Skip to content

Momenteel actief

Geil naar de parenclub
4.25/5 (8)

Hallo ik zal me even voorstellen ik ben Femmeke 52 jaar en heb al lang een fantasie om eens lekker door twee mannen verwend te worden. Mijn man heeft die fantasie ook en vind het geil om mij eens met een ander te zien neuken. Na lang over onze gezamenlijke fantasie gesproken te hebben zei mijn man hee schatje zullen we naar een parenclub gaan. Ik vond het wel een beetje eng maar stemde toe, wij op weg en ik was al super geil van t idee en m’n kutje werd al lekker nat. In de parenclub aangekomen kleden wij ons om, ik in een heel geil korsetje en string en hij in een leuke boxer. Bij de bar aangekomen werden we voorgesteld aan de eigenaars en kregen een rondleiding overal zagen we mensen met elkaar geilen mmmmmm ik werd steeds natter.

Toen wij terug kwamen bij de bar hebben we iets gedronken, nu wilde ik toch wel lekker geilen en zei tegen m’n mannetje zullen we even rondkijken, wij naar boven en kwamen bij een groot bed. We trokken onze string en boxer uit en gingen op t bed liggen en al snel kwamen er een aantal mannen kijken wat mij wel opwond. Ik ging in standje 69 op mijn man zitten en nam zijn lul in mijn mond. Hij begon lekker aan m’n kutje te likken en die mannen hadden heerlijk uitzicht op m’n kutje. Ik werd steeds geiler, toen kwam er een stelletje naast ons liggen en achter m’n man lag een man met zijn lul te spelen terwijl hij keek hoe mijn man mijn kutje likte, mijn man zei tegen mij dat ik moest draaien zodat ik die man kon pijpen terwijl m’n man mijn clitje zoog. Ik pijpte die vreemde heerlijk en werd super na Mijn man zei dat ik hem weer moest pijpen dus ik draaide terug en terwijl ik zijn lul in m’n mond nam voelde ik ineens een lul tegen m’n kutje drukken mmmmmm ik werd gek en drukte mijn kutje achteruit over die lul terwijl m’n man nog steeds m’n clitje likte ooooo wat is dit geillll. Steeds meer mannen kwamen kijken.

Ik draaide naar t stelletje naast ons en nam de lul van die man in m’n mond en zoog of m’n leven ervan af hing. Nog nooit ben ik zo geil en nat geweest ik ben heerlijk geneukt en heb heerlijk gepijpt. toen wij naar huis gingen zijn we nog even op een parking gestopt en heeft mijn man me nog heerlijk geneukt via die parenclub hebben we ook een geile chatroom gevonden maar daarover later meer maar kan wel verklappen dat ik nog heerlijke lullen gehad heb en nu zoeken wij nog een heerlijke grote lul als huisvriend.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top