Skip to content

Momenteel actief

Geile dingen doen met mijn broer
4.49/5 (51)

Arjan is mijn broer en we hebben een goede band. En op een dag is dat helemaal uit de hand gelopen. Het is dan ook een geheim dat wij onder ons houden. Niemand anders in de familie weet er van. Dat moet ook niet, incest is nou niet iets waar mensen heel enthousiast op zullen reageren. Maar het is gewoon heel lekker met hem. Het is niet eens heel duidelijk waarom we het ineens met elkaar zijn gaan doen. Het is gewoon ontstaan op een avond. We zaten bij elkaar en begonnen ineens te zoenen. Nadat we een beetje hadden geknuffeld. We hadden ineens iets over ons heen gekregen. En zo begon het. We zoenden een tijdje en het voelde ook wel erg gemakkelijk of eerder vertrouwd. We genoten er allebei heel erg veel van. Zo ineens ging zijn hand naar een borst van mij en eventjes stopte ik. Hij verontschuldigde zich, hij ging te ver zei hij. Maar ik legde mijn vinger op zijn mond zodat hij stil zou zijn en pakte zijn hand weer en legde hem op mijn borst. We gingen weer zoenen. Mijn shirt en bh trok ik uit en hij keek naar mijn borsten en begon ze te zoenen en aan mijn tepels te likken en te zuigen.

Ik vond het heel opwindend, het had allemaal iets heel erg spannends. Als broer en zus gingen we naar de slaapkamer en daar veranderde alles. Alle kleren trokken we uit en we lagen bloot tegen elkaar. Al gauw begon ik met zijn pik te spelen en lag hij mij te vingeren. Het was heel fijn. Ik reikte naar mijn nachtkastje en haalde er een condoom uit. Die deed ik om zijn lul heen en ik ging op zijn schoot zitten. Ik schoof met mijn lichaam over zijn pik heen en uiteindelijk greep ik hem beet en bewoog ik zo dat zijn lul in mijn kutje ging. Nu was er echt geen weg meer terug en we vonden het beiden okay. Ik begon op zijn lul te rijden terwijl ik op hem lag. Ik ging rechtop zitten en hij greep mijn middel beet. Ik begon steeds harder op zijn dikke lul te rijden. Ik kwam vervolgens naast hem liggen.

Ik draaide mijn lichaam naar hem toe en terwijl ik hem aankeek, tilde ik mijn been op en begon hij mij diep en hard te neuken. Het voelde zo goed en we kwamen uiteindelijk samen klaar. We lagen nog bij elkaar in de armen en knuffelden en vielen op die manier samen in slaap. Toen we wakker werden was het wel even vreemd. Maar we hadden geen spijt van wat we hadden gedaan. We besloten zelfs om er mee door te gaan. Dat gaat inmiddels alweer een paar jaar zo door. Ook nu we beiden een relatie hebben. Het is daardoor alleen maar spannender geworden. Zover we denken heeft niemand echt een vermoeden wat we doen. We trokken toch al veel met elkaar op dus dat is verder niet opvallend. We willen het gewoon zo houden vooralsnog. Zolang we er beiden nog van genieten vinden we het goed. Ik doe met mijn broer ook dingen die ik niet eerder met mijn vriend heb gedaan. Dan ga ik het later wel met hem doen en is mijn vriend aangenaam verrast door wat ik met hem doe. Dus het levert voor mijn relatie ook een boel op.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top