Skip to content

Momenteel actief

Advies Deel 1
4.55/5 (11)

Ik ben Jeroen, 43 jaar en werkzaam in de financiële sector. Ik ben gelukkig getrouwd met Brenda, een heerlijke sexy brunette van 38 jaar met, net als ik, een sportief figuur waarbij alles goed geproportioneerd is. We kennen elkaar nu 15 jaar en ons motto is dat seks een eerste levensbehoefte is die we eerst bij elkaar stillen, maar dat verandering van spijs soms ook wel heel erg lekker is. We laten ons dan ook vrij om zo nu en dan eens lekker van bil te gaan met een ander. Dit geeft naast nieuwe inspiratie ook weer de overtuiging hoe heerlijk wij het samen hebben. We hebben zeg maar een open maar stabiele relatie. Als je Brenda ziet dan begrijpt iedereen dat ook. Zij zit vol verleidingsdrang en haar geschoren kutje is bijna permanent vochtig van geile opwinding. Zij houdt ervan om mannen op te winden met leuke sexy kleertjes, mooie make-up en het dragen van hoge hakjes. Brenda is tamelijk klein, 163cm, met prachtige slanke benen die aansluiten op een prachtig strak kontje. Om die reden draagt mijn geile meisje dan ook graag klassieke naadkousen, veelal onder strakke rokjes met daarboven het liefst een uitdagend bloesje waardoorheen zij maar al te graag haar pronte volle C cup laat zien in opwindend kant. Hierover in volgende verhalen meer.

Maar nu eerst naar de gebeurtenis die ik graag met jullie wil delen. Het is een vrijdagochtend. Brenda, dit keer gekleed in een elegant dun zomerjurkje, waarin haar zalige vormen prachtig tot uitdrukking komen, stapt in haar BMW cabrio om naar haar werk te gaan. Ze ziet er werkelijk super lekker uit. Onder haar jurkje draagt deze heerlijke sloerie een uitdagend open slipje van fijn nylon over haar glad geschoren poesje. Haar bijpassende behaatje ondersteund haar heerlijke pammen tot net onder haar fraaie donkere tepels. We kussen elkaar gedag en Brenda fluistert dat ze eigenlijk meer zin had om weer met mij het bed in te duiken dan naar haar werkt te gaan. Dat belooft dus veel goeds voor de komende avond. Het is heerlijk weer en ik ben vrij deze dag. Om 09.00 uur heb ik een afspraak bij de kapper en de rest van de dag zal ik gedeeltelijk besteden aan de voorbereiding van een reis naar Brazilië waar ik komende week moet zijn voor mijn werk. Ik ruim het ontbijt op, trek het dekbed recht en zie dat het al kwart voor negen is als op de fiets stap richting het dorp. Ik ga altijd naar mijn vaste kapper en zo ook deze ochtend. Ik ga ook altijd wat eerder om de krant te lezen en een kop koffie te drinken. Bij binnenkomst staat mijn vaste kapper Andre al gezellig te kletsen met een klant van het andere geslacht en ik constateer dat ik een dame op de rug kijk van Afrikaanse afkomst. Van onder naar boven kan zij worden beschreven als een ranke verschijning op 10 cm hoge hakken, slanke donkere benen die onder een soepel vallende glanzende rok oneindig ver door lijken te lopen, en uiteindelijk overgaan in een ronde, strakke, achteruitstekende kont. Haar taille kan ik niet inschatten omdat zij een jasje draagt met daaronder, zo constateerde ik uit de kraag en de manchetten een fraaie rode blouse van zijde. Haar haar is heel kort geschoren en haar ranke hals gaat dan ook over in prachtig gevormd achterhoofd. Andre ziet mij binnenkomen en wenkt mij meteen. “Kijk eens wie we daar hebben” roept hij “je komt als geroepen Jeroen”. “ik heb een hier namelijk een dame die ik niet kan helpen helaas maar wellicht dat jij dat kan”. “ik wil je dan ook voorstellen aan Cherly”. “Cherly, dit is Jeroen en hij werkt al jaren in de financiële wereld”. “Jeroen, dit is Cherly, en zij heeft een vraag over haar financiële situatie”. Als Cherly zich omdraait kijk ik in een prachtig regelmatig Afrikaans gezicht met fantastische amandelvormige donkere ogen, een ranke, smalle neus en een zalige mond met rood aangezette lippen. Ze steekt mij een hand toe en stelt zich voor. Haar stem is zacht en ze spreekt fantastisch mooi Nederlands. Wat een vrouw!

Ik vraag haar waar ik haar eventueel mee kan helpen. Ze vertelt al direct dat het gaat om de afbetaling van een lening die haar ex-man heeft afgesloten en waar zij mee is blijven zitten. “ho, wacht even lieve dame”, “dit is naar mijn idee niet iets om te bespreken in een kapperszaak”, stel ik. “Ik stel voor dat je over een uurtje bij mij langs komt zodat we e.e.a kunnen bespreken”. Cherly kijkt mij aan en stelt voor dat ik dan beter bij haar langs kan komen omdat zij dan meteen alle stukken bij de hand heeft. Dat vind ik een goed argument en we spreken af dat ik om 11.00 uur bij haar zal zijn. Met een beetje geluk kan ik dan ’s-Middags nog mijn reis verder voorbereiden. Ze geeft mij haar adres en zo gezegd zo gedaan. Tijdens mijn kappersbezoek waar ik weer volledig op de hoogte wordt gebracht van het reilen en zeilen van het dorp vertelde Andre dat Cherly al lange tijd een vaste klant is die hij nog van vroeger kent en waarop hij altijd mocht oefenen met haar kroeshaar te knippen. Dat is heel lastig en je moet echt oefenen om de juiste slag te pakken te krijgen.”ik heb menig keer haar mooie kroeskopje verknalt”, “maar dat heeft de vriendschap geen schade toegebracht”. Verteld Andre. “De ex van Cherly was altijd al een agressieve eikel van de bovenste plank en ik ben dan ook blij dat ze van hem af is”. “Nu kan ze eindelijk haar eigen leven leiden”. “Alleen die verdomde schuld zit mij behoorlijk dwars”. Nadat Andre mij nogmaals bedankt heeft voor mijn hulp stap ik op de fiets naar huis. Ik pak de auto en toets het adres dat ik in de kapperszaak van Cherly heb gekregen in. Het blijkt een kwartier rijden en als ik weg rij begint de airco flink te blazen want het is inmiddels aardig warm geworden.

Het adres waar ik moet zijn blijkt een immense galerij flat te zijn en na enige moeite kan ik het huisnummer 645 vinden op het bellentableau. Na mijn aanbellen hoor ik haar stem. Ze klinkt vrolijk en ze vertelt mij dat ik op de 6e etage moest zijn en de linker lift moet nemen omdat deze de even etages aandoet. Als ik boven ben blijkt Cherly bijna aan het einde van de galerij te wonen. Ze staat mij al op te wachten bij de voordeur. Haar jasje heeft zij uitgedaan en ze staat in haar prachtige rode blouse mij op te nemen als ik aan kom lopen. Door de warme zomerwind beroert de dunne stof zachtjes haar fraaie boezem. Ze straalt een brede lach en ik kan mij niet bedwingen om niet even naar haar heerlijke borsten te staren die door de ragfijne dunne bewegende stof van haar blouse zichtbaar zijn en ondersteund worden door een fraaie donkerkleurige kanten balconette beha. “Goedemorgen Jeroen”, roept Cherly. “Wat fijn dat je even langs kan komen en wat lief van Andre dat hijaan je durfde te vragen of je mij wil helpen”. “Ik durfde dat namelijk niet zelf”. “geen probleem hoor, ik help graag mensen”, antwoord ik. “ “en ik ben toch vrij vandaag”. Ik help graag vrienden van Andre en al helmaal als ze ook nog eens heel erg mooi zijn”, roep ik zonder erbij na te denken. “Wat zeg ik nu opeens”. “Dit is helemaal niets voor mij om zo tegen een dame te praten”, denk ik nog. Maar Cherly moet er wel om lachen en nodigt mij uit om binnen te komen. “Ik heb koffie gemaakt”, “wil je ook nog een kopje?”, vraagt ze terwijl ze voor mij uitloopt naar de woonkamer. Als zij voor mij uitloopt word ik helemaal duizelig van de wiegende heupen die voor mij heen en weer deinen. Haar lange benen in en haar sexy pumps zijn zo geil dat mijn lul stijf wordt. De woonkamer is modern ingericht met een grote hoekbank, een LCD TV, een fraaie eethoek en een paar vitrinekasten. “ja lekker”, “doe nog maar een kopje”. “Helemaal zwart graag”, roep ik een beetje schor van de emoties van het zien van zoveel vrouwelijk schoon, waarop Cherly vrolijk concludeert dat ik zwart dus blijkbaar wel lekker vind. Hierop weet ik zo snel even geen antwoord te geven en ik stamel een paar losse woorden waarna Cherly de kamer in komt lopen met twee dampende koppen koffie en vraagt of ze iets verkeerd gezegd heeft.

“Vind je zwart niet lekker dan?”, vraagt ze weer uitdagend terwijl ze schuin op de bank komt zitten en haar heerlijke prammen naar voren duwt. Door de blouse zie ik dat haar borsten worden gesierd door een paar grote harde spenen. Ik reageer dat het met haar verlegenheid wel mee lijkt te vallen en ik grap dat zwart soms mijn lievelingskleur is. “En rood” roep ik er meteen achteraan terwijl ik naar haar blouse wijs. Ze lacht uitdagend en zegt dat ze alleen verlegen is als ze iets wil vragen aan iemand die ze niet kent. Als ze een goed gevoel heeft bij degene die haar wil helpen dan valt haar verlegenheid weg en vindt ze het zelfs leuk om vooral als het een man betreft een beetje te teasen en in verlegenheid te brengen. Dat is haar Afrikaanse inborst, veronderstelt ze, waarop ik weer ademloos naar de zacht deinende boezem kijk van deze fantastisch mooie vrouw. Ik grap dat dat haar uitstekend is gelukt en dat ik het haar nog wel een keer betaald zal zetten. “En vind je het ook leuk om vrouwen te teasen?”vraag ik. Hierop kijkt ze mij aan met een omfloerste bliken ze zegt dat ze liever verleid wordt door een vrouw dan dat ze deze zelf moet verleiden. “ik weet gewoon niet zo goed hoe dat moet”, hoor ik haar nog zeggen. Maar dat ze heel erg benieuwd is naar hoe ik haar e.e.a. betaald zal gaan zetten. Het ijs lijkt echter gebroken en de spanning tussen ons loopt op wat ook duidelijk te zien is in mijn broek.

We drinken onze koffie en onderwijl observeer ik haar. Haar mooie gezicht, de prachtige lippen, en de ranke hals die omsloten wordt door de hoog gesloten zijde blouse; haar heerlijke volle borsten die uitdagend zichtbaar zijn onder de half doorschijnende sensuele stof en de slanke taille; haar soepele rokje waaronder een stel gespierde benen eindigen in een paar fantastische high heels. Wat een super lekkere Afrikaanse zwarte hoer is dit! Al pratende over koetjes en kalfjes merk ik dat Cherly’s rokje langzaam omhoog schuift. Op een gegeven moment zie ik haar slipje van mooi donkerblauw satijn, afgezet met kant tussen twee gespierde dijen. Door de glanzende stof steken haar schaamlipjes duidelijk af. Ze merkt dat ik kijk en trekt met een verlegen glimlach haar rokje weer wat omlaag. Om dit genante moment een positieve wending te geven stel ik voor om aan tafel eens naar de stukken te kijken van de lening en te bepalen wat een oplossingen ik eventueel zie voor deze vervelende situatie. De lening blijkt in totaal euro 15.000 te zijn en voor Cherly is dit momenteel met haar bescheiden inkomen niet te betalen. De hypotheek op de flat valt wel mee maar de lasten van de lening zijn bijna nog een keer dit bedrag. Na een aantal voors en tegens te hebben bekeken blijkt dat het toch het beste is om de hypotheek te verhogen. Cherly verteld mij echter dat zij dit al een keer geprobeerd heeft maar dat dit niet lukte op haar inkomen. Zelf de huidige hypotheek is feitelijk al te hoog als je deze afzet tegen de huidige normen. Ze is teneinde raad en opeens zie ik dat haar onderlip een beetje trilt. Het is duidelijk dat deze dame geholpen moet worden en ik stel dan ook het volgende voor. “Ik bespreek met Brenda wat we voor je kunnen doen”. “Als wij je het geld lenen tegen een schappelijke rente dan betaal je de lening terug in 3 jaar en dan vestigen wij bijvoorbeeld een 2e hypotheek op jouw flat”. Cherly twijfelt maar ik merk ook dat ze teneinde raad is en eigenlijk geen andere keuze heeft dan haar lot in andermans handen te leggen. En als ze dan toch een stel handen zoekt, dan liever die van mij en Brenda bedenk ik mij. “Is er geen enkele andere oplossing te bedenken?”, vraagt ze mij smekend. “ik kan het gewoon echt niet betalen”. Ik vertelde haar dat ik nog wel een andere regeling zou kunnen bedenken maar dat ik dat oneerbaar vind en dat ik dan misbruik maak van de situatie. Cherly begrijpt niet direct dat ik het eigenlijk helemaal niet meen en geeft tot mijn stomme verbazing aan dat ze mij eigenlijk een grote schoft moet vinden maar een dergelijk voorstel wel wil overwegen. “Van ieder ander had ik iets dergelijks nooit geaccepteerd”. “Maar toen ik je vanmorgen zag staan bij Andre had ik al meteen besloten dat ik een dergelijk onbeschoft voorstel van jou meteen zou accepteren”. “En zo zet je het mij dus betaald”, zij ze met een ondeugende twinkeling in haar prachtige ogen.

Omdat ik merk dat ze er serieus over heeft nagedacht en zelf nog stom verbaast ben, leg ik haar mijn voorstel voor. “ Mijn voorstel is als volgt”; “Als ik op gezette tijden met je naar bed mag, dan betaal je de helft van de rente en los je in 5 jaar je schuld af”. Cherly kijkt mij met haar grote Afrikaanse ogen aan en plotseling voel ik haar warme hand op mijn been. Ze buigt zich naar toe en terwijl ik haar heerlijke grote borsten bekijk die zachtjes wiegen in haar blouse fluistert Cherly; “Ik wist eigenlijk al meteen dat het hier op uit zou gaan draaien”. “Daarom teasde ik je ook al de hele ochtend”. “Als ik nou eens geen rente meer hoef te betalen, en je mag mij zoveel en zo vaak palen als je maar wilt”. “ga je hiermee dan ook akkoord?”. “Ik ga daar namelijk direct mee akkoord omdat ik toch met je naar bed ga”. “dan kan ik beter meteen voor de volle korting gaan en mij helemaal aan je geven” . “En ik snap ook dat je eerst wil weten hoe het is om door mij verwend te worden”. Langzaam komt haar mond vanaf mijn oor richting mijn mond en we drukken vol passie onze lippen op elkaar. Haar geile warme volle mond is zacht en haar grote vochtige lippen wijken warm van elkaar en maken plaats voor mijn tong. Mijn handen beginnen de sensuele stof van haar blouse te strelen en omdat zij voorover gebogen zit heb ik vrij spel om haar duizelingwekkend lekkere prammen te bevoelen en zachtjes te kneden. Het zachte warme vlees rolt beetje bij beetje uit haar sexy beha van donker blauw satijn en kant en door haar blouse voelen ze heerlijk zwaar, vol, warm en sensueel aan. Ik knijp watsteviger in deze heerlijke jetsers en meteen voel ik haar grote zwarte spenen hard worden. Wat een waanzinnige knoppen zijn dat. Grote pikzwarte harde punten rollen door mijn vingers en ondertussen zoeken de handen van Cherly naar mijn harde bobbel in mijn broek. Haar lange vingers weten zonder moeite de rits te openen en mijn harde gezwollen lid te bevrijden. Ze streelt mijn stijve lul nu sensueel met haar lange roodgelakte vingers. Mijn lul is glad geworden door het voorvocht. De opwindende rode strik waarmee haar blouse is gesierd streelt nu tegen mijn stijve lul en een druppel voorvocht maakte een sliert en bevlekt de glanzende stof. Cherly echter heeft niets in de gaten en rolt met haar warme tong in mijn mond. Als we elkaar heel even loslaten, stel ik voor om naar de hoekbank te verhuizen. Cherly maakt zich van mij los en kijkt mij wazig aan. Ze lijkt geheel buiten zinnen van geilheid en vertelt dat ze in geen maanden seks heeft gehad en niets liever wil dan hard en geil genomen worden. “Heb je dan ook niet gemasturbeerd?” vraag ik haar
ontzet? “Jawel, dat wel natuurlijk”, maar een hete levende kloppende pik in je kut voelen is “niet te vergelijken met twee vingers of een dildo”.

We staan opgewonden op en lopen samen naar de bank. Doordat mijn riem nog vastzit steekt mijn grote harde pik fier naar buiten terwijl ik door Cherly aan de hand wordt meegenomen naar de plek waar we even daarvoor koffie hebben gedronken. Ze komt naast mij zitten en legt haar hoofd op de leuning om weer gekust te worden. Door het straktrekken van haar blouse zie ik nog beter haar zware tieten door de dunnen stof met de grote stijve zwarte knoppen. Ik streel ze weer terwijl ik tegelijk haar blouse knoopje voor knoopje openmaak. De bovenste knoopjes laat ik dicht zodat ik haar prammen lekker naar buiten kan laten bungelen met tussen haar mooie zwarte borsten de sexy rode strik. “kom voor me staan lieve schat”. “ik wil je heerlijke pik afzuigen”, fluistert Cherly in mijn oor op het moment dat ik haar borsten uit haar blouse hal en uit haar beha laat rollen. Ik heb echter een veel beter idee en beveel haar op haar knieën te gaan zitten voor de bank en zo mijn pik te verwennen als een geile zwarte onderdanige hoer. De laatste woorden missen hun uitwerking niet. “ik ben nu inderdaad je geile slet”, “die alles voor je doet”, zegt ze verlegen “die je zal gehoorzamen als een seks slavin en zich zal schikken in jouw perverse ideeën”, roept deze heerlijke hete sloerie. Ze komt vervolgens voor mij zitten op haar knieën. Haar slanke lichaam nog rechtop, haar verrukkelijke prammen steken trots uit haar sexy blouse en hangen over de beugels van haar blauwe beha. Gereed om heerlijk gemasseerd te worden. Twee grote gezwollen harde tepels kijken mij brutaal aan. De rode strik hangt tussen deze goddelijke verwennerijen en weer vinden onze tongen elkaar. Als Cherly vervolgens even los komt druk ik haar hoofd langzaam maar dwingend naar mijn stijve paal enlangzaam schuift deze hete Afrikaanse slet haar fraaie lippen rond mijn kloppende natte eikel. Steeds verder schuif ik mijn lid in haar warme mond. Mijn lul is groot en staat strak. De aderen kloppen en ik sluit mijn ogen terwijl ik luister naar het heerlijke soppende geluid van de mond van deze hete geile negerin.

Mijn handen krijgen maar niet genoeg van het strelen en betasten van haar jetsers en onderwijl kijkend naar het korte kroeskopje dat dapper op en neer sopt over mijn hete stijve lul.Ik voel dat ik het niet langer meer kan volhouden en klaar ga komen. Cherly streelt ondertussen zachtjes de zijkanten van mijn ballen en ik voel haar lange vingers uitstekend werk doen. Zo goed streelt ze mijn zak dat ik voel dat ik het niet langer ga houden en tot mijn heerlijke genoegen schuift de slet haar mond nog verder over mijn stijve pik. Ik kreun hard als ik dikke warme stralen sperma naar buiten voel komen in de heerlijkste mond die ik ooit rond mijn lul heb gevoeld. Cherly sluit haar ogen en vangt dapper de warme, zilte klodders zaad op in haar keel en mond. Ze slikt dapper door als ik blijf komen. Het lijkt wel of ik in geen weken ben klaargekomen maar ze slurpt mijn lul helemaal schoon. Met een guitige blik laat ze mijn pik los. “zo, dat was een voorproefje” roept ze vrolijk uit terwijl ze nog een keer slikt en de laatste druppels van mijn eikel likt en deze ook inslikt. “dit vond je vast helemaal niks, toch?” roept ze lachend. Ze komt naast me zitten op de bank en kruipt tegen mij aan. Onze tongen vinden elkaar weer en ik proef de smaak van mijn zaad door haar warme speeksel. “wat wil je dat ik nu nog voor je doe, meester?”. “ik ben immers je seks slaafje”, “dus jij mag het zeggen”. Zonder te antwoorden laat ik mij van de bank glijden. Haar benen gaan eigenlijk als vanzelf al iets van elkaar en haar soepele rokje schuift omhoog. Wat ligt ze er lekker bij. In haar blouse met haar zwarte, zachtjes trillende prammen buitenboord over haar heerlijke behaatje. Ik streel de binnenkant van haar benen en zie haar prachtige donkerblauwe satijnen broekje met aan de zijkant de mooie afwerking van kant.

Ik vraag haar mij te laten zien wat ze afgelopen maanden met zichzelf heeft gedaan. Ze kijkt mij geil aan en terwijl een hand naar beneden gaat en in haar broekje verdwijnt, gaat haar andere hand naar haar borsten om deze vervolgens op een heerlijke opwindende manier te kneden. De hand in haar broekje begint ritmisch heen en weer te bewegen. Steeds sneller gaan haar lange vingers heen en weer. De ademhaling van Cherly gaat in het zelfde tempo omhoog. Ik blijf haar gladde dijen zachtjes strelen en terwijl haar handen hun prachtige werk blijven doen schuif ik het satijnen broekje van deze heerlijke hoe opzij. Ik kijk nu recht in een fantastisch, gladgeschoren, roze spleet van vochtig glanzend vlees. Haar clitoris is gezwollen en steekt naar buiten, haar vingers beroeren deze gevoelige natte knop terwijl tussen haar gezwollen schaamlippen het kutvocht tussen haar bilspleet naar haar zacht pulserende rectum druipt. “oh my god”roep ik, “wat een heerlijk kutje tref ik hier aan tussen je benen”. “ik ga je heerlijk neuken geile hoer van me”. “maar eerst ga ik je heerlijk klaar likken”.

En terwijl Cherly haar gezwollen knopje heerlijk blijft verwennen met haar vingers begin ik met mijn tong de binnenkant van haar schaamlipjes te verwennen. Ik steek mijn tong vervolgens stukje bij beetje diep in haar spleet en laat hem, als ik mijn tong terugtrek, steeds langs haar knopje gaan. Een siddering gaat door deze geile sloerie als ik ook twee vingers naar binnen breng en met mijn gekromde vingers haar geilste plekje beroer. “draai je om hete sloerie!”, “je kont omhoog en je broekje naar beneden” geile hoer!!” Roep ik. Snel draait Cherly zich om, ze is botergeil en door het dolle heen van mijn bevelen en hoe ik haar beveel. Ik trek haar inmiddels drijfnatte stringetje omlaag en doe haar billen een beetje van elkaar en zie een glanzende spleet van heerlijk roze vlees waar ik mijn vingers weer snel in naar binnen stoot. Maar wat ik nu ook voor mij zie is een grote zwarte vochtige aars. Haar heerlijke poepgaatje die er zo geil uitziet dat ik niet anders kan dan mijn tong tussen deze fantastische zwarte billen van mijn geile zwarte sletje te plaatsten en langzaam richting haar ster te bewegen. Mijn tong gaat steeds verder naar binnen en opeens voel ik de weke rimpeling van haar natte pulserende gezwollen poepgaatje. Een diepe zucht ontsnapt uit deze prachtige sloerie die nu volledig aan mij onderworpen is als mijn tong haar zachte kontje een beetje penetreert. Terwijl haar vingers blijven spelen met haar klit en haar poesje natter en natter wordt door mijn neukende vingers schiet mijn tong steeds verder in en uit haar strakke weke kontgaatje. “Ummmmmmm” roept Cherly. “Wat rim je mij lekker, steek je tong maar lekker in mijn poepertje”. “Uhhhhh”, “ik word gek!!”, “ik kom klaar”. Op dat moment begint haar hele lichaam te schokken en zakt haar rug een beetje door waardoor haar kont en kut nog beter bereikbaar worden. Schokkend en kreunend ligt dit geile slavinnetje voor mij te kronkelen van genot door de golven die door haar kut en onderbuik stromen. Als ze omkijkt dan zie ik haar trillende lip weer maar nu van puur genot. Haar ogen staren mij bloedgeil en
onderdanig aan.

Ondertussen is mijn lul weer geroeid tot volle sterkte door al deze geile spelletjes en ik heb ontzettend veel zin gekregen om diep in deze roze spleet te beuken. Ik geef nog een paar heerlijke anus likjes, laat mijn vingers langzaam uit de zuigende kut van Cherly glijden en sta op. Mijn lul is nu keihard en ik zie voor mij een prachtige hete negerin liggen met haar zwarte gebefte kontje omhoog. Een roze natte spleet druipt van het geil. Omdat ze op de bankleuning ligt hangen haar heerlijke jetsers met de grote stijve pikzwarte spenen zo groot als eierdoppen uit haar blouse te bungelen. Tijd voor de finale zou ik zeggen en nadat ik met wat spuug mijn lid een beetje glad heb gemaakt, stoot ik in een keer diep bij Cherly naar binnen in haar natte roze geile doos. Het gevoeld dat ik nu krijg is nagenoeg niet te beschrijven. Haar Afrikaanse roze spleet zuigt zich als een glibberige mossel om mijn grote harde blanke lul. Ik pak haar hard aan en houd haar stevig vast bij haar heupen. “Jezus, wat een heerlijke geile kut is dit”, roep ik terwijl ik diep in haar stoot en met mijn eikel minimaal tegen haar baarmoeder aan moet zitten. “wat heb jij een heerlijke geile neukgrot, geile hoer!!!” roep ik terwijl ik haar een pets op haar ronde billen geef. Mijn vlakke hand komt hard neer en doet haar vlees trillen. “Heerlijke hete slet!!!” “ik ga je zo meteen ook nog ergens anders naaien”. “En wil je weten waar?”, “in je geile hete poepgaatje”. “Daar wil ik in klaarkomen”, “in je hete strakke kontje”. Ik trek vervolgens mij lul uit haar druipende zuigende roze neukgat. De kut van Cherly blijft een beetje openstaan en ik plant mijn eikel vervolgens genadeloos tegen haar zojuist gerimde sterretje. Ik buig mij een beetje over haar heen en roep dat ik haar in haar kont ga nemen. “ik heb je net uitgelikt en daar waar ik je heb uitgelikt mag ik je neuken ook”, “heerlijke hoer van me”. Ik druk mijn lul vervolgens tegen haar ster en met een zucht van Cherly ontspant haar kringspier en verdwijnt mijn eikel soepel naar binnen. Het voelt zo lekker strak en de wetenschap dat ik mijn stijve paal in de endeldarm heb zitten van deze geile negerin die de komende jaren mijn seksslavinnetje zal zijn maakt mij helemaal bloedgeil . Ik stoot dan ook langzaam door en na een paar keer heen en weer glijden heb ik mijn lul tot aan mijn ballen in haar hete kontje zitten. Cherly ademt diep in en uit en begint nu ook te wennen en van de grote stotende pik in haar kontje te genieten. Ze stoot nu met haar kontje fanatiek tegen mijn ballen. “neuk me, neuk me”, “kom maar lekker klaar in mijn poepertje”. “kom maar, beuken maar”. Haar borsten schudden heen en weer langs de zachte glanzende blouse, mijn lul zit diep in haar kont geboord en haar vingers spelen wederom met haar gezwollen klit. Op het moment dat ik voel dat haar lichaam weer ongecontroleerd begint te schokken, voel ik mijn ballen samentrekken en sperma omhoog borrelen. Op het moment dat ik de heerlijke strakke endeldarm van Cherly vol spuit met warme klodders zaad, komt mijn geile zwarte hoertje omhoog en steunt zij op haar armen op de rugleuning van de bank. Hierdoor kan ik haar heerlijke tieten volledig betasten en kneden. Dan valt ze terug en trillend ligt ze na te genieten van een overweldigend orgasme terwijl ik nog diep met mijn lul in haar volgespoten endeldarm zit.

Als we weer tot rust zijn gekomen laat ik langzaam mijn lul uit haar kontje glijden. Ik sta weer rechtop en Cherly komt ook overeind. Ze is nog helemaal in de war en tolt op haar benen. Ze moet me dan ook vasthouden. Ze komt tegen mij aanstaan en ik voel haar geweldige geile borsten tegen mijn lichaam aangedrukt. “Dit was ongelooflijk fijn Jeroen”, de heerlijkste neukpartij uit mijn leven”. “en dan te bedenken dat ik nog minimaal 5 jaar jouw heerlijke slavinnetje en hoertje mag zijn”. Ik vertel Cherly dat ik met Brenda zal overleggen over de lening en de afbetalingsregeling. Wat Cherly namelijk nog niet weet is dat ik nog veel meer plannetjes heb met deze geile hoer. Brenda en ik zijn namelijk al een tijdje op zoek naar een onderdanige hulp in huis voor een paar dagen in de week waarbij ook Brenda te kennen heeft gegeven geen enkel bezwaar te hebben tegen betaling in natura. Ik denk dat ik met Cherly een goede kandidaat heb gevonden. Over hoe het nu verder gaat en hoe de keuring van Cherly door Brenda verloopt vertel ik in het volgende verhaal.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top