Skip to content

Momenteel actief

Dronken vreemdgaan en spijt
3.62/5 (26)

Het verhaal dat ik nu ga vertellen is afgelopen weekend gebeurd. Ik wilde het heel graag delen en dit lijkt mij een goede plek. Zo kan het namelijk anoniem. Dat hoop ik althans. Ik was voor het eerst sinds jaren weer eens aan het stappen. Gewoon lekker even wat dansen en drinken. En dat laatste dat ging behoorlijk goed en in een hoog tempo. Ik was dan ook al snel aangeschoten. Ik voelde mij heel erg vrij, ook al had ik thuis een man zitten. Een hele lieve trouwens, daarom heb ik ook heel veel spijt van wat ik heb gedaan. Ik kwam een leuke kerel tegen die mij behoorlijk kaan het versieren was. En toen hij mij uiteindelijk vroeg of ik een relatie had, zei ik dat dit niet het geval was. Ik ging met hem mee naar buiten. We hadden beiden behoorlijk wat op en heel erg veel zin. Hij wist wel een plekje waar we het konden doen. Iets verderop stond een gebouw leeg. Hij wist de deur handig open te krijgen en we gingen naar binnen, waar een oude bank stond. Daar gingen we op zitten en zoenden. Al gauw had ik zijn hand in mijn slipje en voor ik het wist had ik zijn lul in mijn hand en trok ik dat harde ding af. Ik had geen zin om te pijpen en ook geen zin om gebeft te worden. Hij moest mij gewoon neuken. En wel zo snel mogelijk. En dat ging dan ook gebeuren.

We deden verder geen kleren uit, ik lag daar op de bank, maar dat was niet zo fijn als het eerst leek. Er stond een pilaar iets verderop en daar ging ik tegenaan staan. Mijn kont naar achteren, slipje opzij en zijn pik tussen mijn schaamlippen. Hij neukte mij diep en hard. Hij leek wel een konijn, maar het voelde op dat moment gewoon zo goed. Ik was een stoute meid en dat was wat ik wilde. Dat had ik gemist in mijn leven. Even zo vrij zijn als maar zijn kan. En dat terwijl ik gewoon een kerel thuis had zitten. Ik voelde die dikke ballen tegen mijn lichaam slaan en zijn best wel lange pik boorde diep in mij. Het deed zelfs dat kleine beetje pijn waar wij vrouwen zo van kunnen houden, gewoon zo nu en dan. En uiteindelijk kwam die gozer klaar. Niet in mij, maar over mijn kleren heen. Daar stond ik verder helemaal niet bij stil, ik vond het gewoon geil. Toen ik naar huis ging die avond, heb ik het natuurlijk allemaal direct in de was gedaan. Ik schaamde mij wel, toen ik naast mijn man in bed kroop. Toch ben ik snel in slaap gevallen. En nu? Nu loop ik met een schuldgevoel rond van hier tot Tokyo. Ik weet niet of ik nou alles moet gaan vertellen of het juist stil moet houden. En hoe ik het dan ga vertellen. Misschien heeft iemand tips voor mij? Ik voel mij in ieder geval heel erg schuldig. Ook al was het op dat moment heel erg lekker. Als je een relatie hebt, dan doe je dat soort dingen niet, zo heb ik het altijd geleerd. Maar het voelde ook wel heel fijn. Ik denk dat ik het hem maar ga vertellen, nu ik er zo over aan het nadenken ben. Wens mij maar alvast geluk, ik denk dat ik het wel kan gebruiken. Als er iets uit voortkomt dan zal ik het denk ik wel komen delen. Tot die tijd moeten we maar even afwachten. Alvast bedankt voor jullie luisterende oor, dat doet mij in ieder geval weer heel erg goed.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Dag onbekende vreemdganger.
    Niet vertellen… trouw zijn is veel meer dan nooit vreemd gaan.
    Soms hebben we allemaal wel eens iets.
    Ik heb ook deze ervaringen gehad. Sommige heb ik als verhaal op diverse sites opgestuurd.
    En geen spijt. Het bleef bij eenmalige ontmoetingen. Als je het leuk vindt kunnen we er best verder over praten. Mijn e-mail is freddymorvan@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top