Skip to content

Momenteel actief

Wraak door met haar zus te neuken
3.61/5 (28)

Ik ben iemand die het graag doet. Je weet wel, neuken. Maar niet met iedereen. Als ik een relatie heb, dan wil ik gewoon alles met haar doen en niet zomaar met Jan en Alleman het bed induiken. Maar als je een vriendin hebt die het met meerdere mannen doet terwijl ze met jou is, dan wil je nog wel eens iets anders gaan denken. Dus toen ik een keer mijn meisje betrapte, zonder dat zij het overigens wist, ben ik heel boos geworden en naar haar zus gegaan en alles aan haar verteld. Die had het zo met mij te doen, was zo lief voor me en toen.. Ja, toen gebeurde het. Ze wilde mij op een wel heel erg lekkere manier troosten en ze legde haar handen vrijwel direct in mijn kruis. Ik kon twee dingen doen. Weggaan of er intens van gaan genieten. En dat laatste heb ik uit woede gedaan, ik kon gewoon niets anders doen, zo zei mijn gevoel. Ik greep die zus beet en legde haar echt op de keukentafel en trok – met moeite – de kleren van haar mooie lichaam. Ze is ook eigenlijk veel lekkerder dan haar zus waar ik een relatie mee heb, maar ja, het gaat

uiteindelijk niet altijd om het uiterlijk, hoewel op dat moment wel. Ik likte aan haar mooie volle borsten en zoog aan haar tepels. Ze werden er meteen hard van en terwijl ik dat deed, maakte ik mijn broek los. Ik deed haar benen van elkaar en drukte, zonder enige pardon of wat dan ook, mijn lul diep in haar natte geschoren poesje. Ze kermde het uit en duwde met haar handen tegen mijn heupen, alsof ze wilde dat ik ging stoppen. Maar dat was ik absoluut niet van plan. Daarna greep ze mijn billen en trok mij dichter naar haar toe, zodat ik zo diep als mogelijk in haar kon komen. Ik voelde mijn ballen tegen haar kontje komen. Ik speelde wederom met haar borsten, want die voelden zo heerlijk aan. Vervolgens trok ik mijzelf uit haar terug, draaide haar om en sloeg op haar billen, trok deze van elkaar en spuugde op haar anus. Mijn eikel propte ik hard tegen haar anus aan en ik perste mijn pik er diep in. Ze gilde het uit, maar ik mocht absoluut niet stoppen.

Ik neukte die geile kont diep en hard en ik wist gewoon dat ik ook daar diep in die anus klaar zou gaan komen. Dat mocht ik namelijk nooit bij haar zus. Haar billen gingen schudden bij iedere stoot. Het waren van die heerlijke volle billen die je zo lekker vast kunt grijpen. Ik naaide haar ongelooflijk diep en toen kwam ik eindelijk in haar klaar. Toen ik mijn lul uit haar trok, droop het geil uit haar kontje op de vloer. Mijn pik werd ook meteen slap en meteen had ik spijt. Maar uiteindelijk was ik ook heel blij dat ik het had gedaan. Omdat ik wraak wilde, maar ook omdat ik zeker wist dat ik die zus altijd al eens wilde pakken. Sindsdien doe ik het niet meer, maar als mijn vrouw nog een keer vreemd zal gaan, mag ik altijd bij haar zus terecht. Toch een leuk vooruitzicht.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top