Skip to content

Momenteel actief

Simon van de sportschool
​Dit verhaal bevat momenteel nog geen waarderingen. Wees de eerste !

Ik ken een leuke man. Zijn naam is Simon en hij werkt in de sportschool. Niet dat hij zo’n enorme gespierde kerel is, maar hij heeft een fit en strak lijf. En daar hou ik van. Hoe ik weet dat zijn hele lijf zo is? Ik heb met hem geneukt. Eenmalig, maar het was het waard. Ik was vroeg in de sportschool en was mij aan het omkleden, toen ik de deur van de kleedkamer open hoorde gaan en Simon zo naar binnen kwam lopen. Hij vertelde mij gewoon recht in mijn gezicht dat hij mij een lekker ding vond. Dat vond ik wel lef hebben van hem, normaal zou iemand dat toch niet doen, aangezien je nooit weet hoe iemand zal gaan reageren. Maar aangezien hij mij ook vertelde dat de deur door hem op slot was gedraaid omdat ze officieel pas over een kwartier los zouden gaan, werd ik zo geil als boter. Ik vertelde hem dat ik hem ook wel een lekker ding vond. Toen trok die Simon zo ineens al zijn sportkleren uit en stond hij naakt voor mij met dat waanzinnige lichaam van hem. Ik kon die lekkere vent toch niet weerstaan? Dus ook ik uit de kleren en ik liet mij door mijn knieën zakken en lonkte hem om naar mij toe te komen. Hij stond voor mij, zijn handen op zijn heupen en zijn pik naar voren gestoken. Ik dacht niet na, pakte het ding beet en begon als ene bezetene te zuigen. Nam die heerlijke knots zelfs in mijn keel, zo geil maakte hij mij. Dat soort dingen doe ik normaal niet. Ik zoog en lebberde en kwijlde er een eind op los, het was ongelooflijk maar waar. Ondertussen speelde ik met mijn kutje en na een aantal minuten voelde ik mijzelf al klaarkomen.

Ik genoot met volle teugen maar werd er ook meteen vele malen geiler van. Ik kon mij niet voorstellen dat ik die kleedkamer zou gaan verlaten, zonder die kaal geschoren harde lul in mijn poesje te hebben gehad, Ik stond op en hij greep mij meteen beet. Zijn natte lul droop nog van mijn spuug en hij zette mij bij de spiegel tegen de muur, zodat we elkaar van de zijkant konden zien. Ik stak mijn kont naar achteren en keek in de spiegel toe hoe hij mij penetreerde. Wat lekker zeg, ik zag die lange lul diep in mij glijden, terwijl ik het uiteraard ook voelde. En toen neukte hij mij. Hard en diep.

Ik denk dat ik nog nooit zo lekker genomen ben. Die lul paste gewoon precies. Niet te dun of te dik, niet te kort of te lang maar gewoon alsof hij voor mijn kutje gemaakt was. Hij naaide mij zo fijn, dat ik weer een keer klaar ging komen. Hij tilde mijn been op zodat ik goed mijn kut kon zien en hoe zijn lul er ook in schoof. Uiteindelijk kwam ook hij klaar. Hij trok zijn paal uit mij en trok zich boven mijn billen af en spoot zijn sperma over mijn kont en rug. Hij keek op zijn horloge en schok, de zaak moest open. Nou, hij trok gewoon zijn kleren weer aan en terwijl ik snel even ging douchen, opende hij de deuren. Gelukkig zijn het aparte douchecabines, anders hadden al die meiden het zaad zien drijven. Ik ben daarna maar gewoon naar huis gegaan, sporten had ik die ochtend al wel gedaan. Thuis aangekomen heb ik mij nog even heerlijk met een vibrator liggen verwennen, terwijl ik aan zijn harde lul dacht. Ik heb nog niet weer met hem geneukt, maar ik ben wel van plan het nog een keertje zo ver te krijgen. Hij is namelijk heel erg lekker, die Simon die mij in de sportschool geneukt heeft.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top