Skip to content

Momenteel actief

Fleur is voor alles in
4.15/5 (13)

Niet zo heel lang geleden had ik een relatie met een meisje van net 18 jaar. Ik ben gek op jonge meiden, maar zo jong had ik er nog nooit eentje gehad. Het was een best wel wilde en niet heel erg lang durende relatie. Het was wel eentje waar ik heel erg van heb genoten. Dat komt vooral omdat we ongelooflijk veel sex hadden. Het meisje heette Fleur en was erg vrolijk en energiek. Die energie gebruikte ze voornamelijk in bed en daar was ik heel blij om.

We gingen vaak uit, vooral omdat zij dat leuk vond. Gelukkig wist ze heel goed dat ik het voor haar deed. Als we thuiskwamen maakte ze het goed door sex met mij te hebben. Op de manieren zoals ik het graag zou willen. Ik kreeg van Fleur de vrije hand en zij was voor alles in. Als ze het nog nooit had gedaan, dan wilde ze het dolgraag proberen. Zo’n soort meisje was het en is het naar alle waarschijnlijkheid nog.

Een keer toen we thuis waren gekomen, zei ze dat ik mijn broek uit moest doen en mijn pik vast hard moest maken terwijl zij zich even op ging frissen. Ik deed snel de gordijnen dicht, deed het licht op een romantische sterkte aan en maakte mijn lul hard. Door alleen al aan Fleur te denken kreeg ik een stijve, zo heet was dat jonge ding. Lekkere strakke maar ronde billen en tietjes die precies dik genoeg waren om je lul tussen te kunnen drukken. Iets wat ik heel graag bij haar deed. Na een paar minuten kwam ze bijna naakt naar beneden. Ze had lange sokken aangetrokken. Dat is mijn fetisj; jonge meiden in lange sokken of kousen. Ze had zelfs twee staartjes in gedaan. Dat was voor mij meer dan genoeg om direct op te willen staan, maar ik was te laat. Ze zat al gauw tussen mijn benen en begon mijn lul met veel spuug af te zuigen. Ik bedacht mij geen moment en greep haar staartjes beet en bewoog haar hoofd heen en weer. Fleur kreunde terwijl ik haar mond en keel neukte.

Ze deed haar armen achter haar rug en gaf zich zo helemaal aan mij over. Het was een fantastisch gezicht om mijn dikke pik in dat jonge mondje te zien schuiven. Na een tijdje moest ze wat hoger gaan zitten en mijn lul tussen haar geile tietjes nemen. Mijn natte paal gleed er tussendoor terwijl Fleur haar borstjes tegen elkaar drukte. Het zou niet lang duren of ik zou gaan spuiten. Dus hoewel ik het geil vond en wel wilde komen, hield ik even op en liet ik Fleur voor mij dansen. Nadat mijn orgasme was weggezakt, mocht ze op mijn schoot zitten, in de reverse cowgirl positie.

Haar billen naar mij toe en haar poesje dat heel langzaam over mijn pik zakte. Het is altijd geweldig om te zien en om te voelen hoe zo’n strakke gleuf over een dikke paal zakt. Ze bewoog op en neer terwijl ik met haar geile kontje speelde en een nat gemaakte vinger in haar anus duwde. Ze kreunde en toen ik mijn vinger uit haar anus trok, leunde ze achterover en bereed ze mij wilder. Ondertussen speelde Fleur met zichzelf en kwam ze fijn op mijn penis klaar. Haar kutje trok zich strak en omdat ik door bleef neuken, kwam mijn orgasme alweer opzetten. Het was niet anders. Ik had geen condoom om en had ook niet echt in haar willen spuiten, maar het was sterker dan ik was op dat moment. Ik spoot haar kutje helemaal vol. Fleur schrok er wel een beetje van zo vertelde ze mij later. Maar tijdens het spuiten liet ze het niet merken. Ze wilde het orgasme niet voor mij verpesten. De schat.

Ze ging het meestal met ons, meestal wel met condoom trouwens. Helemaal na die keer, omdat ze even niet ongesteld werd terwijl dat wel moest. Gelukkig was ze niet zwanger. Tegenwoordig schijnt ze een vriendje van haar eigen leeftijd te hebben. Dat is voor haar denk ik ook wel beter. Maar ik denk met plezier nog aan onze tijd samen terug, hoe kort dit ook is geweest.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top