Skip to content

Momenteel actief

Schoonzus Brigitte
4.5/5 (28)

Ruim twee maanden geleden, het was woensdagavond rond een uur of half zeven, belde mijn schoonzus Brigitte op. Ze vertelde dat ze een probleem had met haar computer. Het ding deed het niet meer en haar man, de oudste broer van mijn vrouw, was doordeweeks voor zijn werk in Brussel en kon er dus niet naar kijken. Omdat ik het apparaat wel eens vaker aan de praat had gekregen, vroeg ze of ik langs kon komen om er eens naar te kijken. Ik beloofde haar dat ik wel even langs zou komen. Mijn vrouw was werken, dus ik was alleen thuis en eten had ik al gedaan.

Brigitte is tegen de dertig, een paar jaar ouder dan ik. Ik heb haar altijd al een lekker wijf gevonden. Sensueel bekkie, een paar heerlijke borsten en een zalig kontje. Ook gebruikt ze een heerlijke parfum. Ze hebben geen kinderen. Hoe graag zou ik haar toch eens lekker verwennen…..

Ik besloot me wat op te frissen voordat ik naar haar toe ging. Even scheren, douchen, lekker luchtje op en schone kleren aan. Wat schijfjes met hulpsoftware mee en tegen zevenen zat ik in de auto. Het was niet zo ver rijden, nog geen tien minuten. Ik liep de hal van de flat binnen en nam de lift naar de negende verdieping. Ondertussen vroeg ik mij af hoe ik haar zou aantreffen. Een leuk lingeriesetje en zwarte kousen zou het waarschijnlijk niet zijn, maar de gedachte daaraan was zeker plezierig.

De lift ging open en ik liep naar de flat. Mijn hart bonkte een beetje in mijn keel, kennelijk was ik toch meer gespannen dan ik wilde toegeven. Ik belde aan en even later ging de deur open. Daar stond Brigitte die me lief toelachte. Ze droeg een geel jurkje dat tot ongeveer halverwege haar welgevormde dijbeen reikte. “Hoi lieverd, wat fijn dat je er zo snel bent” zei ze met een versmeltende glimlach. We gaven elkaar zoals altijd drie vette zoenen op de wangen en ondertussen legde ik mijn handen op haar mooie slanke heupen. “Ja, ik kan je toch niet zonder computer laten zitten” regeerde ik lachend. Inmiddels had ik wel haar herlijke deodorant al geroken.

“Wil je eerst koffie of meteen naar de computer kijken?” vroeg ze. “Doe maar een bakkie, ik heb nog niet gehad” antwoordde ik. “Ga zitten, ik zet even” knipoogde ze. Ik ging in de woonkamer op de bank zitten en even later kwam ze met twee kopjes koffie de kamer in. Ze zette een kopje voor me neer en terwijl ze voorover boog, had ik even een schitterend vergezicht op die lekkere borsten van haar.

Brigitte ging tegenover me zitten en sloeg haar benen over elkaar. “Gingen die nou maar eens een keer voor mij uit elkaar” dacht ik bij mezelf. Natuurlijk realiseerde ik me ook wel dat die kans niet groot was. We babbelden wat en dronken van onze koffie. Ondertussen genoot ik natuurlijk van de lieftallige verschijning die tegenover me zat. “Wil je nog een kopje?” vroeg Brigitte toen ze merkte dat mijn kopje leeg was. “Straks lust ik nog wel wat, nu eerst maar eens dat onwillige apparaat aan de praat krijgen” antwoordde ik. Brigitte stond op en bracht me naar het kamertje waar de computer stond. Ik zette het ding aan en wachtte af wat ging gebeuren. “Ik red me wel hoor, je hoeft wat mij betreft niet te blijven kijken” zei ik. “Oké, geef maar en gil als je me nodig hebt” antwoordde Brigitte. Ze verliet het kamertje en ik ging aan de slag.

Het probleem leek eerst lastig, maar uiteindelijk bleek het wel mee te vallen. Er moesten wat instellingen worden aangepast en toen dat eenmaal was gebeurd, functioneerde alles weer naar behoren. Ik liep naar de deur en riep: “Schoonzusje, het werkt allemaal weer!”. Uitgelaten kwam Brigitte aangesneld. “O wat fijn!” riep ze. Ik ging weer achter de computer zitten en liet zien dat alles het weer deed. Brigitte stond achter me met een hand op mijn schouder en wat voorovergebogen, zodat haar hoofd naast het mijne was. Ik rook haar parfum……

Ik liet haar zien dat alles het weer deed en dat zelfs haar e-mails konden worden binnengehaald. Ook internet deed het. “Wat ben je toch geweldig” riep ze uit en gaf me en stevige zoen op mijn wang. “Wil je zelf ook even proberen?” vroeg ik. “Oké” zei ze. Ik wilde plaats maken, maar Brigitte zei: “Blijf zitten, joh” en nam plaats op mijn schoot. Haar heerlijke kontje drukte ineens tegen mijn lid, dat ik meteen voelde reageren. Ik hoopte dat ze het niet zou merken. Omdat ik mijn handen toch ergens moest laten, legde ik ze maar op haar heupen. Voelde lekker……..

Brigitte was heel blij dat de computer het weer deed. Ze draaide zich al zittend op mijn schoot een kwartslag om, sloeg haar armen om mijn nek en gaf me een paar dikke zoenen. “Ik geloof dat je blij bent” reageerde ik quasi onnozel. “Ja natuurlijk, ik zat echt met mijn handen in het haar” antwoordde ze. Ik keek haar aan en zei: “Nou, dan is mijn missie geslaagd”. Ze gaf me ineens een zoen op mijn mond en ik voelde haar tong op mijn lippen. Met mijn ene hand schoof ik onder haar jurkje langs haar been omhoog. Ze reageerde heftiger en ik voelde haar tong mijn mond binnendringen. Het voelde heerlijk en ik liet haar begaan. Gelukkig liet Brigitte ook toe hoe mijn hand zijn weg onder haar jurkje zocht. Ik voelde geen string of slipje…: ze had er geen aan, die geile schoonzus van me…….

“Hete donder, was je hier op uit?” vroeg ik zachtjes. “Ik heb zelf die instellingen veranderd om een excuus te hebben om je te laten komen” fluisterde ze. Ik antwoordde niet, maar begon haar te tongen en met mijn ene hand haar venusheuvel te masseren. Brigitte deed haar benen wat meer uit elkaar om het me gemakkelijker te maken. Ik liet een vinger in haar warme en inmiddels flink natte spleetje glijden. Ze kreunde en even later begon ze te trillen. Een klein gilletje en toen werd ze rustiger. “Je bent klaar, hè” fluisterde ik. Brigitte knikte en zei: “Nu jij nog, zwagertje”.

Ze stond op, pakte mijn hand en trok me mee. Even later stonden we in de slaapkamer. “Ik ben van jou” fluisterde ze. Ze begon mij shirt uit te trekken en maakte mijn riem los. Even later lagen mijn kleren in de hoek van de slaapkamer en had ik alleen nog mijn boxer aan. Al snel lag ook die in de hoek. Brigitte stond voor me, keek me diep in de ogen en zei, terwijl ze mijn stijve lid zachtjes masseerde,: “Ik ben er klaar voor….”.

Ik trol har jurkje over haar hoofd en daar stond ze naakt voor me. Ze bleek helemaal geen ondergoed aan te hebben. Ik knielde voor haar en gaf een kus op haar schaamlipjes. Daarna likte ik er even aan. Brigitte smaakte lekker….

Ik stond op, gaf haar en tongzoen en legde mijn handen onder haar billen. Ik tilde haar op, ze legde haar benen om mijn middel en ik liet haar over mijn stijve lid zakken. Toen ik bij haar binnendrong, sloot ze haar ogen en kreunde ze een beetje. Even later zat ik helemaal in haar. Brigitte keek me aam en begon een diepe, natte tongzoen. Voorzichtig boog ik voorover totdat ze op het bed lag, daarna kwam ik op haar liggen. Onze lijven versmolten en begonnen een heftig liefdesspel. Ik stootte diep in haar en Brigitte beantwoordde dat met heftige heupbewegingen. Ook kreunde ze diep en hard. Toen ik mijn zaad richting haar lichaam voelde exploderen, begon Brigitte te trillen en te kreunen. We kwamen tegelijk klaar en terwijl onze spanningen wegebden , bleven we in elkaars armen liggen nagenieten.

We knuffelden en zoenden nog wat. Inmiddels bleek de tijd niet te hebben stilgestaan, ik moest naar huis. Brigitte deed me uitgeleide in een wit negligé en bij de deur heb ik haar al tongend nog even klaargevingerd.

Gisteren belde ze weer; ze is zwanger………..

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top