Skip to content

Momenteel actief

Een pakketje bezorgen
4.5/5 (10)

Het was een zonnige voorjaarsdag. Joop had een vrije dag en daar wilde hij eens lekker van gaan genieten toen hij op weg naar buiten in de hal stuitte op het pakketje dat de postbode een dag eerder voor de buren even verderop had afgegeven. Nou, dat eerst maar eens even wegbrengen en dan zien we wel weer, dacht Joop. Met het pakketje onder zijn arm, belde hij aan, zes deuren van zijn voordeur verwijderd. Niemand thuis, dacht Joop toen hij voor de derde keer ferm op de deurbel had gedrukt. Toen hij zich omdraaide, hoorde hij de deur opengaan. Joop keek achterom en zag buurvrouw Annet in de deuropening staan. Hij deinsde van de aanblik terug. De buurvrouw had niet meer aan dan een bikinibroekje en een haastig om de schouders gedrapeerd doekje. “Euhhh, er is een pakje voor jullie bij ons bezorgd”, stamelde Joop. De lange blote benen van zijn buurvrouw – die hij eigenlijk vooral kende als een elegante wat afstandelijke dame – brachten hem in verwarring. Zij leek daar juist plezier aan te beleven. “Kom binnen, dan drinken we wat”, nodigde ze hem uit.

Joop ging er op in, het was immers zijn vrije dag. Annet zette het pakket weg en vroeg of Joop misschien een kopje thee wilde. Toen daar niet direct een antwoord op volgde, vroeg Annet: “Of wil je misschien wat sterkers?” Joop zat zich af te vragen wat ze kon bedoelen, of ze vervolgde: “Mijn hete natte kutje bijvoorbeeld.” Ze keek Joop uitdagend aan en ze trok haar bikinibroekje tergend langzaam naar beneden. Joop mocht de achter kortgeschoren schaamhaar verborgen vrucht in alle glorie bewonderen. Hij zakte door zijn benen en dook vol in Annets inderdaad hete en natte kruis. Veel lekkerder dan een kopje thee. Toen zijn lippen haar clitoris vonden, kreunde ze het uit. Joop befte dat het een aard had en toen hij zin in meer kreeg, richtte hij zich weer op en draaide zijn buurvrouw met haar gezicht naar het aanrecht. Annet was lang en ze had een zeer fraai gevormde rug. Joop likte en kuste haar rug gepassioneerd en liet op een gepast moment zijn harde pik in haar natte spleet verdwijnen. Annet kreunde van genot. Zo hard en diep was ze al lang niet meer genomen. Ze duwde haar kont zover naar achteren dat Joop er niet aan ontkwam om haar ‘verboden gaatje’ flink te masseren.

Kreunend en steunend en trillend op haar mooie benen kwam Annet klaar. Zweetdruppels spatten op het aanrechtblad uiteen. Joop kletste zijn sperma in haar grotje waarna ze nog enige tijd innig verstrengeld bleven. Vervolgens werden de kleren weer aangedaan. Annet was er snel klaar mee, ze ging weer topless zonnen in haar besloten tuin. daar lag ze toen Joop de bel zo vaak indrukte. Joop ging de voordeur uit. Het was nog steeds ene mooie voorjaarsdag en daar wilde Joop nog van genieten. En nagenieten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top