Skip to content

Momenteel actief

Zwervende tienermeid pijpt voor geld
4.27/5 (11)

Ik was in Amerika op bezoek voor mijn werk. Het was een goede tijd, mooie deals gesloten en ik kon naar huis toe. Ik besloot nog even een aantal dagen te blijven om van de stad te genieten. Nu werd mij verteld dat er veel zwervers waren, maar dat viel mij niet eens zo heel erg op. Behalve dat jonge meisje dat aan het zwerven was. Ze bleek 18 te zijn en was op zoek naar geld om eten of wellicht iets anders te kopen en zou er heel veel voor doen, zo zei ze. Ik was wel geil, maar moest er niet aan denken mijn pik in de kut van een zwerver te drukken. Ze zag eruit alsof ze pas op straat was komen wonen, dus ik zou haar het voordeel van de twijfel kunnen geven. Nee, het risico was mij te groot. Ik zei dat ik niet met haar naar bed wilde. Ik liep een stukje verder en toen riep ze mij na dat ze mij ook wel kon pijpen voor 25 dollar. Ik bleef staan, draaide mij om en zei dat ik akkoord ging en als het mij beviel, dan zou ik haar 100 dollar geven. Ik wilde geen misbruik van de situatie maken, al klinkt dat misschien vreemd

De 100 dollar was genoeg motivatie hoopte ik. Ze zou het daar op straat willen doen en ik vond dat wel een spannend idee, ik ging toch al iets ondeugends doen, dus dan maar all the way. We doken een steeg in en daar maakte ze mijn broek los. Ze keek niet op of om maar haalde mijn pik tevoorschijn en maakte hem hard door er mee te spelen en aan te likken. Dat lekkere koppie van een meisje van 18 maakte mij zo geil, daar werd hij wel hard van. Ze draaide haar tong om mijn eikel heen en begon mij toen te pijpen. Hoe ze het deed is erg bijzonder, maar de tong bleef om mijn pik heen gedraaid en als het ware trok ze mij daarmee af terwijl ze ook zoog en pijpte. Ik was onder de indruk, want dit voelde waanzinnig lekker. Haar tong liet mijn leuter los en ze begon min lul in haar keel te nemen en deed dit alles zonder haar handen te beruiken, om te laten zien hoeveel skills ze had. Sneller en sneller bewoon haar hoofd en ze liet mijn pik even ontsnappen om op adem te komen en likte aan mijn pisgaatje terwijl ze mij aftrok. Mijn ballen nam ze in haar mond en mijn pik lag op haar voorhoofd. Daarna likte ze de schacht uitvoerig af en zoog ze mijn natte paal weer naar binnen en bleef ze pijpen tot ik klaar ging komen. Ik spoot mijn lading diep in haar mond.

Ze hield het in haar mond, liet het mij trots zien en toen slikte ze het hele goedje door en hield haar hand op. Jam ze was klaar en wilde geld zien. Ik was verbaasd want het was bijzonder speciaal geweest, nog niet eerder was ik zo lekker afgezogen en dat door een tienermeisje! Ik was in een gulle bui en gaf haar die 100 dollar. Ze was zeer dankbaar en gaf mij als bedankje nog een kus op mijn lul, die ik toen wegstopte terwijl ze zelf wegliep, waarschijnlijk naar de volgende om te pijpen of om mee te neuken. Met een glimlach op mijn gezicht ging ik naar het hotel waar ik even bij wilde komen, om er vervolgens achter te komen dat die slet al het geld dat ik los in mijn broek droeg had meegenomen. Het was niet heel veel en dus kon ik er wel om lachen, maar toch een beetje als een boer met kiespijn.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top