Skip to content

Momenteel actief

Oude rijke dame uit Blaricum
4.42/5 (24)

Dit verhaal is werkelijk gebeurt, heb alleen de namen en wat dingen aangepast omdat dit voor mij een geweldige belevenis was. Ik Pim 28 jaar oud was dus met wat vrienden en twee goede vriendinnen naar het strand geweest in Noordwijk. Het was een prachtige dag en we genoten van de zon, zee en het stand. We hadden koelboxen meegenomen en parasols en na een paar uur hadden we zin om wat te gaan eten in een van de standtenten. Wij eerst alles naar onze auto’s gebracht en daarna opgefrist naar de standtent. Daar dronk ik een biertje en we bestelden het eten. Naast ons zaten twee dames op leeftijd en mijn beste vriendin zat met hun te praten en wat te dollen.

Opeens zei ze spontaan Pim deze dame ziet jou wel zitten. Ik moest lachen en zei dat ze best aantrekkelijk was, maar ik toch moest afslaan vanwege het leeftijdsverschil. Mijn vriendin grapte nog daar voel je niks van Pim en we moesten vreselijk lachen inclusief de dames aan de tafel naast ons. We gingen verder met het eten en toen we vertrokken duwde de ene dame me een kaartje in mijn handen en zei dat ik haar beslist eens moet contacten omdat ze me een geweldig voorstel wilde doen. Ze deed dit onopvallend en maakte mij zeer nieuwsgierig. Er gingen een paar dagen voorbij tot ik het met mijn beste vriendin over dit voorval had. Die zei:, ja Pim dat is een rijke vrouw en volgens mij wil ze je inhuren als haar toyboy!. Ik heb wat met haar gepraat en die is wel ruimdenkend, waarom niet? Je bent singel en lelijk was ze zeker niet. Ik schat haar begin 60 en ze is kunstenares.

Dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en heb haar een bericht via whatsapp verzonden en 20 minuten later kwam er een voorstel. Ze had hier duidelijk over nagedacht en als ik naar haar villa in Blaricum zou komen voor een avond/nacht dan zou dat ze ziezo 1000 euro opleveren en daarbij kon ik nog extra verdienen, maar dat was aan mij. Eerlijk gezegd brak het zweet me uit op dat moment, maar toen ik het liet bezinken en besloot erheen te gaan. Daar aangekomen deed Liza zo noem ik haar in dit verhaal de deur open en zag er beeldschoon uit. Mooi opgemaakt en aangezien het zomer was heerlijk gekleed in een geil jurkje met hoge hakken aan. Ze gaf me drie zoenen en begeleide me naar binnen. Een prachtige woonkamer met alles erop en eraan. We namen een glas wijn en ze vertelde dat ze rijk was geworden door haar overleden man. Die deed in vastgoed en ze hadden huizen en bedrijfspanden die ze verhuren en zelf was ze verdienstelijk kunstenares.

Ze reed een dikke Porsche en was alleen soms een beetje eenzaam en zocht een soort toyboy voor de seks, maar ook om zomaar eens te gaan eten of sporten. Ik zei dat ik me gevleid voelde en we begonnen te zoenen en liepen naar boven waar een gigantisch bed stond wat je alleen in films ziet. Daarop begon ik haar jurkje uit te trekken en zei trok mijn shirt over mijn hoofd uit en maakte mijn broek los. Ze had een fantastisch lichaam en ik zag haar tepels hard worden. Ik nam ze een voor een in mijn mond en voelde haar hand om mijn pik hmm zei ze precies het juiste formaat, had ik goed ingeschat. Ze trok me af en begon me lekker te pijpen. Dit deed ze met veel gevoel en spuugde soms op mijn eikel en keek me enorm geil aan. Ik gleed met mijn vingers tussen haar schaamlippen en voelde dat ze kletsnat was. Ik begon haar te vingeren en legde haar op het grote bed en duwde voorzichtig mijn pik bij haar naar binnen. Ze voelde nog strak aan en ik begon haar lekker te neuken, eerst heel langzaam en steeds iets sneller. Ik zag dat ze gek werd en ging klaarkomen en hield het zelf ook niet meer. Dit was zo’n geile ervaring en ik kwam klaar. Nu doen we het zeker eens per maand en ze onderhoud me goed. Ik had dit nooit willen missen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top