Skip to content

Momenteel actief

Buurvrouw genomen
3.95/5 (19)

Mijn buurman Dave is een echte klootzak. Hij zeurt over alle dingen en drinkt vaak te veel en dan zet hij de muziek keihard en slaat met de deuren. Hij is erg slecht ter been en dat verteld hij aan iedereen die het horen wil. Zijn vriendin Jose staat er dan bij en ze zegt niets. Ze is een stuk ouder als Dave. Ik denk dat ze tegen de 70 loopt. Op een dag was ik in de tuin aan het werken en ik zie dat ze door het gangetje loopt. Ik loop naar haar toe en vraag haar waar Dave is, want ik heb hem al een tijdje niet gezien. Ze zegt dat hij in een revalidatiehuis zit voor een tijdje. Ze is een klein vrouwtje en een beetje gezet en heeft enorme dikke tieten die op haar buik hangen. Ik zeg tegen haar dat er planten door de schutting groeien en of ik die mag weg halen. Ze zegt dat ze het niet precies weet en ik vraag of ze even komt kijken.

Ze loopt de tuin in en ik laat haar de planten zien. Als ze weer uit mijn tuin wil lopen duw ik haar mijn schuur in en ze kijkt verschrikt achterom. In mijn schuur staat mijn workmate uitgeklapt en daar staat ze tegen aan. Ik zeg niets en begin haar te betasten, Ik voel de dikke borsten onder mijn handen doorgaan. Dan draai ik haar om en ga achter tegen haar aan staan terwijl ik mijn handen over haar tieten laat glijden met 1 hand ga ik in haar broek en probeer haar kut te voelen. Ze vraagt wat ik ga doen en ik antwoord niet. Mijn lul begint al dik te worden en ik maak neuk bewegingen tegen haar forse achterwerk. Dan voel ik de rand van haar onderbroek en schuif mijn hand dieper naar beneden. Ik voel dik schaamhaar en twee forse kutlippen. Mijn vingers glijden tussen haar lippen en ik voel dat haar kut glibberig is. Ik begin haar stevig te vingeren en druk twee vingers in haar kut. De oude vrouw begint te kreunen en te zuchten. Mijn pik is nu staalhard en drukt tussen haar dikke billen.

Ik knoop snel haar broek los en trek deze naar beneden ook de onderbroek gaat omlaag en ruik een sterke zilte lucht, die van haar kut en kont walmt en druk haar voorover over de workmate en druk haar stevig neer met 1 hand. Met de andere hand pak ik mijn gezwollen paal en zet de eikel tegen haar natte flamoes. Met een ferme stoot neem ik bezit van de vrouw die een gedempte kreet slaak als mijn dikke lul vol in haar kut gebeukt wordt. Haar rug bolt op en ze kreunt. Ik duw haar rug weer plat om haar dieper te kunnen nemen. Met ferme halen neuk ik de kut van de oude vrouw. Elke keer als mijn eikel haar baarmoeder raakt, kreunt ze amechtig. Mijn ballen trekken samen en ik voel dat het sperma gaat komen. Dan druk ik tot het diepste door in haar kut en dikke stralen warm sperma spuiten in de baarmoeder van de vrouw. Jose voelt het zaad in haar spuiten en zucht diep. Als ik mijn hele zak leeg gespoten heb in de oude kut trek ik mijn half slappe lul uit haar kut en een golf zaad lekt uit haar kut en valt in haar onderbroek. Ik hijs haar weer in haar kleren en zeg dat ik haar nog graag vaker wil neuken. Ze lacht een beetje verlegen en zegt dat ze misschien nog wel eens komt. Dan duw ik haar uit de schuur en ze loopt weer de tuin uit. In de schuur hangt een geile lucht van kut en sperma.

Twee weken later stond ze weer in het gangetje en ik heb haar toen gewenkt en ze kwam weer. Toen heb ik haar mijn pik laten zuigen en haar mond volgespoten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top