Skip to content

Momenteel actief

Mijn vriendin geneukt op stand van Scheveningen
3.55/5 (11)

Een paar weken geleden ging ik samen met mijn vriendin naar het strand in Scheveningen. We lagen van de zon te genieten toen mijn vriendin zei dat ze het wel erg heet kreeg. Ik zei dat ze ook ingesmeerd moest worden omdat ze al behoorlijk verkleurt was en pakte de zonnebrand erbij en begon haar rug in te smeren. Plagerig naar haar borsten toe omdat ze topless lag te zonnen. Ze draaide zich om en ik zag dat haar tepels hard waren geworden hmm, ik smeerde er nog wat zonnebrand op en knede haar borsten goed tot haar tepels echt keihard waren en ik zag aan haar ogen dat ze heel ondeugend was geworden.

Omdat we op een rustige locatie lagen en de meeste mensen hun handdoeken hadden verruild voor de zee besloot ze mij spontaan te gaan pijpen hmmmm Ze deed dit heerlijk afwisselend en dit was zo geil omdat we gesnapt konden worden. Vervolgens trok ze haar badkleding wat opzij en ging op mijn gigantische erectie zitten. Ze begon me heerlijk te berijden en ik zag een man stomverbaasd naar ons kijken, hij zei verder niks gelukkig 🙂

Ik greep haar billen vast en begon haar steeds harder en harder te neuken, gelukkig werd er uiteindelijk maar weinig aandacht geschonken door de bezoekers en zo kon ik heerlijk in haar klaar komen. Ze rolde van mij af terugop haar handdoek en zei ik ga me even opvissen in de zee. We hebben zo nog een tijdje gelegen en zijn erna naar huis gegaan en hebben onder onze douche de volgende ronde ingezet.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top