte ik zijn dikke staaf beet, ging op mijn hurken zitten en begon er aan te trekken. Hij was te verbijsterd om te reageren, maar het lekkere gevoel begon te overheersen, zeker toen ik die dikke rol ook nog in mijn mond stopte. Hij legde een hand op mijn hoofd en bewoog die heen en weer met het ritme van mijn pijpbewegingen. Ik smakte dat het een lust was en af en toe liet ik een klodder spuug langs zijn benen lopen. Martin voelt zich steeds geiler worden en begon nu ook met zijn onderlichaam neukbewegingen in de richting van mijn mond te maken. Hij voelde dat dit niet lang zou duren, ook al omdat ik nu zijn ballen aan het kneden was, alsof ik zijn zaad zo snel mogelijk wilde oppompen. Dat lukte aardig, want na een paar minuten begon Martin te schokken, hij stootte steeds harder in mijn mond en ik zoog steeds wilder aan zijn pik. Dan kwam hij klaar in mijn mond, lading voor lading spoot hij mijn keel binnen. ik slikte en slikte, maar kreeg niet alles in een keer weg en liet een deel langs mijn mond in het gras lopen. Ik bleef doorzuigen totdat ik voelde dat er weinig tot niets meer in zijn ballen zat waarna ik me achterover liet vallen op het gras.

“Dat was lekker zeg, “ kreunde ik, ik schoof mijn broek helemaal uit en ging mezelf wijdbeens liggen vingeren. Martin had nu vol uitzicht op mijn geopende natte spleetje en zijn dikke pik begon alweer te zwellen. Vooral nadat ik mijn topje uitgetrokken had en met mijn ene hand mijn klitje bewerkte en met de andere mijn stevige borstjes, die rechtop boven het gras uitstaken. De tepels waren al hard en afwisselend streelde en kneedde ik beide borsten. “Kom eens helpen”, spoorde ik hem aan, “en trek die broek uit, het is geen gezicht.” Nog steeds verkeerde Martin in een roes, maar hij deed gewillig wat hem werd opgedragen. Daarna ging hij op zijn buik in het gras liggen tussen mijn gespreide benen. Voorzichtig begon hij aan mijn kutje te likken en zoog even op mijn klitje. Ik slaakte direct een kreetje en moedigde hem aan: “stop je vingers erin,en harder zuigen, ja.” Met zijn vrije hand pakt hij een van mijn borstjes beet en kneep erin, hij rolde de harde tepel heen en weer tussen zijn vingers. Ik raakte in extase en begon te schudden en te hijgen.

Martin voelde zijn geslacht weer op volledige sterkte komen en eigenlijk wilde hij wel meer dan dit. Voor het eerst sinds onze aankomst op de open plek nam hij het initiatief. Hij kwam overeind en ging bovenop me liggen. Ik aarzelde geen moment, pakte zijn pik beet en stuurde die bij mij naar binnen. Martin begon wild te stoten, hij wilde snel nog een keer klaarkomen, maar hij kon mij niet bijhouden. Ik slaakte steeds hardere kreten, duwde mijn onderbuik tegen hem aan en met mijn armen om zijn rug drukte ik hem heel dicht tegen me aan. Mijn tepels priemen op zijn borst, mijn benen klemden zich om zijn onderlijf, en dan kwam ik in volle hevigheid klaar. Niet zomaar, maar heftig, heel heftig, ik ging helemaal uit mijn dak. Ik bewoog wild heen en weer en schreeuwde het uit van genot. Martin bleef door stoten tot hij voelde dat zijn scrotum zich weer samentrok, zijn ballen bewogen naar binnen zijn sperma vond de weg naar mijn krampende schede. Toen ik zijn warme zaad naar binnen voelde stromen, gaf ik nog een harde schreeuw en daarna liet ik me helemaal los achterover vallen. Minutenlang bleven we op elkaar liggen, tot ik hem van me afduwde en met een tissue, mijn spleetje schoon veegde. “Kom, we gaan”, zei ik heel neutraal of er niets gebeurd was, “ik moet nog gaan tanken.”.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top